בראוניז פרווה מתכון מנצח
כל פעם כשמתחשק לי משהו מתוק או שאביב מבקש משהו עם שוקולד אני מכינה את הבראוניז האלה זאת העוגה הכי קלה בעולם והכל בקערה אחת, אין כלים לשטוף אני לא נוגעת במיקסר למה שאני אלכלך כלים נוספים ?
בעצם בראוניז זה הסוד של כל מי שאופה (תשאירו בינינו) התעסקות של 10 דקות ולתנור התוצאה נהדרת זה הפינוק השוקולדי המושלם, קוביות שוקולד עם טעם שוקולד מודגש עסיסיות מפוצצות בשוקולד שחיתות בכל ביס טעים.
כבר אמרתי שהבראוניז פרווה ?
תבנית 20X30
מרכיבים:
250 ג' שוקולד מריר (2.5 חבילות)
120 מ"ל שמן (חצי כוס) / למעדיפים חלבי 150 ג' חמאה
180 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
רבע כוס סוכר חום בהיר (דמררה)
2 כפות א. שוקולית / כף שטוחה א. קקאו
4 ביצים
כפית תמצית וניל
120 ג' קמח (כוס פחות 2 כפות)
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולסדר תבנית עם נייר אפייה.
2. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה להוסיף שמן להמיס במיקרו על עוצמה מלאה כדקה להוציא ולערבב עד שהכל אחיד, להוסיף סוכר לערבב עד שהסוכר מתמזג להוסיף שוקולית ולערבב.
3. ביצה אחר ביצה בסבלנות ולערבב במהירות עד שהביצה נטעמת, לסיים עם הקמח לערבב בסבלנות עד לאיחוד.
4. להוסיף את השוקולד צ'יפס ערבוב קצר ולשטח בתבנית באופן שווה לאפות כ 25 דקות עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
גולשים מכינים וממליצים:
אפרת : הי ניקי, הכנתי ויצא מושששלם, רציתי להקפיא, אבל לא נשאר לי מה.
אני רצה להכין עוד, הפעם בכמות כפולה כמובן…
אביטל : ניקי אין עליך ממש כל מתכון מנצח. יצא פשוט טעים מאוד ואני החלפתי את הקמח הלבן בקמח מלא .שני : "הכנתי את הבראוניז האלה לאיזו מסיבה שהייתי בא ולא הפסיקו להחמיא!! יש לציין שאני ממש לא הרבה במטבח והייתי קצת בלחץ שאני צריכה להכין משהו ואין לי המון ניסיון אבל אמרתי לעצמי 'נסמוך על ניקי, בטוח יצא טוב'
תודה רבה על הכל!"