יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות עוגות וקינוחים עוגות שוקולד

בראוניז עם פירורים

16 אפריל 2015
(Visited 14,686 times, 1 visits today)
בראוניז עם פירורים

בראוניז עם פירורים

אני חולה על בראוניז! אין עוגה שיכולה להתחרות בשוקולדיות, בעסיסיות בטעם הנהדר והכי טוב שהבראוניז עוברים נהדר הקפאה. מכניסים למקפיא לאורחים שמפתיעים או לנשנש בכיף קוביות קטנות של שוקולד. הפעם הוספתי פירורי בצק פריך, איזה כיף לתת ביס…

29.5 על 19.5

מרכיבים:

150 ג' שוקולד מריר
כף ממרח שוקולד
3 ביצים גדולות
100 ג' חמאה
200 ג' סוכר (כוס)
כוס קמח
2 כפות שוקולד צ'יפס לבן

פירורים:
30 ג' חמאה קרה
1/3 כוס קמח
כף סוכר

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה להוסיף נוטלה וסוכר בהמשך להוסיף את הביצים ולערבב במהירות וקמח.

2. להעביר לתבנית לפזר את השוקולד צ'יפס לאפות ב 160 מעלות כ 20 דקות, בינתיים לעבד את החמאה סוכר וקמח לפירורים ולפזר על הבראוניז כ 10 דקות לפני הסוף.

3. לאפות עד שהבראוניז מתייצבים וקיסם יוצא עם פירורים לחים.

בראוניז עם ופירורים

הרשם
עדכן
73 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן