ממתק קוקוס ורוד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ממתק קוקוס ורוד

ממתק קוקוס ורוד

מתכון מדליק! ממתק קוקוס ורוד אבל בייתי. שאני אספר לכם כמה התלהבתי מהקוביות האלה ?
זה נראה מסובך להכין אבל בדיוק ההיפך זה ממש קל. פינוק נהדר למשפחה זה אפילו עובר נהדר הקפאה ומאוד כדאי להקפיא שישאר משהו להמשך ולא הכל יגמר מיד.  צילמתי שלב אחרי שלב שיהיה הכי קל וברור.
ממכר אנשים אי אפשר להפסיק לאכול את הקוביות האלה הן שוות בטירוף.
תעשו הפסקה מהעוגות ומהעוגיות ותהנו ממתכון ממכר קל וטעים. תזכרו שאמרתי להקפיא שלא יגמר מהר.

בערך 60 – 70 קוביות

תבנית : 20X30

מרכיבים:

800 מ”ל פחיות קרם קוקוס (2 קופסאות)
400 ג’ קוקוס (4 כוסות)
200 ג’ סוכר (כוס)
250 ג’ שוקולד לבן
100 ג’ חמאה
14 ג’ ג’לטין (שקית)
60 מ”ל חלב (רבע כוס)

צבע מאכל ורוד

הכנות:

1. לחמם מחבת לצקת את הקרם קוקוס, להוסיף את הסוכר לערבב עד שכולו נמס להוסיף את השוקולד לערבב ולהמיס את השוקולד זה לוקח קצת זמן, לערבב כל הזמן עד שהכל חלק.

2. להוסיף את החמאה לערבב עד שהיא נמסה כולה ולהוריד מהאש, להוסיף את הקוקוס ולערבב לעיסה אחידה.

3. לערבב את הג’לטין עם הרבע כוס חלב להמתין 10 דקות להכניס למיקרו להפעיל על עוצמה מלאה 30 שניות, לערבב לוודא שהג’לטין נמס לגמרי. לקחת 3 כפות מעיסת הקוקוס לערבב עם הג’לטין ולהחזיר חזרה לעיסת הקוקוס.

3. לחלק את העיסה לשתי קערות, לתבנית אחת להוסיף קצת צבע מאכל ולערבב עד שיש צבע אחיד.

4. להכין תבנית עם נייר אפייה, להעביר את העיסה הצבעונית לתבנית לשטח באופן שווה ולהקפיא ל 45 דקות. לשטח מעל את העיסה הלבנה ולהקפיא לשלוש שעות.

*5. להפשיר כ 30 דקות ולחתוך לקוביות.

כדאי לדעת ש…
אחרי שמפשירים אפשר לשמור במקרר.

10762 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניות

קוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניות

8
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורטל

היי ניקי, במקום צבע מאכל ורוד אפשר מעט קקאו למשל? או שזה לא יעשה טוב את העבודה? תודה וחג שמח!

עינת

הי ניקי
יש אפשרות לא להשתמש בגלטין? יש תחליף ? תודה

arh

ניקי שלום,

נשמע טעים מאד, ואני רוצה להכין למשלוחי מנות.
איך ניתן לעבוד עם הג’לטין אם אין לי מיקרוגל?

תודה רבה,

יעל

ניקי, אני כבר הרבה זמן מסתכלת על המתכון הזה, ולא הכנתי אותו, כי הייתי צריכה גרסה פרווה.
המרתי אותו לפרווה באופן הנ”ל –
שוקולד לבן פרווה, חלב המרתי במים, וחמאה המרתי במחמאה.
לא היה לי קרם קוקוס, השתמשתי בקצפת ריץ’.
הקפדתי על המידות שלך במדויק.
יצא מושלם!!!
גם במרקם וגם בטעם.

הכנתי למשלוחי מנות ביומיים האחרונים גם כדורי קוקוס, עוגיות שיבולת שועל ושוקוציפס, ורולדות פרג, הכל יצא כל כך טעים!! ואסטטי!!
תודה ענקית!