בוואריה קינוחי כוסות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בוואריה קינוחי כוסות פסח

בוואריה קינוחי כוסות

אני מתה על קינוחי כוסות מבחינתי זה הקינוח המושלם, אני בדרך כלל מכינה מבחר וכל אחד יכול לבחור לאכול אפילו כמה סוגים. תמצאו כאן מבחר גדול של קינוחי כוסות, תפתיעו את האורחים בליל הסדר.

11 מנות

מרכיבים:

3 חלמונים
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
2 כפות סוכר נוספות
כפית תמצית וניל
כוס ורבע חלב
כוס וחצי שמנת מתוקה
כף ג’לטין
2 כפות חלב

הכנות:

1. להקציף חלמונים ומחצית מכמות הסוכר במשך כמה דקות לקרם צהבהב וסמיך.

2. להרתיח על האש חלב וסוכר שהסוכר ימס.

3. להוסיף מחצית מכמות החלב לחלמונים להקציף במהירות גבוהה כשתי דקות להוסיף את שארית החלב ולהקציף כשתי דקות נוספות.

4. להחזיר למחבת איפה שהיה החלב ולבשל כ 12 -10 דקות אש בינונית לבחוש כל הזמן עד שהבלילה מסמיכה, לקרר לבלילה חמימה.

5. לערבב ג’לטין ושתי כפות חלב להמתין כ 10 דקות להכניס למיקרו ל30 שניות ולערבב, להמתין מעט לוודא שהכל נמס להוסיף לחלמונים ולערבב היטב.

6. להקציף שמנת ושתי כפות סוכר לקצפת לקפל את תערובת החלמונים לקצפת.

7. למלא את הכוסיות ולקרר כמה שעות.

10901 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בוואריה קינוחי כוסות פסחבוואריה קינוחי כוסות פסחבוואריה קינוחי כוסות פסח

40
תגובות

  הרשם  
עדכן
לנה

האם אפשר להשתמש בקורנפלור במקום ג׳לטין ? האם יש לך מתכון לקינוח כוס (אשמח לקישור) עם קורנפלור ?

עירית

ניקי הצילו!! תכננתי להכין את קינוח הכוסות של המילקי שוקולד. אתמול ראיתי את המתכון והיום הוא לא עולה לא באפליקציה ולא באתר. תוכלי לעזור בדחיפות בבקשה?

ליז

חובה לשים ג’לטין?

יפעת

היי ניקי התחלתי אתמול להכין את הבאווריה . לאחר הרתחה טובה של 2 דקות וערבוב תמידי נשארו לי גרגרים בתחתית המשכתי להרתיח ולערבב ולא היה שינוי. יש לך מושג מה לא עשיתי נכון, (חוץ מזה הרתחתי בהתחלה באותו סיר שעשיתי הרתחה ראשונה, הסיר היה קטן מידי והעברתי לסיר גדול יותר. ) ככה שהכל התבלגן. אוהבת מאוד מאוד את המתכונים שלך. ואפילו שאני יודעת כבר חלק מהם בעלפה אני תמיד נכנסת שוב ומדפדפת באתר הנפלא שלך. תמיד יש לי תשובות מה להכין, כי אני אומרת תמיד כשיש מצרכים ויודעים מה הולכים לעשות זה כבר רוב העבודה. חג שמח!!