יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות שמרים

קראנץ ביס

21 ינואר 2015
(Visited 7,812 times, 1 visits today)

קראנץ ביס

מה יהיה עם השמרים האלה ? איך אפשר לעמוד בפני עוגת שמרים חמה עם שוקולד, מריחים את ריח הקינמון באוויר ? זה פשוט ממכר! הפעם ביסוני קראנץ כאלה שבשני ביסים אפשר לחסל אותם קטנים קטנים אבל כאלה טעימים, הלכתי לקחת עוד אחד…

מרכיבים:

500 ג’ קמח (3 וחצי כוסות + כף נוספת)
כף שמרים יבשים
40 ג’ סוכר (2 כפות)
כפית שטוחה מלח
2 כפות אבקת אינסטנט וניל
כוס חלב חמים
2 חלמונים
125 ג’ חמאה רכה

סירופ:
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
כפית תמצית וניל

מילוי:
צנצנת נוטלה קטנה
שערות חלבה

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת מוס קפה שוקולד משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

  • עוגת גזר ב 5 דקות הכנה

    היה לי המון גזר במקרר והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת עוגת גזר.
    בתכל’ס ותשאירו את זה בינינו זאת עוגה לעצלנים אני אפילו לא הוצאתי את המיקסר היא עד כדי כך קלה.
    הוספתי את מה שאני אוהבת קינמון, אגוזים והכנסתי המון גזר, מצאתי תבנית יפהפייה, 10 דקות בהגזמה והעוגה נכנסה לתנור. הריח הרג אותי 🙂 אם יש עוגה שמתאימה לשבת זאת העוגה הזאת והיא פרווה בלי להתחיל לחשוב על תחליפים
    והכי יפה אף אחד לא מנחש שזאת עוגת גזר, הם לא מבינים מה עושה את העוגה לכל כך טובה ורכה
    (לא חייבים לגלות זאת עוגת גזר) לגרד את הגזר להוסיף את שאר המצרכים להכניס לתנור.
    תודה רבה יש לי עוגה לשבת ועכשיו אפשר להכין דברים נוספים.

    תבנית 22

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

  • רוגלך ב 15 דקות הכנה

    לפעמים לא בא לי להשקיע ובא לי להכין משהו מתוק בלי לטרוח יותר מידי (תקראו לי עצלנית) הפעם הלכתי על מתכון קלי קלות שנותן תוצאה נהדרת, אפשר לקרוא לזה רוגלך לעצלנים 🙂
    אני יודעת כמה שזה קל להכין בצק שמרים בבית ואני מכינה רוגלך כבר הרבה שנים והפעם חיפשתי את החיים הקלים. השתמשתי בבצק שמרים מוכן ואיזו רוגלך מדהימים יצאו לי, איזה כיף של מתכון לקח לי אולי 15 דקות להכין ולהכניס לתנור.
    ריח שוקולדי נפלא בקושי הספקתי לשים את הסירופ והתבנית חוסלה!
    למחרת הכנתי עוד נגלה כי הייתי חייבת לצלם תוצאה סופית ולא נשאר לי מה לצלם. תרוצו להכין זאת התמכרות נהדרת.

    50 – 60 יחידות

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח, סוכר, אינסטנט ומלח ולערבל כמה שניות, להוסיף את השמרים ולהמשיך לערבל, להוסיף את החלב, חלמונים וחמאה בהדרגה, לעבד לבצק חלק וגמיש.

2. לשמן קערה ולהניח את הבצק, לכסות ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח.

3. לחלק את הבצק ל 8 – 9  חלקים  כל חלק לרדד למלבן קטן, למרוח מה שרוצים ולגלגל גליל לחצות כל גליל באמצע וללפף אחד על השני.

3. להתפיח בסביבות 20 דקות במקום חמים . לחמם תנור ל  160 מעלות. להבריש בביצה טרופה ולאפות במשך 15 דקות או עד שהם מזהיבים.

4. לקראת סוף האפייה להכין את הסירופ, לבשל את המים, סוכר ותמצית וניל כמה דקות, כשהעוגות יוצאות מהתנור להבריש בנדיבות.

לפייסבוק שלי

עוגת שמרים קראנץ מיני

עוגת שמרים קראנץ מיני

עוגת שמרים קראנץ מיני

הרשם
עדכן
59 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם אפשר להכין רק את הבצק יום לפני?

היי ניקי
איזה מהמתכונים של עוגות השמרים שלך עם מלא שוקולד ?
והאם אפשר להקפיא עוגת שמרים ואם כן לפני אפייה או אחרי?
תודה

הי ניקי אנחנו מאוד נהנים מהמתכונים שלך! שאלה, גיליתי כרגע שאין לי אינסטנט פודינג אפשר להחליף או לוותר?

היי ניקי,
האם אפשר להחליף את המילוי בקינמון? ואם כן מה הם המצרכים?

צהרים טובים,
אני רוצה לעשות את זה פרווה, האם אפשר להמיר את החמאה בשמן? (מעדיפה בלי מרגרינה…)
אם כן – כמה?
וגם, אפשר ביצה שלמה במקום 2 חלמונים?
תודה!!!

ניקי היקרה
הכנתי את הקראנץ ביס הצורה לא יצאה משהו אבל יצא טעים בטירוף
תודה לך על אישה יקרה

היי ניקי מדהים נהניתי מאוד מהעוגות ועימות בטירוף רציתי לשאול את אופה אותן בתבנית גדולה?? אני רוצה שהם יצאו לי סימטריות ולא שטוחות…….אבל הן יצאו מדהימות….וטעימות ממש תודה על כל המתכונים!!!