עוגת תפוחים מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוחים עם קצף אפוי

עוגת תפוחים מעולה

עוגת תפוחים מעולה, את העוגה הנהדרת הזאת אכלתי אצל אמא שלי, מיד ביקשתי ממנה את המתכון ברגע שהגענו הבייתה הכנתי את העוגה לא יכולתי להתאפק.

גודל תבנית: 26″

מרכיבים:

130 ג` חמאה
280 ג` קמח (2 כוסות)
50 ג` סוכר (רבע כוס)
3 חלמונים
2 כפות מים קרים

מילוי התפוחים:
6 תפוחים קלופים ופרוסים דק.
100 ג` סוכר (חצי כוס)
120 מ”ל מים (חצי כוס)
כפית קינמון

סירופ מייפל

שכבת הקצף:
3 חלבונים
100 ג` סוכר (חצי כוס)

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק ולשטח בתבנית.

2. לבשל תפוחים, מים, סוכר וקינמון 10 – 15 דקות ולסנן היטב.

3. לסדר את פרוסות התפוחים על הבצק, מעל לזרזף סירופ מייפל.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 20 דקות. לזרזף שוב סירופ מייפל.

5. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב ולהזליף / למרוח על שכבת התפוחים. להחזיר לתנור ולאפות עד שהקצף מזהיב.

14255 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים מעולה

139
תגובות

  הרשם  
עדכן
שלומית יהודאי

הי ניקי, תודה שאת קיימת!!!!! החיים הרבה יותר פשוטים כשאת פה…
האם מדובר בכוס חד פעמית לשתייה קרה/חמה כשמודדים את הקמח?

אסתר

אפשר להחליף את החמאה בשמן?

נירית

האם אפשר להקפיא? אפיתי הערב ומיועד לראש השנה- מקרר או מקפיא?

מלי

אפשר להחליף את המייפל בדבש?

1 7 8 9