בראוניז עם פירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז עם פירורים

בראוניז עם פירורים

אני חולה על בראוניז! אין עוגה שיכולה להתחרות בשוקולדיות, בעסיסיות בטעם הנהדר והכי טוב שהבראוניז עוברים נהדר הקפאה. מכניסים למקפיא לאורחים שמפתיעים או לנשנש בכיף קוביות קטנות של שוקולד. הפעם הוספתי פירורי בצק פריך, איזה כיף לתת ביס…

29.5 על 19.5

מרכיבים:

150 ג’ שוקולד מריר
כף ממרח שוקולד
3 ביצים גדולות
100 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
כוס קמח
2 כפות שוקולד צ’יפס לבן

פירורים:
30 ג’ חמאה קרה
1/3 כוס קמח
כף סוכר

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה להוסיף נוטלה וסוכר בהמשך להוסיף את הביצים ולערבב במהירות וקמח.

2. להעביר לתבנית לפזר את השוקולד צ’יפס לאפות ב 160 מעלות כ 20 דקות, בינתיים לעבד את החמאה סוכר וקמח לפירורים ולפזר על הבראוניז כ 10 דקות לפני הסוף.

3. לאפות עד שהבראוניז מתייצבים וקיסם יוצא עם פירורים לחים.

27311 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז עם ופירורים

70
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרון

אפיתי כעת את העוגה והיא נראית מדהימה (עוד לא טעמתי אבל עם ניקי אין מה לדאוג). בכל אופן חשוב לציין שהכמות מתאימה לתבנית קטנה מאוד.
שבת שלום

מיטל

היי ניקי
נראה מצויין!!!
כמה שאלות:
צריך מיקסר?
להכניס את הביצים לשוקולד כשהוא חם?
התבנית שכתבת זו תבנית קטנה?

שיילו

היי, עוד שאלה ברשותך,
לא צריך כאן אבקת אפייה?
תודה!

לימור

ניקי הי,
האם אפשר להפוך לפרווה ? חמאה למחמאה, ונוטלה לשחר פרווה ? לא יגרע מהטעם ?

קיפי

הי ניקי. רוצה לשאול אם הקמח בעוגיות ובפירורים הוא תופח או רגיל ? תודה

שיילו

היי ניקי, מה שלומך?
נראה מעולה..
אפשר ממרח שוקולד במקום הנוטלה?
והאם אפשר להמיר חמאה בשמן?
תודה רבה:)

מורן

היי ניקי,
כתבת לערבב סובין עם קמח.. לא כתבת סובין ברשימת המצרכים.. 🙂

1 2 3 5