טריקולד גבינה באינגליש קייק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טריקולד גבינה באינגליש קייק

טריקולד גבינה באינגליש קייק

אני אוהבת את העוגה הזאת, היא כל כך קלה והיא נראית כל כך יפה כשחותכים אותה. תשמרו לכם אחת בהקפאה לאורחים שמפתיעים או סתם שיהיה משהו מתוק לנשנש בהמשך. העוגה טעימה ברמות! והיא הכי פשוטה שיש.  הכי יפה לעשות שתי עוגות אחת שוקולד ואחת קרמל, הצבעים פשוט משגעים.

2 אינגליש קייק

מרכיבים:

פתי בר בטעם קרמל ושוקולד מריר
חצי כוס חלב

קרם שוקולד לבן וגבינה :
250 מ”ל שמנת מתוקה
80 ג’ אינסטנט וניל (4 כפות)
חצי כוס גבינה לבנה 9%
50 ג’ סוכר (2 כפות גדושות)
60 מ”ל חלב (1/4 כוס)
100 ג’ שוקולד לבן
2 כפות חלב

קרם שוקולד חלב וגבינה :
250 מ”ל שמנת מתוקה
80 ג’ אינסטנט וניל (4 כפות)
חצי כוס גבינה לבנה 9%
50 ג’ סוכר (2 כפות גדושות)
60 מ”ל חלב (1/4 כוס)
100 ג’ שוקולד חלב
2 כפות חלב

100 ג’ שוקולד מריר מגורד


הכנות:

1. לטבול את הביסקוויטים בחלק טבילה קצרה ולרפד את התבנית בצדדים ובתחתית, כך לעשות עם התבנית השנייה. יכול להיות שבסוף תצטרכו לחתוך ביסקוויט שניים בשביל שיתאים בדיוק לתבנית. איך חותכים בקלות ? טובלים בחלב מחכים כמה שניות ואז עם סכין חדה במכה אחת.

2. להמיס במיקרו שוקולד ושתי כפות חלב לצנן כדקה. לערבב גבינה וסוכר לשים את כל המצרכים במיקסר כולל השוקולד ולהקציף לקרם יציב.

3. למלא את התבניות עד מחצית מהגובה חצי חצי ולהקפיא לשעה. להכין את הקרם השני מוס שוקולד החלב אותו דבר לחלק לשניים ולשים על הקרם הלבן באופן שווה בשתי התבניות.

4. לטבול את הביסקוויטים בחלב ולסגור מעל.

*5. להקפיא ללילה, להוציא למקרר כשעה לפני ההגשה. להפוך את העוגה על צלחת הגשה ולפזר שוקולד מריר

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

הערות:
מה שיפה בעוגה הזאת שאפשר לשמור אחת בהקפאה גם שבוע ויותר, האריזה שלה מאוד נוחה. הפתיעו אתכם אורחים, בא לכם משהו מתוק ? זאת העוגה בשביל להתפנק ולפנק את כל המשפחה.
מי שלא משיג ביסקוויטים קרמל הווניל הרגיל זה בסדר גמור.

8889 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לטבול את הביסקוויטים בחלב (טבילה קצרה) ולסדר בתבנית
טריקולד גבינה באינגליש קייק

אותו דבר גם עם הביסקוויטים שוקולד
טריקולד גבינה באינגליש קייק
שוקולד לבן הולך להמסה במיקרו
טריקולד גבינה באינגליש קייק
שאלו אותי כמה פעמים איך ממיסים שוקולד לבן לבלילה חלקה, תראו הכל חלקטריקולד גבינה באינגליש קייק

למלא את התבניות עד החציטריקולד גבינה באינגליש קייק

טריקולד גבינה באינגליש קייק

טריקולד גבינה באינגליש קייקטריקולד גבינה באינגליש קייק

גולשים מכינים וממליצים:

שרה : “הכנתי את העוגה לשבועות ולא יכולתי להתאפק לא לטעום ממנה! וואוו היא כל כך טעימה ומרשימה וקלה להכנה..תודה על עוד מתכון מוצלח מכורה לאפליקציה שלך!!”


145
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

הצילו! הקצפתי את כל המצרכים של השוקולד הלבן ולא נהייה קרם יציב! שפכתי הכל, ניסיתי חדש ושוב!!! הקרם לא מתייצב!!!!
מה יכול להיות??? עשיתי בדיוק לפי המתכון

הדס

אהלן
תודה רבה ניקי
התחלתי להכין אבל לצערי הקצפתי ולא נהיה קצף יציב
ניסיתי להוסיף קצף מחלבון אחד ולקפל וזה לא עזר
מה יכול להיות שגוי?
בכל מקרה שמתי את הקרם הראשון(שלא יצא יציב) והכנסתי להקפאה, זה יצא בסדר?
איך לעשות את הקרם השני שיהיה יציב? זה אמור לא לזוז בקערה?

הדס

שלום ניקי
איזה ביסקוויטים ישתלבו בצורה טעימה עם הבלילה אם יש לי רק בטעם שוקו או וניל (צריכה לקנות במיוחד בטעם קרמל/שוקולד מריר)

טל

היי ניקי,
האם אפשר להשתמש בפודינג שוקולד בתערובת של השוקולד חלב?

שם *ספיר

היי ניקי,
רציתי לשאול, מכיוון שאין לי שוקולד משני הסוגים, ניתן לשים חלבה אולי במקום הלבן או קקאו/שוקולית במקום הכהה? תודה רבה המתכונים שלך מעולים!!

סי

היי ניקי,
הכנתי את העוגה לשבת, בשבוע שעבר
תחילה חשבתי שלא יצא מוצלח כי מעולם לא הכנתי טריקולד , אבל כל כך רציתי לשנות ולהפתיע את הילדים אז הכנתי בכל זאת …התברר שטעיתי ובגדול!!!
העוגה יצאה מעולה וטעייייימה , חוסלה כלא הייתה .
תודהההה!

shir479

היי ניקי היקרה,
האם אפשר להכין את העוגה בתבניות אינגליש קייק לא חד פעמי? זה יקשה על החליצה של העוגה? כמובן תבנית משומנת.. תודה!

1 7 8 9