יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגיות

עוגיות קרם שוקולד לבן

17 יוני 2015
(Visited 2,896 times, 1 visits today)
עוגיות קרם שוקולד לבן

עוגיות קרם שוקולד לבן

יאמי של עוגיות טעימות ברמות, המילוי טעים בפני עצמו, הילדים לא הפסיקו לטעום ככה מהצד. בתוך בצק פריך לתת ביס ולחשוב כמה שזה טוב ואיזה מזל שאפשר לאכול עוד…

כ 20 עוגיות

מרכיבים:

150 ג’ חמאה קרה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
2 כפות קורנפלור
חלמון
210 ג’ קמח (כוס וחצי)

100 ג’ שוקולד לבן
2 כפות חלב

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת מוס קפה שוקולד משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

  • עוגיות מושלגות פרווה

    אני מכינה את העוגיות סוג האלה כבר מספר שנים וזה תמיד פרויקט להכין אותן אבל בסופו של דבר שוות ביותר.
    רציתי מתכון לעוגיות מושלגות או בשם השני שלהן עוגיות עם סדקים אבל מתכון פשוט יותר להכנה ורציתי עוגיות פרווה.
    תוך כדי הכנה עליתי על פטנט נהדר לציפוי העוגיות ופתאום גיליתי כמה פשוט להכין את העוגיות המושלגות האלה,
    איזה כיף כשדבר כזה קורה מומלץ לראות את הסרטון.
    הכנתי עוגיות שוקולדיות פאדג’יות יפהפיות ואיזה יפה השילוב של השוקולד הכהה עם הציפוי הלבן יצא משגע.
    מתקבלות עוגיות לבנות עם סדקים שחורים ואוו זה נראה נהדר ועל בסיס שמן. עכשיו אני מתלבטת מה להכין קפה או שוקו ? 🙂

    30 עוגיות

  • עוגיות עבאדי פרווה תוצרת בית

    אין אירוח שהעוגיות המופלאות האלה לא מופיעות על השולחן, עוד לא מצאתי מישהו שלא אוהב אותן, לומר ממכרות ?
    הרבה יותר מזה, מתכון שלא תפסיקו להכין.
    קבלו מתכון לעוגיות ממכרות בטירוף, רגע רגע אני יודעת שאפשר לקנות את העוגיות ובשביל מה לטרוח להכין בבית ?
    כי הן טובות יותר בהכנה ביתית ואתם יודעים בדיוק מה הכנסתם פנימה וההכנה כל כך קלה שחייבים להכין בבית.
    אתם לא תפסיקו לאכול את הכעכים האלה קבלו את הגרסא הביתית לכעכים המלוחים הכי טובים שהכנתם.
    עוגיות מלאות בשומשום פריכות ונחטפות תמלאו את צנצנת העוגיות ותראו באיזה מהירות היא מתרוקנת.
    יוצאות המון עוגיות וזה בקושי מצליח להחזיק חצי יום על השיש כל רגע ניגש מישהו לקחת. חשוב לומר העוגיות על בסיס שמן בלי חמאה או מרגרינה נסו תופתעו פיצוץ של עוגיות מלוחות.

    60 עוגיות

  • עוגת גזר ב 5 דקות הכנה

    היה לי המון גזר במקרר והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת עוגת גזר.
    בתכל’ס ותשאירו את זה בינינו זאת עוגה לעצלנים אני אפילו לא הוצאתי את המיקסר היא עד כדי כך קלה.
    הוספתי את מה שאני אוהבת קינמון, אגוזים והכנסתי המון גזר, מצאתי תבנית יפהפייה, 10 דקות בהגזמה והעוגה נכנסה לתנור. הריח הרג אותי 🙂 אם יש עוגה שמתאימה לשבת זאת העוגה הזאת והיא פרווה בלי להתחיל לחשוב על תחליפים
    והכי יפה אף אחד לא מנחש שזאת עוגת גזר, הם לא מבינים מה עושה את העוגה לכל כך טובה ורכה
    (לא חייבים לגלות זאת עוגת גזר) לגרד את הגזר להוסיף את שאר המצרכים להכניס לתנור.
    תודה רבה יש לי עוגה לשבת ועכשיו אפשר להכין דברים נוספים.

    תבנית 22

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחלב להכניס להקפאה לשעה פלוס.

2. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כשעה, לרדד לעלה לקרוץ צורות במחצית הצורות לקרוץ חור נוסף במרכז.

3. לאפות ב 180 כמה דקות עד שהדפנות מזהיבות ולצנן.

4. לשים כשליש כפית שוקולד על עוגייה ומעל להניח עוגייה עם חור לקרר לילה ואז לטרוף.

*לא ניסיתי עם שוקולד מריר ולדעתי יהיה פחות טעים.

הרשם
עדכן
32 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

עוד שאלה-האם ניתן בעוגיות חמאה להשתמש בקמח תופח במקום ברגיל?

הי,מה אפשר לשים במקום חלב בקרם? אפשר חמאה או שמנת מתוקה?

הי ניקי, יש לך מתכון לעוגיות עם איחול בפנים?
לא חייב ממש מתכון של עוגיות מזל, פשוט עוגיות שאני יכולה לגלגל פתק בפנים….
נראה לי שראיתי אצלך פעם ואני לא מוצאת… תודה!
הכנות לשבת נעימות וטעימות (:

היי ניקי! הבת שלי ואני מכינות כעת העוגיות ויש לנו שאלה: הכנו הבצק מהמצרכים ואנו אמורות להכניס אותו למקרר לכשעה. הבצק יצא ״מפורר״, מתפרק כזה ולא כמו בצק רגיל, זה אמור להיות כך? אנחנו נצליח לרדד אותו אחר כך? אין בו נוזלים.. תודה רבה!

היי 🙂
השוקולד והחלב במקפיא התקשה לי. כך זה אמור להיות?
איך לשים את זה על העוגיה? תודה!!

היי ניקי, אני רוצה להכין את אותן עוגיות גם בגרסה כהה. אפשר למלא בנוטלה?
תודה רבה…

הי ניקי, חיפשתי הרבה באתר… אני מחפשת מתכון לעוגיות סנדוויץ, עם שמן…
יש דבר כזה?