שטרודל תפוחים מבצק פילו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שטרודל תפוחים מבצק פילו

שטרודל תפוחים מבצק פילו

יש מתכונים שאומרים לי לעשות ואני מכינה, אמא שלי נתנה לי את המתכון הנפלא הזה והיא כל כך התלהבה ממנו שהייתי חייבת להכין אותו. אין דברים כאלה זה טעים ברמות, יאמי!

3 רולדות

מרכיבים:

חבילת בצק פילו
5 תפוחים גדולים קלופים
1/3 כוס מיץ לימון
3/4 כוס סוכר חום
כף קינמון
אגוז מוסקט
חצי כוס פירורי לחם
סוכר לפיזור על הפילו

ספרי שמן

הכנות:

1. לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות ולשים בקערה, להוסיף את הלימון, סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט, לערבב ולהשאיר בצד לחצי שעה.

2. להוציא את הנוזלים שהצטברו ולהוסיף את פירורי הלחם.

3. לפרוס עלה אחד של פילו, לשמן היטב (ספריי) או להבריש בנדיבות בחמאה מומסת לפזר סוכר בנדיבות להניח עוד עלה לשמן היטב ולפזר סוכר, להמשיך באותה פעולה עד שיש 4 עלים, על העלה העליון להניח שליש ממילוי התפוחים, להשאיר שוליים ריקים, לקפל מהצדדים ואז לגלגל את הבצק לרולדה כשהצד הפתוח כלפי מטה. לשמן טוב מכל הכיוונים, לחרוץ חריצים ולפזר סוכר חום.

4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

37501 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שטרודל תפוחים מבצק פילו

גולשים מכינים וממליצים:

אסתר : “שטרודל מעולה. תודה ניקי על עוד אחד מהמתכונים הנהדרים שלך.”

אופירה : “וואו ניקי!!! פשוט וואוו, מושלם!!
טעים בטירוף! תודה רבה!”

208
תגובות

  הרשם  
עדכן
לירון

היי ניקי בוקר טוב
יש לי שאלה.
מדוע צריך 4 עלים של הבצק?
עלה אחד לא מספיק?

תודה ויום טוב
נראה טעים מאוד!!!!

יעל

הי ניקי

האם ניתן להמיר את הפילו בבצק עלים?
אם כן, יש צורך בבישול מוקדם של התפוחים?

תודה

ani

היי ניקי, 3 רולדות זה יותר מידי בשבילי, נראה לך שאפשר להקפיא חלק? תודה!!

שרית

הי הי לניקי המצילה!!! עשיתי ברגע זה את השטרודל תפוחים ופתאום הבחנתי ששכחתי לשים פרורי לחם. נורא? אני צריכה לרוץ לקנות שוב את המצרכים? ממתינה לתשובתך…

נוריתה

היי ניקי
הכנתי את השטרודל ויצא מצויין זה נראה בדיוק כמו בתמונה מממממממ…. תודה
אני רוצה בהזדמנות זו לאחל לך שנה טובה ומאושרת ושנה מתוקה..

מור

ניתן להכין את העוגה יום לפני ולהכניס למקרר?

מיטל

סליחה שאני לא מבינה….. אם משתמשים בשליש מתערובת התפוחים מה עושים עם שני השליש הנוספים?