שטרודל תפוחים מבצק פילו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שטרודל תפוחים מבצק פילו

שטרודל תפוחים מבצק פילו

יש מתכונים שאומרים לי לעשות ואני מכינה, אמא שלי נתנה לי את המתכון הנפלא הזה והיא כל כך התלהבה ממנו שהייתי חייבת להכין אותו. אין דברים כאלה זה טעים ברמות, יאמי!

3 רולדות

מרכיבים:

חבילת בצק פילו
5 תפוחים גדולים קלופים
1/3 כוס מיץ לימון
3/4 כוס סוכר חום
כף קינמון
אגוז מוסקט
חצי כוס פירורי לחם
סוכר לפיזור על הפילו

ספרי שמן

הכנות:

1. לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות ולשים בקערה, להוסיף את הלימון, סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט, לערבב ולהשאיר בצד לחצי שעה.

2. להוציא את הנוזלים שהצטברו ולהוסיף את פירורי הלחם.

3. לפרוס עלה אחד של פילו, לשמן היטב (ספריי) או להבריש בנדיבות בחמאה מומסת לפזר סוכר בנדיבות להניח עוד עלה לשמן היטב ולפזר סוכר, להמשיך באותה פעולה עד שיש 4 עלים, על העלה העליון להניח שליש ממילוי התפוחים, להשאיר שוליים ריקים, לקפל מהצדדים ואז לגלגל את הבצק לרולדה כשהצד הפתוח כלפי מטה. לשמן טוב מכל הכיוונים, לחרוץ חריצים ולפזר סוכר חום.

4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

17617 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שטרודל תפוחים מבצק פילו

גולשים מכינים וממליצים:

אסתר : “שטרודל מעולה. תודה ניקי על עוד אחד מהמתכונים הנהדרים שלך.”

אופירה : “וואו ניקי!!! פשוט וואוו, מושלם!!
טעים בטירוף! תודה רבה!”

174
תגובות

  הרשם  
עדכן
דבי

ושאלה אחרונה האם ניתן גם להקפיא ? שוב תודה דבי

דבי

הי
מבקשת לדעת האם ניתן להכין מראש את כל השלבים למעט האפיה ? הכוונה להכין הכל בבוקר ולאפות בערב על מנת להגיש חם. האם אפשרי ?

שרה קר

שטרודלים טעימים מאד. גם הילדים נהנו. בצק הפילו פחות שמן וקל מאד לעבוד איתו. אפשר להוסיף לשידרוג מעט אגוזים ולפזר למעלה אבקת סוכר. תודה רבה על המתכונים הנפלאים.

גל

עשי יצא יאמי יאמי, יצא מעולה לקנוח הארוחה גירדו את התבנית.
יצא כל כך טעים קל פשוט והמחמאות מגיעות למשפחתך היקרה

דרורית

קודם כל מזל טוב על האתר תתחדשי!!!
עשיתי ויצא נהדר ,במקום פרורי לחם הוספתי אגוזים טחונים עם פרורי בסקויטים פתי בר זה משדרג.

שם

יצא ממש ממש טוב! 🙂 הוצאתי מהקפאה ישר 25 דקות בתנור בטורבו ולא יכולת לנחש שזה היה במקפיא ולא הוכן באותו הרגע 🙂
תודה

נסטיה

השטרודל יצא בדיוק מהתנור, כל ביס פשוט גן עדן!
תודה לך ניקי על עוד מתכון טעים ומהיר.

1 2 3 12