יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים

מאפינס בשני צבעים

28 פברואר 2018
(Visited 5,991 times, 1 visits today)

מאפינס בשני צבעים

מתחילים להשתעשע במטבח להתחיל את השבוע בכיף עם מתכון חדש למאפינס בשני צבעים.
למה להסתפק בצבע אחד כשאחד לעשות לפחות שניים. זה נראה הרבה יותר יפה נכון ? נגמרו הויכוחים תעשי לי וניל, אני מעדיף שוקולד, שני הטעמים במאפינס אחד טעים.

14 מאפינס

מרכיבים:

שכבה כהה:
ביצה גדולה
50 ג' שוקולד מריר
כפית השחר
שליש כוס שמנת מתוקה 38%
שליש כוס סוכר
רבע כוס שמן
כפית תמצית וניל
חצי כוס קמח תופח

שכבה בהירה:
ביצה גדולה
שליש כוס סוכר
רבע כוס שמן
שארית השמנת שנותרה
כפית תמצית וניל
חצי כוס קמח תופח

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ'ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

1. להמיס שוקולד ושמן לקרם אחיד להוסיף את השחר סוכר, ביצה, שמנת תמצית וניל, לערבב היטב, בסוף להוסיף את הקמח.

2. לחמם מראש תנור ל 180 מעלות. לחלק את הבלילה הכהה לשקעים, בערך כפית (תלוי בגודל השקע) בכל שקע, לאפות כשתי דקות, חשוב לא לאפות יותר מידי, מעט מתקשח ממש מעט.

3. בינתיים בזריזות (מי שחושב שלא יספיק אז להכין מראש)  להקציף כדקה ביצה וסוכר להוסיף את שאר המצרכים ולערבל לבלילה אחידה.

4. לשים כף על כל שכבת שוקולד ולאפות עוד כ 10 דקות.

הרשם
עדכן
63 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי, ניקי.
אין א.אפיה?

קמח רגיל או תופח ? מה סהכ"ל שמנת מתוקה ?

היי.
מה הכוונה מה שנשאר מהשמנת הכוונה משמנת של 250 מ"ל?
תודה רבה

אפשר להחליף את השמנת מתוקה?
תודה רבה

היי ניקי אני חייבת לשתף אותך שהכנתי את המתכון הזה וכולם התלקקו באמת אין לי מילים !!!עשית לי את החג אם עוד מלא מתכונים תודה וחג שמח

הכנתי ויצא מושלם!!!
לא היה לי קמח לבן, אז השתמשתי בקמח מחיטה מלאה ויצא מעולהההה!! מתכון מנצח
תודה

ניקי, יש לי תבנית סיליקון למאפינס ואני ממש לא מצליחה לאפות בה מאפינס , הם נדבקים לי לתבנית בין אם היא משומנת ובין אם לא בין אם המאפה קר או חם,
אשמח שתתני לי טיפ איך להשתמש בתבנית סיליקון
תודה:)