עוגיות קרם שוקולד לבן
יאמי של עוגיות טעימות ברמות, המילוי טעים בפני עצמו, הילדים לא הפסיקו לטעום ככה מהצד. בתוך בצק פריך לתת ביס ולחשוב כמה שזה טוב ואיזה מזל שאפשר לאכול עוד…
כ 20 עוגיות
מרכיבים:
150 ג' חמאה קרה
100 ג' סוכר (חצי כוס)
2 כפות קורנפלור
חלמון
210 ג' קמח (כוס וחצי)
100 ג' שוקולד לבן
2 כפות חלב
הכנות:
1. להמיס שוקולד וחלב להכניס להקפאה לשעה פלוס.
2. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כשעה, לרדד לעלה לקרוץ צורות במחצית הצורות לקרוץ חור נוסף במרכז.
3. לאפות ב 180 כמה דקות עד שהדפנות מזהיבות ולצנן.
4. לשים כשליש כפית שוקולד על עוגייה ומעל להניח עוגייה עם חור לקרר לילה ואז לטרוף.
*לא ניסיתי עם שוקולד מריר ולדעתי יהיה פחות טעים.