עוגת תפוחים קלה ועסיסית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת תפוחים קלה ועסיסית

העוגת תפוחים הכי טובה שיש! אחד המתכונים הכי קלים שיש לעוגת תפוחים והתוצאה מופלאה.  בלי כלים מיותרים, ללא הקצפות לערבב עם כף ולהכניס לתנור לא תאמינו כמה שהעוגה הזאת טובה. כמה שהיא פשוטה היא יוצאת פשוט נהדר. תתכוננו להתמכר לעוגת תפוחים מושלמת!

אינגליש קייק / קוגלהוף

מרכיבים:

2 ביצים גדולות
2 תפוחים גדולים
2 כפות סוכר חום
כפית קינמון
140 ג` קמח תופח (כוס)
150 ג` סוכר (שלושת רבעי כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
קורט מלח

הכנות:

1.לקלף את התפוחים לחתוך לקוביות לערבב עם הסוכר הלבן הקינמון ולהשאיר בצד.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לטרוף את הביצים והסוכר חום עם מזלג, להוסיף את שאר המצרכים כולל התפוחים, לערבב טוב את העיסה היא יוצאת סמיכה.

*4. להעביר את העיסה לתבנית משומנת ולשטח באופן שווה, להכניס לתנור ולאפות כ 40 דקות, העוגה מתייצבת ומזהיבה.

Easy apple cake recipe

כדאי לדעת ש…
בימים חמים מומלץ לשמור את העוגה במקרר, ניתן להקפיא, אפשר להכין יום יומיים מראש.
העוגה טעימה מאוד ואני לא סתם אומרת, זאת אחת מעוגות התפוחים הכי טובות שהכנתי.

273400 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים קלה ועסיסית

עוגת תפוחים קלה ועסיסית

גולשים מכינים וממליצים:

עמית :  היי ניקי, עוגה מדהימה כרגיל. אני קוצר כל כך הרבה מחמאות בזכותך 🙂
מי שטבעוני יכול להחליף את 2 הביצים בחצי כוס רסק תפוחים + רבע כפית אבקת אפיה, לא מרגישים בהבדל. את מוזמנת להוסיף את זה למתכון אם תרצי.

מור : ניקי תבורכי… לפני השבת לא ידעתי איזו עוגה להכין ולא היה לי זמן להסתכל במחשב אז לא הכנתי… היום בצהריים כבר דיפדפתי באתר ואיך שיצאה שבת החלטתי שאני מכינה את זו (בגרסה הכפולה) והיא פשוט תענוג.. עכשיו תהיה עוגה טעימה לכבוד השבוע החדש… בטח בעלך מאושר 🙂
תודה לך ושבוע נפלא (לפחות כמו המתכונים שלך:)

יעל 2709 : הי ניקי, עוגה נהדרת, הכנתי עם קמח תמי, נטול גלוטן ובמקום תפוחים שמתי אגסים. יצא נפלא, עוגה עסיסית וטעימה, קשה להפסיק לאכול אותה! גמר חתימה טובה יעל

מיכל : יצאה נהדר! וכל הבית התמלא ריח נפלא 🙂

שרון :”וואוו!!
טעימה בטירוף… וכ”כ קלה..
תודה ♡”

רויטל : “עוגה מצויינת מעט מצרכים אך הרבה הנאה
את נפלאה יש לך מתכונים לכל כיס
תענוג להיות איתך

גל : “עוגה מצויינת וסופר קלה”

509
תגובות

  הרשם  
עדכן
naambar

הי ניקי,
העוגה סוף הדרך מתחסלת במהירות…
מתאים להגיש את העוגה הזו חמה כמנה אחרונה? הכוונה לחמם שוב אחרי שכבר מוכנה…

יעל

הכנתי אתמול וחוסל ברגע העוגת תפוחים הכי טעימה וקלה שיש!תודה ניקי אלופה אין עלייך!!!

מירי יחיאל

העוגה הזו הפכה לעוגת הבית. טעימה, מוצלחת אפילו הבת שלי מכינה אותה ( בת 12) לבדה. באחת הפעמים לא היו לי תפוחים בבית ושמתי אגסים-2. מאז הם מככבים והעוגה מעולה!! תודה על מתכון מנצח!

גולדי

וואו!!!!
מ ע ד ן .
הכנתי כמה עוגות תפוחים שלך.. כולן טובות.. איכשהו התאהבתי בזו קשות 🙂
רך, עסיסי, וטעים טעים טעים
תודה רבה ניקי!!

אורטל

היי ניקי מתכון נהדר,
הכנתי את העוגה והיא יצאה קצת שחומה מדיי עם ציפוי מעט קשיח,
אפיתי בטורבו (אפייה ביותר ממפלס אחד לפי התנור) 180 מעלות 40 דקות.

מה צריך לשנות כדי שתצא יותר זהובה??

מרים

היי ניקי
שאלה לגבי תבניות וכמויות:
1. מבחינת הנפח קוגלהוף שווה לאינגליש קייק?כלומר תמיד כשאת רושמת קוגלהוף אפשר להכין באינגליש ולהיפך ?
2. אפשר בתבנית חד פעמית או שזה משפיע על טעם?
3. כמויות: כשאת כותבת כוס כוונה לכוס חד פעמי הכי פשוט? או למשהו אחר?
אני רוצה להכין את העוגה היום .
רציתי להודות לך על התשובות בפרט ועל האתר בכלל.לאחרונה אני משתמשת בו המון והכנתי דגים, עופות, ירקות בשקית קוקי, סוגי אורז שונים ומרקים והכל יצא מוצלח.
היעד הבא פשטידות ועוגות)))

סיגל

ואוווווו לא תאמיני אבל עכשיו נכנסה לתנור העוגה בפעם השלישית השבוע !!!!
3 פעמים הכנתי כי כולם עפו עליה.תודה ניקי

1 33 34 35