יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות מתוקים ללא ביצים עוגות וקינוחים עוגות ללא הקצפה

ממתק קוקוס ורוד

24 פברואר 2016
(Visited 14,726 times, 1 visits today)
ממתק קוקוס ורוד

ממתק קוקוס ורוד

מתכון מדליק! ממתק קוקוס ורוד אבל בייתי. שאני אספר לכם כמה התלהבתי מהקוביות האלה ?
זה נראה מסובך להכין אבל בדיוק ההיפך זה ממש קל. פינוק נהדר למשפחה זה אפילו עובר נהדר הקפאה ומאוד כדאי להקפיא שישאר משהו להמשך ולא הכל יגמר מיד.  צילמתי שלב אחרי שלב שיהיה הכי קל וברור.
ממכר אנשים אי אפשר להפסיק לאכול את הקוביות האלה הן שוות בטירוף.
תעשו הפסקה מהעוגות ומהעוגיות ותהנו ממתכון ממכר קל וטעים. תזכרו שאמרתי להקפיא שלא יגמר מהר.

בערך 60 – 70 קוביות

תבנית : 20X30

מרכיבים:

800 מ”ל פחיות קרם קוקוס (2 קופסאות)
400 ג’ קוקוס (4 כוסות)
200 ג’ סוכר (כוס)
250 ג’ שוקולד לבן
100 ג’ חמאה
14 ג’ ג’לטין (שקית)
60 מ”ל חלב (רבע כוס)

צבע מאכל ורוד

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

1. לחמם מחבת לצקת את הקרם קוקוס, להוסיף את הסוכר לערבב עד שכולו נמס להוסיף את השוקולד לערבב ולהמיס את השוקולד זה לוקח קצת זמן, לערבב כל הזמן עד שהכל חלק.

2. להוסיף את החמאה לערבב עד שהיא נמסה כולה ולהוריד מהאש, להוסיף את הקוקוס ולערבב לעיסה אחידה.

3. לערבב את הג’לטין עם הרבע כוס חלב להמתין 10 דקות להכניס למיקרו להפעיל על עוצמה מלאה 30 שניות, לערבב לוודא שהג’לטין נמס לגמרי. לקחת 3 כפות מעיסת הקוקוס לערבב עם הג’לטין ולהחזיר חזרה לעיסת הקוקוס.

3. לחלק את העיסה לשתי קערות, לתבנית אחת להוסיף קצת צבע מאכל ולערבב עד שיש צבע אחיד.

4. להכין תבנית עם נייר אפייה, להעביר את העיסה הצבעונית לתבנית לשטח באופן שווה ולהקפיא ל 45 דקות. לשטח מעל את העיסה הלבנה ולהקפיא לשלוש שעות.

*5. להפשיר כ 30 דקות ולחתוך לקוביות.

Colorful coconut squares

כדאי לדעת ש…
אחרי שמפשירים אפשר לשמור במקרר.

קוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניות

קוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניות

הרשם
עדכן
17 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי. אני רוצה להמיר לפרווה, במה כדאי להחליף את החלב?

היי ניקי,
זו פעם ראשונה שאני משתמשת בקרם קוקוס, פתחתי את הקופסא וגיליתי יציקה ללא נוזלים בכלל, כך זה צריך להיות?
תודה!

הי יש אפשרות להחליף את השוקולד הלבן ברכיב אחר ?

היי ניקי, במקום צבע מאכל ורוד אפשר מעט קקאו למשל? או שזה לא יעשה טוב את העבודה? תודה וחג שמח!

הי ניקי
יש אפשרות לא להשתמש בגלטין? יש תחליף ? תודה

ניקי שלום,

נשמע טעים מאד, ואני רוצה להכין למשלוחי מנות.
איך ניתן לעבוד עם הג’לטין אם אין לי מיקרוגל?

תודה רבה,

ניקי, אני כבר הרבה זמן מסתכלת על המתכון הזה, ולא הכנתי אותו, כי הייתי צריכה גרסה פרווה.
המרתי אותו לפרווה באופן הנ”ל –
שוקולד לבן פרווה, חלב המרתי במים, וחמאה המרתי במחמאה.
לא היה לי קרם קוקוס, השתמשתי בקצפת ריץ’.
הקפדתי על המידות שלך במדויק.
יצא מושלם!!!
גם במרקם וגם בטעם.

הכנתי למשלוחי מנות ביומיים האחרונים גם כדורי קוקוס, עוגיות שיבולת שועל ושוקוציפס, ורולדות פרג, הכל יצא כל כך טעים!! ואסטטי!!
תודה ענקית!