שטרודל תפוחים מבצק פילו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שטרודל תפוחים מבצק פילו

שטרודל תפוחים מבצק פילו

יש מתכונים שאומרים לי לעשות ואני מכינה, אמא שלי נתנה לי את המתכון הנפלא הזה והיא כל כך התלהבה ממנו שהייתי חייבת להכין אותו. אין דברים כאלה זה טעים ברמות, יאמי!

3 רולדות

מרכיבים:

חבילת בצק פילו
5 תפוחים גדולים קלופים
1/3 כוס מיץ לימון
3/4 כוס סוכר חום
כף קינמון
אגוז מוסקט
חצי כוס פירורי לחם
סוכר לפיזור על הפילו

ספרי שמן

הכנות:

1. לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות ולשים בקערה, להוסיף את הלימון, סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט, לערבב ולהשאיר בצד לחצי שעה.

2. להוציא את הנוזלים שהצטברו ולהוסיף את פירורי הלחם.

3. לפרוס עלה אחד של פילו, לשמן היטב (ספריי) או להבריש בנדיבות בחמאה מומסת לפזר סוכר בנדיבות להניח עוד עלה לשמן היטב ולפזר סוכר, להמשיך באותה פעולה עד שיש 4 עלים, על העלה העליון להניח שליש ממילוי התפוחים, להשאיר שוליים ריקים, לקפל מהצדדים ואז לגלגל את הבצק לרולדה כשהצד הפתוח כלפי מטה. לשמן טוב מכל הכיוונים, לחרוץ חריצים ולפזר סוכר חום.

4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

56704 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שטרודל תפוחים מבצק פילו

גולשים מכינים וממליצים:

אסתר : “שטרודל מעולה. תודה ניקי על עוד אחד מהמתכונים הנהדרים שלך.”

אופירה : “וואו ניקי!!! פשוט וואוו, מושלם!!
טעים בטירוף! תודה רבה!”

226
תגובות

  הרשם  
עדכן
קמילה

אם אני מכינה בבוקר, לארוחת ערב, איפה לאחסן עד אז ? אפשרי מחוץ למקרר ? לא רוצה שיספוג לחות.

רבקה

ניקי יקרה לילה טוב(:
הבראוניז טחינה יצא מהתנור וכבר בקושי נשאר…ממש מעולה !!!
עכשיו הגיע התור של השטורדל תפוחים…
רציתי לשאול בבקשה תנאי איחסון של שני המעדנים האלה היכן ??
שיהיה לילה טוב
ושוב תודה רבה (:

רבקה

ניקי יקרה שלום וברכה…
אני מאוהבת בבצק פילאס…
האם במתכון הזה אפשר להשתמש בו….??
תבורכי
תודה תודה
רבקה

דבי

אפשר להקפיא לאחר האפיה בצק פילו?

מזל

הי ניקי היקרה!!!למה אחרי יום של אפיה הבצק לא פריך?איפה שומרים אחרי אפיה במקרר או בטמפרטורת החדר?תודה מראש

שרון ס.

הי ניקי
האם ניתן עם בצק עלים? ואם כן מה ההוראות לגבי בצק העלים? שכבה אחת? שתי שכבות? להבריש בשמן? אני חדשה בתחום…
בכל מקרה אני הרוסה על המתכונים שלך. כל המשפחה שלי מעריצים אותך. 🙂

יובל

היי ניקי,
אני די קצרה בזמן ועל הבצק שבחרתי לעבוד איתו רשום שיש צורך לשים אותו במקרר במשך שמונה שעות יש אפשרות קצרה יותר במקרה?