שטרודל תפוחים מבצק פילו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שטרודל תפוחים מבצק פילו

שטרודל תפוחים מבצק פילו

יש מתכונים שאומרים לי לעשות ואני מכינה, אמא שלי נתנה לי את המתכון הנפלא הזה והיא כל כך התלהבה ממנו שהייתי חייבת להכין אותו. אין דברים כאלה זה טעים ברמות, יאמי!

3 רולדות

מרכיבים:

חבילת בצק פילו
5 תפוחים גדולים קלופים
1/3 כוס מיץ לימון
3/4 כוס סוכר חום
כף קינמון
אגוז מוסקט
חצי כוס פירורי לחם
סוכר לפיזור על הפילו

ספרי שמן

הכנות:

1. לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות ולשים בקערה, להוסיף את הלימון, סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט, לערבב ולהשאיר בצד לחצי שעה.

2. להוציא את הנוזלים שהצטברו ולהוסיף את פירורי הלחם.

3. לפרוס עלה אחד של פילו, לשמן היטב (ספריי) או להבריש בנדיבות בחמאה מומסת לפזר סוכר בנדיבות להניח עוד עלה לשמן היטב ולפזר סוכר, להמשיך באותה פעולה עד שיש 4 עלים, על העלה העליון להניח שליש ממילוי התפוחים, להשאיר שוליים ריקים, לקפל מהצדדים ואז לגלגל את הבצק לרולדה כשהצד הפתוח כלפי מטה. לשמן טוב מכל הכיוונים, לחרוץ חריצים ולפזר סוכר חום.

4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

32706 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שטרודל תפוחים מבצק פילו

גולשים מכינים וממליצים:

אסתר : “שטרודל מעולה. תודה ניקי על עוד אחד מהמתכונים הנהדרים שלך.”

אופירה : “וואו ניקי!!! פשוט וואוו, מושלם!!
טעים בטירוף! תודה רבה!”

188
תגובות

  הרשם  
עדכן
רינת

איזה טעים יצא תודה על המתכונים המעולים!שבת שלום=)

רחלי

פעם ראשונה שאמי מגיבה אבל המתכונים שלך פשוט נפלאים…. תודה.
האם ניתן לאפות יום קודם ולפני ההגשה לחמם בתנור ?

אורית צורף

אני בשלנית מדופלמת ואופה טובה אבל הצלחת להפתיע ולשדרג אותי לקראת האירוח הבא! תודה!!!

טלי

לניקי המדהימה!!! המון תודה על המתכונים שלך כל מתכון בול טעים תודה רבה על הדיוק. עשיתי 3רולדות 2 בתנור האם ניתן להקפיא אחת כבצק לפני האפייה? תודה.

רון

היי ניקי
אם אני משתמשת בבצק עלים האם גם יש צורך ליצור 4 שכבות ? או מספיקה שכבה אחת?

חן

האם זה משנה איזה תפוחים?
ירוקים? אדומים? חצי חצי?

liron

ניקי בוקר טוב,
תוכלי לענות לי בבקשה?

מדוע צריך 4 עלים של הבצק?
עלה אחד לא מספיק?

תודה ויום טוב
נראה טעים מאוד!