עוגת תפוחים מעולה וקלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוחים מעולה וקלה

עוגת תפוחים מעולה וקלה

העוגה הזאת שווה בטירוף, כמה שהיא פשוטה להכנה בלי הקצפות, בלי כלים מיותרים (אין הרבה כלים לשטוף ) לבחוש בכף וישר לתנור, אין יותר קל מזה. והטעם ? היא מדהימה, אין מצב שהיא לא מתחסלת בשנייה שהיא יוצאת מהתנור.

אינגליש קייק / קוגלהוף 18

מרכיבים:

2 ביצים גדולות
2 תפוחים גדולים
2 כפות סוכר חום
כפית קינמון
140 ג` קמח תופח (כוס)
200 ג` סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
קורט מלח


הכנות:

1. לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות לערבב עם הקינמון והסוכר חום.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לטרוף את הביצים והסוכר עם מזלג, להוסיף את שאר המצרכים כולל התפוחים, לערבב טוב את העיסה היא סמיכה אז קצת קשה לערבב.

*4. להעביר את העיסה לתבנית משומנת ולשטח באופן שווה, להכניס לתנור ולאפות כ 40 דקות, העוגה מתייצבת ומזהיבה.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

כדאי לדעת ש…
בימים חמים מומלץ לשמור את העוגה במקרר, ניתן להקפיא, אפשר להכין יום יומיים מראש.
העוגה טעימה מאוד ואני לא סתם אומרת, זאת אחת מעוגות התפוחים הכי טובות שהכנתי.

232032 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים מעולה וקלהעוגת תפוחים מעולה וקלהעוגת תפוחים מעולה וקלהעוגת תפוחים מעולה וקלה

גולשים מכינים וממליצים:

עמית :  היי ניקי, עוגה מדהימה כרגיל. אני קוצר כל כך הרבה מחמאות בזכותך 🙂
מי שטבעוני יכול להחליף את 2 הביצים בחצי כוס רסק תפוחים + רבע כפית אבקת אפיה, לא מרגישים בהבדל. את מוזמנת להוסיף את זה למתכון אם תרצי.

מור : ניקי תבורכי… לפני השבת לא ידעתי איזו עוגה להכין ולא היה לי זמן להסתכל במחשב אז לא הכנתי… היום בצהריים כבר דיפדפתי באתר ואיך שיצאה שבת החלטתי שאני מכינה את זו (בגרסה הכפולה) והיא פשוט תענוג.. עכשיו תהיה עוגה טעימה לכבוד השבוע החדש… בטח בעלך מאושר 🙂
תודה לך ושבוע נפלא (לפחות כמו המתכונים שלך:)

יעל 2709 : הי ניקי, עוגה נהדרת, הכנתי עם קמח תמי, נטול גלוטן ובמקום תפוחים שמתי אגסים. יצא נפלא, עוגה עסיסית וטעימה, קשה להפסיק לאכול אותה! גמר חתימה טובה יעל

מיכל : יצאה נהדר! וכל הבית התמלא ריח נפלא 🙂

שרון :”וואוו!!
טעימה בטירוף… וכ”כ קלה..
תודה ♡”

רויטל : “עוגה מצויינת מעט מצרכים אך הרבה הנאה
את נפלאה יש לך מתכונים לכל כיס
תענוג להיות איתך

גל : “עוגה מצויינת וסופר קלה”


476
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאנה

ניקי שלום,
הכנתי את העוגה פעמים רבות והיא פשוט נהדרת וזוכה תמיד למחמאות. היום נתקלתי בבעיה מוזרה שלא קרתה לי אף פעם בעוגה זו…הכנתי אותה כמו תמיד באותן כמויות ומזגתי את הבלילה לתבנית אינגליש. לאחר זמן מה בתנור בחום של 180 מעלות, כמות לא מעטה מהבלילה גלשה מחוץ לתבנית. כעבור מספר שעות הכנתי את העוגה שוב והבעיה חזרה על עצמה, למרות
שנצמדתי למתכון…אולי יש לך רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אולי הקצפת יתר של הביצים והסוכר? תודה רבה וחג שמח!

שמרית

ניקי שלום, האם אפשר להחליף את השמן בעוגה לשמן קוקוס?

נטליה

האם האפשר להחליף את הקמח בקמח שקדים?

רוית

האם אפשר להפוך אותה לדבש תפוחים?

1 30 31 32