שטרודל תפוחים מבצק פילו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שטרודל תפוחים מבצק פילו

שטרודל תפוחים מבצק פילו

יש מתכונים שאומרים לי לעשות ואני מכינה, אמא שלי נתנה לי את המתכון הנפלא הזה והיא כל כך התלהבה ממנו שהייתי חייבת להכין אותו. אין דברים כאלה זה טעים ברמות, יאמי!

3 רולדות

מרכיבים:

חבילת בצק פילו
5 תפוחים גדולים קלופים
1/3 כוס מיץ לימון
3/4 כוס סוכר חום
כף קינמון
אגוז מוסקט
חצי כוס פירורי לחם
סוכר לפיזור על הפילו

ספרי שמן

הכנות:

1. לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות ולשים בקערה, להוסיף את הלימון, סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט, לערבב ולהשאיר בצד לחצי שעה.

2. להוציא את הנוזלים שהצטברו ולהוסיף את פירורי הלחם.

3. לפרוס עלה אחד של פילו, לשמן היטב (ספריי) או להבריש בנדיבות בחמאה מומסת לפזר סוכר בנדיבות להניח עוד עלה לשמן היטב ולפזר סוכר, להמשיך באותה פעולה עד שיש 4 עלים, על העלה העליון להניח שליש ממילוי התפוחים, להשאיר שוליים ריקים, לקפל מהצדדים ואז לגלגל את הבצק לרולדה כשהצד הפתוח כלפי מטה. לשמן טוב מכל הכיוונים, לחרוץ חריצים ולפזר סוכר חום.

4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

17616 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שטרודל תפוחים מבצק פילו

גולשים מכינים וממליצים:

אסתר : “שטרודל מעולה. תודה ניקי על עוד אחד מהמתכונים הנהדרים שלך.”

אופירה : “וואו ניקי!!! פשוט וואוו, מושלם!!
טעים בטירוף! תודה רבה!”

174
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמי

אין על המתכונים שלך!!
כל דבר שאני מכינה – נטרף!!

שרון מור

שלום. מקווה שאקבל תגובה מהירה. הכנתי את התפוחים ובטעות שמתי את הפרורי לחם לפני שיצאו נוזלים.בשלב הראשון הכוונה. אין לי עוד תפוחים ואין לי אפשרות לזרוק ולהכין חדש.
כמה זה קריטי ויהרוס את המתכון ? מקווה שלא

מאירה

המתכון לא שלם. נגמר בשליש כמות תפוחים……אין ברירה אלא לעבור לאתר אחר….

דבורה

שלום ניקי
יש לי אגוזי מלך. אפשר להוסיף לתפוחים? זה יכול להשתלב??
תודה רבה

אורית

שלום ניקי היקרה,
האם יצא לך להיתקל במוצר דפי פילו של חברת תומר? הוא לא מגיע בהקפאה אלא נראה כמו בחילה של ניירות עטיפה לסנדוויצים. עוד לא השתמשתי בזה ולצערי זה כבר פג תוקף אבל עדיין מעניין אותי לדעת.
תודה וסופש טעים

שרון

הי ניקי,
יש מצב שחסרים באפליקציה מתכונים מהאתר?
ראיתי באתר מתכון לשטרודל תפוחים פרווה ולא מוצאת אותו באפליקציה…
שבוע מבורך 🙂

אורלי

שאלה – מדוע שמים ארבע שכבות של פילו? ראיתי מתכון עם 2 שכבות, ומתכון אחר עם 6? אני מבינה ששכבה אחת לא מספיקה כיוון שהיא דקה מידי. (אין לי מספיק ניסיון עם פילו). אבל נראה לי שיותר מ 2-3 שכבות זה המון… אני טועה? אני מעוניינת להפחית בבצק. וגם ליצור כמה שיותר שטרודלים…
תודה על התשובה