שטרודל תפוחים מבצק פילו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שטרודל תפוחים מבצק פילו

שטרודל תפוחים מבצק פילו

יש מתכונים שאומרים לי לעשות ואני מכינה, אמא שלי נתנה לי את המתכון הנפלא הזה והיא כל כך התלהבה ממנו שהייתי חייבת להכין אותו. אין דברים כאלה זה טעים ברמות, יאמי!

3 רולדות

מרכיבים:

חבילת בצק פילו
5 תפוחים גדולים קלופים
1/3 כוס מיץ לימון
3/4 כוס סוכר חום
כף קינמון
אגוז מוסקט
חצי כוס פירורי לחם
סוכר לפיזור על הפילו

ספרי שמן

הכנות:

1. לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות ולשים בקערה, להוסיף את הלימון, סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט, לערבב ולהשאיר בצד לחצי שעה.

2. להוציא את הנוזלים שהצטברו ולהוסיף את פירורי הלחם.

3. לפרוס עלה אחד של פילו, לשמן היטב (ספריי) או להבריש בנדיבות בחמאה מומסת לפזר סוכר בנדיבות להניח עוד עלה לשמן היטב ולפזר סוכר, להמשיך באותה פעולה עד שיש 4 עלים, על העלה העליון להניח שליש ממילוי התפוחים, להשאיר שוליים ריקים, לקפל מהצדדים ואז לגלגל את הבצק לרולדה כשהצד הפתוח כלפי מטה. לשמן טוב מכל הכיוונים, לחרוץ חריצים ולפזר סוכר חום.

4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

17619 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שטרודל תפוחים מבצק פילו

גולשים מכינים וממליצים:

אסתר : “שטרודל מעולה. תודה ניקי על עוד אחד מהמתכונים הנהדרים שלך.”

אופירה : “וואו ניקי!!! פשוט וואוו, מושלם!!
טעים בטירוף! תודה רבה!”

174
תגובות

  הרשם  
עדכן
אחת

האם ניתן להקפיא ולאפות רק למחרת?

שרונה

בצק פילאס תורכי גם מתאים?

doritra6@gmail.com

היי ניקי.ראשית המתכונים שלך מעולים.ואני סוגרת את הלילה לראות אם יש חדש… האם אפשר קמח מצה במקום פרורי לחם? תודה.

שירה

מתכון מעולה
הוראות ברורות מאוד
והטעם – תענוג אמיתי!!
חג שמח!

טל אדלשטיין

היי ניקי
אפשר 2 אפרסקים? נשארו רק 3 תפוחים

מזל

הי ניקי!!!
האם סוכר חום דחוס יתאים?

פזית

היי ניקי, איזה סוג תפוחים מומלץ?