קאפקייקס תותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קאפקייקס תותים

התותים כאן שאני לא אעשה איתם משהו ? אני אוהבת מאפינס וניל כמו שהם בלי תוספות. רכים כאלה מראש לוקחים שניים כי אחד לא מספיק. שדרגתי אותם עם קרם ורוד תותים יצא חמוד בטירוף! קטנים קטנים אבל כאלה טעימים…

15 קאפקייקס

מרכיבים:

2 ביצים
200 ג’ סוכר
חצי כוס שמן
כפית תמצית וניל
3/4 כוס מיץ תפוחים / תפוזים (פריגת)
210 ג’ קמח תופח (כוס וחצי)

ציפוי:
שמנת מתוקה / ריץ
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב / חלב סויה
צבע מאכל אדום

תותים פרוסים

הכנות:

1. לטרוף ביצים וסוכר להוסיף את שאר המצרכים, למלא עטרות נייר כפולות, חום בינוני 180 מעלות כ 17 דקות, לצנן.

2. להקציף שמנת, אינסטנט, חלב ומעט מעט צבע מאכל, להזליף ולקשט עם תותים

19571 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קאפקייקס תותיםקאפקייקס תותים

80
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלי

תודה ניקי
לפעמים הדברים שברורים לך מאליהם ממש לא מובנים למישהו אחר….
בכל אופן תודה וסליחה ששיגעתי אותך בשישי…

גלי

לא להתעצבן עלי.. אני מנסה להבין משהו פשוט: לעטוף או לא לעטוף?
ואני אסביר: אם אעטוף יש סיכוי טוב שאפגע ביופי, אם לא אעטוף, יש סיכוי שאפגע בטריות בגלל הלחות במקרר…
תודה וסליחה

גלי

לא צריך לעטוף?

גלי

סבבה, פשוט לעטוף או לשים בקופסא ככה עם הקרם והתותים?

גלי

הי ניקי
הכנתי עכשיו, אך מגישה מחר בצהריים. איך אני שומרת את הקאפקייס?

אריאל

שלום ניקי!
אין לי עטרות נייר / תבנית שקעים.
יש אפשרות לשים בתוך כוס נייר חד פעמית של שתיה חמה?
אם יש לך עוד הצעות אשמח לשמוע!
ממש תודה על כל האתר!!

שני

הי ניקי
זה נראה משגע כמו כל שאר המתכונים שלך.
רציתי לשאול האם כדאי להכין היום (בלי הקצפת בינתיים…) ולשמור אותם במקרר למחר בערב?
והאם אפשר לשים בקצפת במקום צבע מאכל קצת תרכיז פטל אדום(נותן צבע….)
המון המון תודה