קוביות קוקוס צבעוניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קוביות קוקוס צבעוניות

קוביות קוקוס צבעוניות

קוביות קוקוס צבעוניות, קוביות קוקוס מפתות ומתוקות, הן נחטפות הן כל כך טעימות וזה כלום עבודה להכין אותם ממש קלות. תתכוננו להתאהב בקוביות קוקוס משגעות ביותר.

המון המון קוביות בערך 60 – 70 יחידות קטנות

מרכיבים:

2 פחיות קרם קוקוס
4 כוסות קוקוס
200 ג’ סוכר (כוס)
250 ג’ שוקולד לבן
100 ג’ חמאה

צבע מאכל

הכנות:

1. לחמם מחבת לצקת את הקרם קוקוס, להוסיף את הסוכר לערבב עד שכולו נמס להוסיף את השוקולד לערבב ולהמיס את השוקולד, זה לוקח קצת זמן, לערבב כל הזמן.

2. להוסיף את החמאה לערבב עד שהיא נמסה כולה ולהוריד מהאש.

3. להוסיף את הקוקוס לערבב, לחלק את העיסה לשניים. לחלק אחד להוסיף צבע מאכל.

4. להכין תבנית שנכנסת בגודל להקפאה עם נייר אפייה, לשטח את התערובת (אחת) עם הידיים למלבן בגודל 29X26, בסוף לתת רידוד קל שיהיה ישר.

5. להכניס להקפאה לשעה, מעל לשטח את התערובת השנייה ולהקפיא ללילה

6. להוציא ולחתוך לקוביות באיזה גודל שרוצים, מומלץ לשמור בהקפאה.

2732 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניות

קוביות קוקוס צבעוניותקוביות קוקוס צבעוניות

32
תגובות

  הרשם  
עדכן
עטרה

היי ניקי, תודה על המתכון. את כותבת לרדד ויצאה לי בלילה נוזלית, לא עיסה. זה אומר שיצא לא טוב? השתמשתי בקרם קוקוס פחית אחת 20-22% שומן והשניה 17% כי לא נשאר במכולת 🙁

רעות

היי ניקי

אני ככ אוהבת את הרעיונות המיוחדים שלך!! 🙂
יש לי 2 שאלות:
1. איפה לשמור את התערובת השניה בזמן שהראשונה בהקפאה?
2. מה גורם לשכבות להתחבר זו לזו? הן לא מתנתקות בחיתוך?

תודה רבה רבה!
רעות.

הילה

שלום ניקי,
נראה מקסים כרגיל 🙂
רציתי לדעת כמה גרם זה שתי פחיות קרם קוקוס – אנחנו לא גרים בארץ ואני מניחה שהאריזות כאן קצת שונות בגודלן..
תודה רבה על מתכונים מופלאים וקוצרי מחמאות וחג שמח!

חיה

הי ניקי
נראה מעולה. חייבת לנסות

אם אני מחךיפה את הקרם בשמנת – כמה שמנת צריך?

נאוה

שלום ניקי,
אפשר לשים שוקולד מומס במקום צבע מאכל?
ובאיזה כמות?

אסתר

שלום ניקי. ממש תאווה לעיניים…
רציתי לשאול אם חייבים לאכול את זה קר?
איפה מאכסנים?
וכשזה מפשיר, זה נמרח או נשארת צורת הקוביה?
תודה רבה