יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני מאפינס עוגות וקינוחים

מאפינס תותים

11 מרץ 2015
(Visited 3,623 times, 1 visits today)

מאפינס תותים

טעימים ביותר! שילוב טעמים של מאפינס ריבה ותותים והכל יחד במאפינס אחד. קינוח מתוק טעים לשבת שווה ביותר, תנצלו את עונת התותים זה פשוט יוצא נהדר.

9 מאפינס גדולים

מרכיבים:

3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
3/4 כוס שמן
2 כפיות תמצית וניל
שמנת חמוצה
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)

5 תותים גדולים
כפית סוכר
ריבת תות

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת גזר ב 5 דקות הכנה

    היה לי המון גזר במקרר והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת עוגת גזר.
    בתכל’ס ותשאירו את זה בינינו זאת עוגה לעצלנים אני אפילו לא הוצאתי את המיקסר היא עד כדי כך קלה.
    הוספתי את מה שאני אוהבת קינמון, אגוזים והכנסתי המון גזר, מצאתי תבנית יפהפייה, 10 דקות בהגזמה והעוגה נכנסה לתנור. הריח הרג אותי 🙂 אם יש עוגה שמתאימה לשבת זאת העוגה הזאת והיא פרווה בלי להתחיל לחשוב על תחליפים
    והכי יפה אף אחד לא מנחש שזאת עוגת גזר, הם לא מבינים מה עושה את העוגה לכל כך טובה ורכה
    (לא חייבים לגלות זאת עוגת גזר) לגרד את הגזר להוסיף את שאר המצרכים להכניס לתנור.
    תודה רבה יש לי עוגה לשבת ועכשיו אפשר להכין דברים נוספים.

    תבנית 22

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

הכנות:

1. לחתוך את התותים לקוביות קטנות לפזר סוכר ולהמתין כשעה.

2. לטרוף ביצים סוכר ושמן להוסיף שמנת וניל ובסוף את הקמח.

3. לשים כף גדושה בשקע לפזר תותים לשים מעט ריבה מעט ולמלא את השקע עד 3/4 גובה.

4. לאפות כ 20 – 25 דקות בחום בינוני 180 מעלות.

שאלות ותשובות:

איך הופכים לפרווה ? להחליף את השמנת בריץ
אין לי קמח תופח – 2 כוסות קמח רגיל + 2 כפיות א. אפייה
אין לי אבקת אפייה – הולכים לקנות…
אפשר להקפיא ? כן
ממתי אפשר להקפיא תותים ? במתכון הזה זה בסדר.
מה הגודל של השמנת ? 200 מ”ל גביע
אין לי תותים – אפשר בלי אבל כל העניין כאן זה התותים…
איפה שומרים ? אם מזג האוויר נעים אז בתוך קופסא, אם חם עדיף מקרר.
אפשר להכין היום ולהקפיא עד שבת ? כן
צריך מיקסר ? לא
אני אף פעם לא מבינה את המושג “לטרוף” – כמו שמכינים חביתה טורפים עם מזלג אז אותו דבר רק עם הסוכר.
אפשר חמאה ? כן להמיס 150 ג’ חמאה
כמובן לא שכחתי את השאלה הרגילה לגבי תבנית אחת, מאפינס יותר מתאים.
לא להאמין השאלות תשובות יותר ארוכות מהמתכון עצמו…

מאפינס תותים

מאפינס תותים

מאפינס תותים

מאפינס תותים

הרשם
עדכן
57 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי חקרהיש לי גיל , זה נחשב שמנת חמוצה? ואם לא לשים שמנת מתוקה במקום? גם ריבה אנחנו לא אוכלים, לוותר על ריבה?

תודה ניקי על מתכונים שתמיד יוצאים מושלמים!!!
אפשר להחליף תותים טריים בקפואים?

האם אפשרי להשתמש בתבנית אינגלישקייק?

היי ניקי,
לא אוהבים. אצלי ריבה,
ניתן לוותר עליה?

היי ניקי, ניסיתי להכין את המתכון כבר פעמיים, זה טעים אבל יש בעיה ממש מבאסת, כל פעם התותים שוקעים לתחתית, במקום שיהיו באמצע הם בתחתית של התבנית, וצריך לגרד אותם מלמטה עם כף. מעצבן ודי דביק. גם כששמתי את התותים הכי למעלה ולא ערבבתי הם עדיין שקעו לתחתית. מה אני עושה לא בסדר?

תודה ניקי, יצא מעולה, תמונה בדף שלי

יצא מעולה! וטיפ משדרג- את התותים בסוכר שנשארו שפכתי מעל המאפינס בהגשה ☺ תודה על (עוד) מתכון מצוין.