בראוניז שוקוצ'יפס
מחפשים את המתכון לבראוניז מושלמים ? הגעתם למקום הנכון בראוניז בשילוב עוגיות שוקולד צ'יפס למה להפריד בין השניים אם אפשר לאפות ביחד ? מתכון למנצח לבראוניז עסיסיים ושוקולד עם עוגיות.
תשאלו ילדים מה הם מעדיפים התשובות יבלבלו אתכם עזבו תכינו ביחד זה שילוב מופלא של פריכות ושוקולד בביס אחד נהדר וככה מתחילים את השבוע כמו שצריך מתוק עם הרבה שוקולד.
20X30
מרכיבים:
150 ג' שוקולד מריר (חבילה וחצי)
כף גדושה ממרח שוקולד
3 ביצים L
100 ג' חמאה / 100 מ"ל שמן (קצת יותר משליש כוס)
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
140 ג' קמח (כוס)
בצק פריך / פירורים:
80 ג' חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
80 ג' קמח (חצי כוס + כף)
ביצה
40 ג' סוכר (2 כפות)
חצי כוס שוקולד צ'יפס
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולרפד תבנית עם נייר אפייה.
2. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף את החמאה / שמן להמיס במיקרו על עוצמה מלאה ולערבב לקרם אחיד, להוסיף את הממרח שוקולד והסוכר לערבב ולהוסיף את הביצים בסבלנות תוך כדי ערבוב מהיר.
3. לסיים עם הקמח לערבב להעביר לתבנית ולשטח באופן שווה.
4. בקערת המיקסר להקרים חמאה וסוכר כשתי דקות להוסיף ביצה להמתין עד נבלעת להוסיף קמח לערבב לבצק ולסיים עם השוקולד צ'יפס.
5. להרטיב את הידיים לקחת חתיכות מהבצק ולכסות את שכבת השוקולד, לאפות כ 25 דקות לבדוק שקיסם יוצא עם פירורים לחים.