פאי שוקולד אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פאי שוקולד אפוי

פאי שוקולד אפוי

פאי שוקולד אפוי, שוקולד ועוד שוקולד על שכבת בצק פריך זה כבר עושה חשק לתת ביס…

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)

מילוי:
200 ג’ שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה
25 ג’ חמאה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
2 ביצים

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק ולקרר חצי שעה, לרדד את הבצק לעלה ולשטח בתבנית להדק ולחתוך שאריות להקפיא לחצי שעה.

2. לחורר חורים עם מזלג ולאפות אפיה עיוורת.

3. להמיס שוקולד חמאה ושמנת לקרם אחיד. לטרוף ביצים וסוכר, לאחד את שתי התערובות.

4. לצקת את הבלילה על הקלתית המוכנה ולאפות עוד 20 דקות או עד שהיא מתייצבת לצנן ולבזוק א. סוכר.

אפייה עיוורת:
על הבצק להניח נייר אפיה או נייר כסף למלא את הנייר בקיטניות, אני משתמשת בשעועית, לפזר שיכסה את כל התבנית באופן שווה. לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות כ 10 דקות להוריד את הנייר עם הקיטניות ולהמשיך לאפות עוד כמה דקות עד שהבצק מזהיב.

84207 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לירון : היי ניקי! אני חייבת להגיד לך – הרסת אותי עם הפאי הזה!!! את יודעת, כבר הכנתי הרבה עוגות טעימות שלמדתי מהאתר שלך, אבל הפעם זה עובר כל גבול, במובן הטוב. הפאי הזה הוא אחד הדברים היותר טעימים שנכנסו לפה שלי מאז שאני זוכרת את עצמי, בלי טיפה של הגזמה. אני כבר מחכה שבעלי יטעם ממנו….
וסתם זה לא קשור לפה, אבל הכנתי גם את הצלי בקר עם פירות יבשים, זוכרת שהתייעצתי איתך על התנור? בקיצור טרפו אותו, וכולה שני אנשים אכלו, אני רק טעמתי קצת… תוך שעתיים לא נשאר אפילו צימוק אחד 🙂
שורה תחתונה – אין עלייך!!! בזכותך שידרגתי את הבישול והאפייה שלי והמטבח שלי הפך להיות מקור של הרבה הנאות… תודה לך.

אביגיל : היו לי ספקות ביחס להצלחת הפאי שכן מעולם לא אפיתי פאי, אך יצא מדהים ברמה שקשה לתאר.

רחל : ניקי יקרה , העוגה נהדרת כמו כל שאר המתכונים שלך באתר. לפני האפייה, פזרתי על המילוי חצאי פקאן

יסכה : “ניקי היקרה!!אני חייבת לזכור להגיב למתכונים שכאלה…יצא טעים בטירוףףףף!!!קצר מחמאות כול השבת..תענוג של פאי”

הדר : “מתכון מושלם!! יחסית פשוט להכנה וטעים ברמות! נגמר מהר..
תודה רבה!”

967
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

ניקי, מתכון מדהים! אין עליך… המתכונים שלך עושים חשק להכנס למטבח ולא לצאת 🙂

שם

הי ניקי!רציתי לעכן אותך שהכנתי את הפאי פרווה ויצא טעים בטירוף!

שם

היי, אני שמחה להגיד לך שיצא לי מעולה!
זאת פעם ראשונה שהכנתי פאי לבד 🙂 איזה כיף!
המילוי של השוקולד יצא כמו סופלה שוקולד:-) אהבתי! ממש מיוחד
המתכון ממש פשוט להכנה ולא מסובך – תענוג

שם

אפשר לשים כל קיטניה שרוצים? הבצק לא יקבל טעם של הקטניות? יש לי עדשים יבשים ואפונה יבשה האם זה בסדר?
תודה רבה, ותמשיכי להיות מקסימה!
שני

שם

כמה כוסות זה 300 גרם קמח?

שם

המתכונים שלך מעולים!!
בקשר לפאי, ניתן להפוך את הפאי לפרווה ע”י החלפת החמאה במרגרינה

שם

כל האוכל שלי בנוי מהמתכונים שלך ובעלי מתענג עליהם כל פעם מחדש.
רציתי לשאול לגבי הקיטניות. יש לי אפונה ירוקה קפואה של סנפרוסט, ואם אני אשתמש בה כנראה שזה יהרוס את האפונה נכון? יש לי גם עדשים כתומות.הן ממש קטנות ודקות האם זה יכול להתאים. מה דעתך?

1 2 3 58