פאי שוקולד אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פאי שוקולד אפוי

פאי שוקולד אפוי

פאי שוקולד אפוי, שוקולד ועוד שוקולד על שכבת בצק פריך זה כבר עושה חשק לתת ביס…

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)

מילוי:
200 ג’ שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה
25 ג’ חמאה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
2 ביצים


הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק ולקרר חצי שעה, לרדד את הבצק לעלה ולשטח בתבנית להדק ולחתוך שאריות להקפיא לחצי שעה.

2. לחורר חורים עם מזלג ולאפות אפיה עיוורת.

3. להמיס שוקולד חמאה ושמנת לקרם אחיד. לטרוף ביצים וסוכר, לאחד את שתי התערובות.

4. לצקת את הבלילה על הקלתית המוכנה ולאפות עוד 20 דקות או עד שהיא מתייצבת לצנן ולבזוק א. סוכר.

אפייה עיוורת:
על הבצק להניח נייר אפיה או נייר כסף למלא את הנייר בקיטניות, אני משתמשת בשעועית, לפזר שיכסה את כל התבנית באופן שווה. לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות כ 10 דקות להוריד את הנייר עם הקיטניות ולהמשיך לאפות עוד כמה דקות עד שהבצק מזהיב.

27239 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לירון : היי ניקי! אני חייבת להגיד לך – הרסת אותי עם הפאי הזה!!! את יודעת, כבר הכנתי הרבה עוגות טעימות שלמדתי מהאתר שלך, אבל הפעם זה עובר כל גבול, במובן הטוב. הפאי הזה הוא אחד הדברים היותר טעימים שנכנסו לפה שלי מאז שאני זוכרת את עצמי, בלי טיפה של הגזמה. אני כבר מחכה שבעלי יטעם ממנו….
וסתם זה לא קשור לפה, אבל הכנתי גם את הצלי בקר עם פירות יבשים, זוכרת שהתייעצתי איתך על התנור? בקיצור טרפו אותו, וכולה שני אנשים אכלו, אני רק טעמתי קצת… תוך שעתיים לא נשאר אפילו צימוק אחד 🙂
שורה תחתונה – אין עלייך!!! בזכותך שידרגתי את הבישול והאפייה שלי והמטבח שלי הפך להיות מקור של הרבה הנאות… תודה לך.

אביגיל : היו לי ספקות ביחס להצלחת הפאי שכן מעולם לא אפיתי פאי, אך יצא מדהים ברמה שקשה לתאר.

רחל : ניקי יקרה , העוגה נהדרת כמו כל שאר המתכונים שלך באתר. לפני האפייה, פזרתי על המילוי חצאי פקאן

יסכה : “ניקי היקרה!!אני חייבת לזכור להגיב למתכונים שכאלה…יצא טעים בטירוףףףף!!!קצר מחמאות כול השבת..תענוג של פאי”

הדר : “מתכון מושלם!! יחסית פשוט להכנה וטעים ברמות! נגמר מהר..
תודה רבה!”


845
תגובות

  הרשם  
עדכן
דבי

ניקי שבוע טוב ❤️ הכנתי את הפאי לשבת וזה יצא ח ל ו מ י טעים כל-כך , תודה רבה על המתכונים. הכנתי גם את הקינוח עם התותים והקצפת ואת הקוסקוס עם המרק בשר היה אדיר תבורכי ותמשיכי את עשייתך המדהימה והטעימה

שרי

היי ניקי, אפשרי להקפיא ליומיים שלושה אחרי שלב אחד? הכוונה, להשאיר את הבצק במקפיא ליותר מחצי שעה, לפני שמוסיפים את השוקולד… תודה

אורטל

היי, צהריים טובים. ניקי אייך אני הופכת את המתכון הזה לפרווה ושייצא טעים ?
אני לא מתאמצת לחפש מתכון במקום אחר.

רוני

היי ניקי
אני רוני בת 12, ממש אוהבת לאפות ולבשל, אני ואמא שלי משתמשות בהמון מהמתכונים שלך, ויש לי ערוץ יוטיוב עם מתכונים, את מוזמנת להסתכל, גם המתכון שלך שם!
ושתדעי שהפאי הזה נחשב לעוגה הכי שווה בבית שלנו, לכל אירוע חגיגי, פעם בשנה
https://www.youtube.com/channel/UCG49EdwetrA4a5NXhYyzq7Q/featured

אנה

הי,איך אני מגדילה כמויות לתבנית בקוטר 28?

חגית

הי ניקי, הוצאתי את הבצק מהמקרר, לפהי ההקפאה, והבצק נורא דביק. מה לעשות?

אורית

הי ניקי
לשמור בקירור?
מיועד לארוחה מחר..

1 48 49 50