בראוניז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז

בראוניז

אני בתקופת הבראוניז שלי, לפעמים אני מוצאת את עצמי מכינה אותה עוגה שוב ושוב מהסיבה הפשוטה שהיא טעימה.
בראוניז זה יותר מעוגה זאת עוגה שכיף לאכול מרגישים את השוקולד בכל ביס.
הבעיה היא שחותכים לקוביות קטנות אז קובייה אחת לא מספיקה ורוצים עוד אחת ורק עוד אחת ומה שקורה שאני מוצאת את עצמי במטבח מכינה שוב כי התבנית חוסלה… הסוד לבראוניז טובים זה להוציא בזמן מהתנור ואז זה מושלם.

מרכיבים:

250 ג’ שוקולד מריר
150 ג’ חמאה
2 כפות שוקולית
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס סוכר חום
כפית תמצית וניל
כוס ורבע קמח

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה להוסיף שוקולית, ביצים אחת אחרי השניה תוך כדי בחישה מהירה  להוסיף את שאר המצרכים ולבחוש לבלילה אחידה.

2. לצקת את הבלילה לתבנית משומנת, חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים מעט לחים.

3. לצנן ולחתוך לריבועים.

28318 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 היה מתאים לי עכשיו…

גולשים מכינים וממליצים:

אפרת : הי ניקי, הכנתי ויצא מושששלם, רציתי להקפיא, אבל לא נשאר לי מה.
אני רצה להכין עוד, הפעם בכמות כפולה כמובן…

אביטל : ניקי אין עליך ממש כל מתכון מנצח. יצא פשוט טעים מאוד ואני החלפתי את הקמח הלבן בקמח מלא .שני : “הכנתי את הבראוניז האלה לאיזו מסיבה שהייתי בא ולא הפסיקו להחמיא!! יש לציין שאני ממש לא הרבה במטבח והייתי קצת בלחץ שאני צריכה להכין משהו ואין לי המון ניסיון אבל אמרתי לעצמי ‘נסמוך על ניקי, בטוח יצא טוב’
תודה רבה על הכל!”

235
תגובות

  הרשם  
עדכן
נחמה

באיזה גודל תבנית להשתמש

אוסנת

ניקי מ’דהימה …הפעם רק מפרגנת. לא שואלת. כותבת להגיד שיצא הכי הכי שיש. ואומרת תודה לא רק על המתכונים הנפלאים שלך, אלא על התמיכה מכל הלב. את לא מכירה אותי מעבר לתכתובות ביננו אבל את עונה לי ועוזרת בכל פניה, באופן מיידי ומדויק ותמיד גורמת לי להבין שטוב ששאלתי. תודה ענקית

יעל

הכנתי את הבראוניז הוספתי אגוזים יצא מושלם!!!

יעל

הכנתי בראוניז יצא מושלם!!! הוספתי אגוזים קצוצים

אסתר

האם אפשר להמיר את החמאה בשמן?

אוריה

היי ניקי, לאיזו תבנית המתכון מתאים?
תודה יקירה

נעמי

הי ניקי, איך מומלץ להקפיא את הבראוניז? לחתוך לפני או להקפיא שלם ולחתוך לאחר ההפשרה?

1 13 14 15