יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני מאפינס עוגות וקינוחים

מאפינס תותים

11 מרץ 2015
(Visited 3,827 times, 1 visits today)

מאפינס תותים

טעימים ביותר! שילוב טעמים של מאפינס ריבה ותותים והכל יחד במאפינס אחד. קינוח מתוק טעים לשבת שווה ביותר, תנצלו את עונת התותים זה פשוט יוצא נהדר.

9 מאפינס גדולים

מרכיבים:

3 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
3/4 כוס שמן
2 כפיות תמצית וניל
שמנת חמוצה
280 ג' קמח תופח (2 כוסות)

5 תותים גדולים
כפית סוכר
ריבת תות

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

הכנות:

1. לחתוך את התותים לקוביות קטנות לפזר סוכר ולהמתין כשעה.

2. לטרוף ביצים סוכר ושמן להוסיף שמנת וניל ובסוף את הקמח.

3. לשים כף גדושה בשקע לפזר תותים לשים מעט ריבה מעט ולמלא את השקע עד 3/4 גובה.

4. לאפות כ 20 – 25 דקות בחום בינוני 180 מעלות.

שאלות ותשובות:

איך הופכים לפרווה ? להחליף את השמנת בריץ
אין לי קמח תופח – 2 כוסות קמח רגיל + 2 כפיות א. אפייה
אין לי אבקת אפייה – הולכים לקנות…
אפשר להקפיא ? כן
ממתי אפשר להקפיא תותים ? במתכון הזה זה בסדר.
מה הגודל של השמנת ? 200 מ"ל גביע
אין לי תותים – אפשר בלי אבל כל העניין כאן זה התותים…
איפה שומרים ? אם מזג האוויר נעים אז בתוך קופסא, אם חם עדיף מקרר.
אפשר להכין היום ולהקפיא עד שבת ? כן
צריך מיקסר ? לא
אני אף פעם לא מבינה את המושג "לטרוף" – כמו שמכינים חביתה טורפים עם מזלג אז אותו דבר רק עם הסוכר.
אפשר חמאה ? כן להמיס 150 ג' חמאה
כמובן לא שכחתי את השאלה הרגילה לגבי תבנית אחת, מאפינס יותר מתאים.
לא להאמין השאלות תשובות יותר ארוכות מהמתכון עצמו…

מאפינס תותים

מאפינס תותים

מאפינס תותים

מאפינס תותים

הרשם
עדכן
57 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי חקרהיש לי גיל , זה נחשב שמנת חמוצה? ואם לא לשים שמנת מתוקה במקום? גם ריבה אנחנו לא אוכלים, לוותר על ריבה?

תודה ניקי על מתכונים שתמיד יוצאים מושלמים!!!
אפשר להחליף תותים טריים בקפואים?

האם אפשרי להשתמש בתבנית אינגלישקייק?

היי ניקי,
לא אוהבים. אצלי ריבה,
ניתן לוותר עליה?

היי ניקי, ניסיתי להכין את המתכון כבר פעמיים, זה טעים אבל יש בעיה ממש מבאסת, כל פעם התותים שוקעים לתחתית, במקום שיהיו באמצע הם בתחתית של התבנית, וצריך לגרד אותם מלמטה עם כף. מעצבן ודי דביק. גם כששמתי את התותים הכי למעלה ולא ערבבתי הם עדיין שקעו לתחתית. מה אני עושה לא בסדר?

תודה ניקי, יצא מעולה, תמונה בדף שלי

יצא מעולה! וטיפ משדרג- את התותים בסוכר שנשארו שפכתי מעל המאפינס בהגשה ☺ תודה על (עוד) מתכון מצוין.