יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

חלמונים מיותרים עוגות וקינוחים עוגות תפוחים

עוגת תפוחים מעולה

20 יוני 2012
(Visited 11,585 times, 12 visits today)
עוגת תפוחים עם קצף אפוי

עוגת תפוחים מעולה

עוגת תפוחים מעולה, את העוגה הנהדרת הזאת אכלתי אצל אמא שלי, מיד ביקשתי ממנה את המתכון ברגע שהגענו הבייתה הכנתי את העוגה לא יכולתי להתאפק.

גודל תבנית: 26″

מרכיבים:

130 ג` חמאה
280 ג` קמח (2 כוסות)
50 ג` סוכר (רבע כוס)
3 חלמונים
2 כפות מים קרים

מילוי התפוחים:
6 תפוחים קלופים ופרוסים דק.
100 ג` סוכר (חצי כוס)
120 מ”ל מים (חצי כוס)
כפית קינמון

סירופ מייפל

שכבת הקצף:
3 חלבונים
100 ג` סוכר (חצי כוס)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק ולשטח בתבנית.

2. לבשל תפוחים, מים, סוכר וקינמון 10 – 15 דקות ולסנן היטב.

3. לסדר את פרוסות התפוחים על הבצק, מעל לזרזף סירופ מייפל.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 20 דקות. לזרזף שוב סירופ מייפל.

5. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב ולהזליף / למרוח על שכבת התפוחים. להחזיר לתנור ולאפות עד שהקצף מזהיב.

עוגת תפוחים מעולה

הרשם
עדכן
141 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

לא צריך אבקת אפייה?

הי ניקי, תודה שאת קיימת!!!!! החיים הרבה יותר פשוטים כשאת פה…
האם מדובר בכוס חד פעמית לשתייה קרה/חמה כשמודדים את הקמח?

אפשר להחליף את החמאה בשמן?

האם אפשר להקפיא? אפיתי הערב ומיועד לראש השנה- מקרר או מקפיא?

אפשר להחליף את המייפל בדבש?

אני מאוד חוששת מהחלק של ההזלפה, האם תוך כדי ההזלפה הקצף לא נמס מהחום של העוגה ?
כי אני מבינה שמזליפים ישר אחרי ההוצאה מהתנור

וואו, איזו עוגה. אף אחד לא נשאר אדיש. קצרה מחמאות
שאלה: ניקי, האם את משתמשת בסירופ מייפל אמיתי או בסירופ בטעם מייפל?