בראוניז עם פירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז עם פירורים

בראוניז עם פירורים

אני חולה על בראוניז! אין עוגה שיכולה להתחרות בשוקולדיות, בעסיסיות בטעם הנהדר והכי טוב שהבראוניז עוברים נהדר הקפאה. מכניסים למקפיא לאורחים שמפתיעים או לנשנש בכיף קוביות קטנות של שוקולד. הפעם הוספתי פירורי בצק פריך, איזה כיף לתת ביס…

29.5 על 19.5

מרכיבים:

150 ג’ שוקולד מריר
כף ממרח שוקולד
3 ביצים גדולות
100 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
כוס קמח
2 כפות שוקולד צ’יפס לבן

פירורים:
30 ג’ חמאה קרה
1/3 כוס קמח
כף סוכר

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה להוסיף נוטלה וסוכר בהמשך להוסיף את הביצים ולערבב במהירות וקמח.

2. להעביר לתבנית לפזר את השוקולד צ’יפס לאפות ב 160 מעלות כ 20 דקות, בינתיים לעבד את החמאה סוכר וקמח לפירורים ולפזר על הבראוניז כ 10 דקות לפני הסוף.

3. לאפות עד שהבראוניז מתייצבים וקיסם יוצא עם פירורים לחים.

27572 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז עם ופירורים

70
תגובות

  הרשם  
עדכן
מור

היי ניקי.
יש לי רק קמח תופח. האם ניתן להשתמש בו?

נונו

היי ניקי,
אני אופה מתחילה ופעם ראשונה שאני מכינה בראוניז…
רוצה להכין בראוניז פרווה, מה להחליף בחמאה? (מעדיפה לא להשתמש במחמאה או במרגרינה)
תודה!

רעות

היי ניקי לא מצאתי בתגובות באיזה תבנית מומלץ?
תודה על הכל אני משוגעת על האתר שלך…

רייצ׳ל

היי ניקי, הכנתי את הבראוניז וחילקתי בסלסלות נייר… הילדים לא מנדנדים אמא אפשר? אלא פשוט חוטפים מהמקרר… תודה!

רבקה פוגל

הכנתי את העוגה השבת והפכתי אותה לפרווה. עוד מתכון מעולה מבית ניקי.

שרית

תחליף לחמאה???
רוצה שיהיה פרווה..

לינוי

שלום ניקי האם אפשר לוותר על הנוטלה ובמקומה לשים עוד 50 גרם שוקולד?אני פשוט לא אוהבת את ממרחי השוקולד למיניהם