עוגת תפוחים קלה ועסיסית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת תפוחים קלה ועסיסית

העוגת תפוחים הכי טובה שיש! אחד המתכונים הכי קלים שיש לעוגת תפוחים והתוצאה מופלאה.  בלי כלים מיותרים, ללא הקצפות לערבב עם כף ולהכניס לתנור לא תאמינו כמה שהעוגה הזאת טובה. כמה שהיא פשוטה היא יוצאת פשוט נהדר. תתכוננו להתמכר לעוגת תפוחים מושלמת!

אינגליש קייק / קוגלהוף

מרכיבים:

2 ביצים גדולות
2 תפוחים גדולים
2 כפות סוכר חום
כפית קינמון
140 ג` קמח תופח (כוס)
150 ג` סוכר (שלושת רבעי כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
קורט מלח

הכנות:

1.לקלף את התפוחים לחתוך לקוביות לערבב עם הסוכר הלבן הקינמון ולהשאיר בצד.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לטרוף את הביצים והסוכר חום עם מזלג, להוסיף את שאר המצרכים כולל התפוחים, לערבב טוב את העיסה היא יוצאת סמיכה.

*4. להעביר את העיסה לתבנית משומנת ולשטח באופן שווה, להכניס לתנור ולאפות כ 40 דקות, העוגה מתייצבת ומזהיבה.

Easy apple cake recipe

כדאי לדעת ש…
בימים חמים מומלץ לשמור את העוגה במקרר, ניתן להקפיא, אפשר להכין יום יומיים מראש.
העוגה טעימה מאוד ואני לא סתם אומרת, זאת אחת מעוגות התפוחים הכי טובות שהכנתי.

302383 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים קלה ועסיסית

עוגת תפוחים קלה ועסיסית

גולשים מכינים וממליצים:

עמית :  היי ניקי, עוגה מדהימה כרגיל. אני קוצר כל כך הרבה מחמאות בזכותך 🙂
מי שטבעוני יכול להחליף את 2 הביצים בחצי כוס רסק תפוחים + רבע כפית אבקת אפיה, לא מרגישים בהבדל. את מוזמנת להוסיף את זה למתכון אם תרצי.

מור : ניקי תבורכי… לפני השבת לא ידעתי איזו עוגה להכין ולא היה לי זמן להסתכל במחשב אז לא הכנתי… היום בצהריים כבר דיפדפתי באתר ואיך שיצאה שבת החלטתי שאני מכינה את זו (בגרסה הכפולה) והיא פשוט תענוג.. עכשיו תהיה עוגה טעימה לכבוד השבוע החדש… בטח בעלך מאושר 🙂
תודה לך ושבוע נפלא (לפחות כמו המתכונים שלך:)

יעל 2709 : הי ניקי, עוגה נהדרת, הכנתי עם קמח תמי, נטול גלוטן ובמקום תפוחים שמתי אגסים. יצא נפלא, עוגה עסיסית וטעימה, קשה להפסיק לאכול אותה! גמר חתימה טובה יעל

מיכל : יצאה נהדר! וכל הבית התמלא ריח נפלא 🙂

שרון :”וואוו!!
טעימה בטירוף… וכ”כ קלה..
תודה ♡”

רויטל : “עוגה מצויינת מעט מצרכים אך הרבה הנאה
את נפלאה יש לך מתכונים לכל כיס
תענוג להיות איתך

גל : “עוגה מצויינת וסופר קלה”

550
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירן נ.

היי ניקי .
ראשית תודה לך על כל הבלוג הנפלא ועל המתכונים המשובחים,
ועל כך תבורכנה ידייך!
ניק יקרה,שאלה לי אלייך בקשר לעוגת התפוחים:
אני רוצה להכין עוגה זו לחולה סוכרת,והשאלה אם זה יתאים להשתמש בתחליף סוכר
לעוגה זאת ?

ספיר

היי ניקי
מאז שיש לי את האפליקציה שלך אני אופה המון, רציתי לקנות מיקסר ואשמח מאוד אם תוכלי להמליץ לי על דגם מסויים (הבנתי שיש לך קיצ’נאייד) מכיוון שיש לך הרבה ניסיון בזה.
תודה רבה!

ענבר ירון

היי, העוגה באמת טעימה ממש, רק כשהפכתי מהתבנית סיליקון העגולה, החלק העליון שהיה תחתון באפייה נדבק לתבנית , קצת מבאס . יש טיפ איך ומה לעשות כדי למנוע? וכן שימנתי היטב את התבנית.. תודה

אפרת

הכנתי את העוגה ואני לא יודעת אם צריך לשים ב-2 תבניות איגליש קייק או בתבנית אחת

1 36 37 38