מאפינס בשני צבעים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מאפינס בשני צבעים

מתחילים להשתעשע במטבח להתחיל את השבוע בכיף עם מתכון חדש למאפינס בשני צבעים.
למה להסתפק בצבע אחד כשאחד לעשות לפחות שניים. זה נראה הרבה יותר יפה נכון ? נגמרו הויכוחים תעשי לי וניל, אני מעדיף שוקולד, שני הטעמים במאפינס אחד טעים.

14 מאפינס

מרכיבים:

שכבה כהה:
ביצה גדולה
50 ג’ שוקולד מריר
כפית השחר
שליש כוס שמנת מתוקה 38%
שליש כוס סוכר
רבע כוס שמן
כפית תמצית וניל
חצי כוס קמח

שכבה בהירה:
ביצה גדולה
שליש כוס סוכר
רבע כוס שמן
שארית השמנת שנותרה
כפית תמצית וניל
חצי כוס קמח

הכנות:

1. להמיס שוקולד ושמן לקרם אחיד להוסיף את השחר סוכר, ביצה, שמנת תמצית וניל, לערבב היטב, בסוף להוסיף את הקמח.

2. לחמם מראש תנור ל 180 מעלות. לחלק את הבלילה הכהה לשקעים, בערך כפית (תלוי בגודל השקע) בכל שקע, לאפות כשתי דקות, חשוב לא לאפות יותר מידי, מעט מתקשח ממש מעט.

3. בינתיים בזריזות (מי שחושב שלא יספיק אז להכין מראש)  להקציף כדקה ביצה וסוכר להוסיף את שאר המצרכים ולערבל לבלילה אחידה.

4. לשים כף על כל שכבת שוקולד ולאפות עוד כ 10 דקות.

15265 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

57
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירי

היי ניקי,
באיזה גודל של תבנית מאפינס השתמשת? זה נראה קטן..
סך זמן האפיה הוא רק 12 דק’? גם אם אני משתמשת בתבנית מאפינס רגילה ולא קטנה??

א.ד.ו

ניקיל’ה להכין בתבנית סיליקון לב או במנג’טים?

ים

ניקי המהממת מה שלומך?
המאפינס נראים טוב ועושים חשק להכין אותם.
נעדכן אותך איך יצא…

הילה

היי ניקי.יש אפשרות להמיר לפרווה את המאפינס? תודה :-*

בתאל

היי ניקי
אפשר להחליף שמנת למיץ תפוזים ?
תודה ☺

טליה

הי ניקי,
נראה מושלם!! (כמו כל המתכונים שלך..).
יש אפשרות להמיר את השמנת? אני רוצה פרווה..
תודה

יהודית

ניקי המקסימה שבוע טוב!

תודה על כל המתכונים המעניינים והמוצלחים
שאת שולחת כל שבוע! אין מתכון שלא מצליח!
את פשוט משדרגת לי את המטבח כל פעם מחדש!
אוהבת אותך, שיהיה לך שבוע טוב!