עוגת תפוחים מעולה וקלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוחים מעולה וקלה

עוגת תפוחים מעולה וקלה

העוגה הזאת שווה בטירוף, כמה שהיא פשוטה להכנה בלי הקצפות, בלי כלים מיותרים (אין הרבה כלים לשטוף ) לבחוש בכף וישר לתנור, אין יותר קל מזה. והטעם ? היא מדהימה, אין מצב שהיא לא מתחסלת בשנייה שהיא יוצאת מהתנור.

אינגליש קייק / קוגלהוף 18

מרכיבים:

2 ביצים גדולות
2 תפוחים גדולים
2 כפות סוכר חום
כפית קינמון
140 ג` קמח תופח (כוס)
200 ג` סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
קורט מלח

הכנות:

1. לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות לערבב עם הקינמון והסוכר חום.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לטרוף את הביצים והסוכר עם מזלג, להוסיף את שאר המצרכים כולל התפוחים, לערבב טוב את העיסה היא סמיכה אז קצת קשה לערבב.

*4. להעביר את העיסה לתבנית משומנת ולשטח באופן שווה, להכניס לתנור ולאפות כ 40 דקות, העוגה מתייצבת ומזהיבה.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

כדאי לדעת ש…
בימים חמים מומלץ לשמור את העוגה במקרר, ניתן להקפיא, אפשר להכין יום יומיים מראש.
העוגה טעימה מאוד ואני לא סתם אומרת, זאת אחת מעוגות התפוחים הכי טובות שהכנתי.

264028 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים מעולה וקלהעוגת תפוחים מעולה וקלהעוגת תפוחים מעולה וקלהעוגת תפוחים מעולה וקלה

גולשים מכינים וממליצים:

עמית :  היי ניקי, עוגה מדהימה כרגיל. אני קוצר כל כך הרבה מחמאות בזכותך 🙂
מי שטבעוני יכול להחליף את 2 הביצים בחצי כוס רסק תפוחים + רבע כפית אבקת אפיה, לא מרגישים בהבדל. את מוזמנת להוסיף את זה למתכון אם תרצי.

מור : ניקי תבורכי… לפני השבת לא ידעתי איזו עוגה להכין ולא היה לי זמן להסתכל במחשב אז לא הכנתי… היום בצהריים כבר דיפדפתי באתר ואיך שיצאה שבת החלטתי שאני מכינה את זו (בגרסה הכפולה) והיא פשוט תענוג.. עכשיו תהיה עוגה טעימה לכבוד השבוע החדש… בטח בעלך מאושר 🙂
תודה לך ושבוע נפלא (לפחות כמו המתכונים שלך:)

יעל 2709 : הי ניקי, עוגה נהדרת, הכנתי עם קמח תמי, נטול גלוטן ובמקום תפוחים שמתי אגסים. יצא נפלא, עוגה עסיסית וטעימה, קשה להפסיק לאכול אותה! גמר חתימה טובה יעל

מיכל : יצאה נהדר! וכל הבית התמלא ריח נפלא 🙂

שרון :”וואוו!!
טעימה בטירוף… וכ”כ קלה..
תודה ♡”

רויטל : “עוגה מצויינת מעט מצרכים אך הרבה הנאה
את נפלאה יש לך מתכונים לכל כיס
תענוג להיות איתך

גל : “עוגה מצויינת וסופר קלה”

519
תגובות

  הרשם  
עדכן
....

טעימה מאוד למי שלא אוהב מתוק מידי כדאי להפחית מהסוכר

ירדן

הי ניקי, אפשר להשתמש בקמח כוסמין לבן במקום קמח רגיל? היחס משתנה?

בר .ש.

היי ניקי … רוצה להכין את העוגה לכבוד השבת באינגליש קייק אחת . יש לי רק תפוח אדום אחד ואוגזי מלך אפשר לשלב את שניהם בעוגה הזו ? ועם אפשר בכל סאת להכין עם תפוח אחד , איך אני משלבת את האגוזי מלך בפנים?
שבת שלום וחג שמח

עדי

היי ניקי
שנה טובה!
אין צורך לקלף את התפוחים?

קרינה

בדרך גם להכין מוס דבש שלך:)

1 33 34 35