עוגת תפוחים מעולה וקלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוחים מעולה וקלה

עוגת תפוחים מעולה וקלה

העוגה הזאת שווה בטירוף, כמה שהיא פשוטה להכנה בלי הקצפות, בלי כלים מיותרים (אין הרבה כלים לשטוף ) לבחוש בכף וישר לתנור, אין יותר קל מזה. והטעם ? היא מדהימה, אין מצב שהיא לא מתחסלת בשנייה שהיא יוצאת מהתנור.

אינגליש קייק / קוגלהוף 18

מרכיבים:

2 ביצים גדולות
2 תפוחים גדולים
2 כפות סוכר חום
כפית קינמון
140 ג` קמח תופח (כוס)
200 ג` סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
קורט מלח

הכנות:

1. לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות לערבב עם הקינמון והסוכר חום.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לטרוף את הביצים והסוכר עם מזלג, להוסיף את שאר המצרכים כולל התפוחים, לערבב טוב את העיסה היא סמיכה אז קצת קשה לערבב.

*4. להעביר את העיסה לתבנית משומנת ולשטח באופן שווה, להכניס לתנור ולאפות כ 40 דקות, העוגה מתייצבת ומזהיבה.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

כדאי לדעת ש…
בימים חמים מומלץ לשמור את העוגה במקרר, ניתן להקפיא, אפשר להכין יום יומיים מראש.
העוגה טעימה מאוד ואני לא סתם אומרת, זאת אחת מעוגות התפוחים הכי טובות שהכנתי.

243058 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים מעולה וקלהעוגת תפוחים מעולה וקלהעוגת תפוחים מעולה וקלהעוגת תפוחים מעולה וקלה

גולשים מכינים וממליצים:

עמית :  היי ניקי, עוגה מדהימה כרגיל. אני קוצר כל כך הרבה מחמאות בזכותך 🙂
מי שטבעוני יכול להחליף את 2 הביצים בחצי כוס רסק תפוחים + רבע כפית אבקת אפיה, לא מרגישים בהבדל. את מוזמנת להוסיף את זה למתכון אם תרצי.

מור : ניקי תבורכי… לפני השבת לא ידעתי איזו עוגה להכין ולא היה לי זמן להסתכל במחשב אז לא הכנתי… היום בצהריים כבר דיפדפתי באתר ואיך שיצאה שבת החלטתי שאני מכינה את זו (בגרסה הכפולה) והיא פשוט תענוג.. עכשיו תהיה עוגה טעימה לכבוד השבוע החדש… בטח בעלך מאושר 🙂
תודה לך ושבוע נפלא (לפחות כמו המתכונים שלך:)

יעל 2709 : הי ניקי, עוגה נהדרת, הכנתי עם קמח תמי, נטול גלוטן ובמקום תפוחים שמתי אגסים. יצא נפלא, עוגה עסיסית וטעימה, קשה להפסיק לאכול אותה! גמר חתימה טובה יעל

מיכל : יצאה נהדר! וכל הבית התמלא ריח נפלא 🙂

שרון :”וואוו!!
טעימה בטירוף… וכ”כ קלה..
תודה ♡”

רויטל : “עוגה מצויינת מעט מצרכים אך הרבה הנאה
את נפלאה יש לך מתכונים לכל כיס
תענוג להיות איתך

גל : “עוגה מצויינת וסופר קלה”

490
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיטל

היי ניקי
שמתי לב שההבדל בין העוגה הזו לבין העוגה הבחושה (מעולה) זה כמות הביצים והתפוחים והשמן (פה 2 ושם 4 וכאן חצי כוס שמן ושם כוס) והשאר אותו דבר.
אז ההבדל היחידי הוא בכמות?
מנסה להבין אם יש הבדל ביניהן כי את השניה עשיתי והיא באמת מושלמת ורציתי לנסות עוד אחת אבל זה נראה אותו הדבר… ?

חגית פנחס

היי ניקי
עוגה תפטחים מצויינת
קלה להכנה
רכה וטעימה
תודה רבה

מיכל

עוגת תפוחים הכי טעימה וקלה להכנה! 10 דקות הכנה כולל חיתוך התפוחים. מהרגע שגיליתי אותה היא מככבת אצלי במטבח. נפלא כמו כל המתכונים שלך ( :

רינה מ.

היי ניקי חג ט”ו בשבט שמח.
חיפשתי מתכון לעוגת תפוחים ובין הרשימה מצאתי את המתכון הזה . הבת הקטנה הצביעה ואמרה “אמא אני מכינה איתך”.
מיד הוצאנו מצרכים והתחלנו להכין.
כל כך קל ופשוט העוגה בתנור כל הבית ריח סוףףףך.!!
תודה רבה ניקי אין כמוך!!
הבת הקטנה אמרה אמא איזה כיף להכין ולטעם .. ועל הדרך גם אכל תפוחים בדבש…

1 31 32 33