יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני מאפינס עוגות וקינוחים

מאפינס תותים

11 מרץ 2015
(Visited 3,707 times, 1 visits today)

מאפינס תותים

טעימים ביותר! שילוב טעמים של מאפינס ריבה ותותים והכל יחד במאפינס אחד. קינוח מתוק טעים לשבת שווה ביותר, תנצלו את עונת התותים זה פשוט יוצא נהדר.

9 מאפינס גדולים

מרכיבים:

3 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
3/4 כוס שמן
2 כפיות תמצית וניל
שמנת חמוצה
280 ג' קמח תופח (2 כוסות)

5 תותים גדולים
כפית סוכר
ריבת תות

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ'ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

1. לחתוך את התותים לקוביות קטנות לפזר סוכר ולהמתין כשעה.

2. לטרוף ביצים סוכר ושמן להוסיף שמנת וניל ובסוף את הקמח.

3. לשים כף גדושה בשקע לפזר תותים לשים מעט ריבה מעט ולמלא את השקע עד 3/4 גובה.

4. לאפות כ 20 – 25 דקות בחום בינוני 180 מעלות.

שאלות ותשובות:

איך הופכים לפרווה ? להחליף את השמנת בריץ
אין לי קמח תופח – 2 כוסות קמח רגיל + 2 כפיות א. אפייה
אין לי אבקת אפייה – הולכים לקנות…
אפשר להקפיא ? כן
ממתי אפשר להקפיא תותים ? במתכון הזה זה בסדר.
מה הגודל של השמנת ? 200 מ"ל גביע
אין לי תותים – אפשר בלי אבל כל העניין כאן זה התותים…
איפה שומרים ? אם מזג האוויר נעים אז בתוך קופסא, אם חם עדיף מקרר.
אפשר להכין היום ולהקפיא עד שבת ? כן
צריך מיקסר ? לא
אני אף פעם לא מבינה את המושג "לטרוף" – כמו שמכינים חביתה טורפים עם מזלג אז אותו דבר רק עם הסוכר.
אפשר חמאה ? כן להמיס 150 ג' חמאה
כמובן לא שכחתי את השאלה הרגילה לגבי תבנית אחת, מאפינס יותר מתאים.
לא להאמין השאלות תשובות יותר ארוכות מהמתכון עצמו…

מאפינס תותים

מאפינס תותים

מאפינס תותים

מאפינס תותים

הרשם
עדכן
57 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי חקרהיש לי גיל , זה נחשב שמנת חמוצה? ואם לא לשים שמנת מתוקה במקום? גם ריבה אנחנו לא אוכלים, לוותר על ריבה?

תודה ניקי על מתכונים שתמיד יוצאים מושלמים!!!
אפשר להחליף תותים טריים בקפואים?

האם אפשרי להשתמש בתבנית אינגלישקייק?

היי ניקי,
לא אוהבים. אצלי ריבה,
ניתן לוותר עליה?

היי ניקי, ניסיתי להכין את המתכון כבר פעמיים, זה טעים אבל יש בעיה ממש מבאסת, כל פעם התותים שוקעים לתחתית, במקום שיהיו באמצע הם בתחתית של התבנית, וצריך לגרד אותם מלמטה עם כף. מעצבן ודי דביק. גם כששמתי את התותים הכי למעלה ולא ערבבתי הם עדיין שקעו לתחתית. מה אני עושה לא בסדר?

תודה ניקי, יצא מעולה, תמונה בדף שלי

יצא מעולה! וטיפ משדרג- את התותים בסוכר שנשארו שפכתי מעל המאפינס בהגשה ☺ תודה על (עוד) מתכון מצוין.