טריקולד זברה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טריקולד ז'ברה

טריקולד זברה

אותה עוגה מפורסמת שמשתוללת עכשיו ברחבי האינטרנט בכל הקבוצות ובפורומים.
היו לי פתי בר בשני צבעים קרמל ושוקולד מריר והלכתי להשתעשע מטבח יצאה עוגת זברה מקסימה.  התלהבתי מהעוגה הזאת אני חושבת שמזמן לא הכנתי עוגת מוס כל כך קלה שנראית כל כך טוב.  הכנתי ארבעה פסים הכנסתי להקפאה במחשבה שיהיה משהו מתוק להמשך. טעיתי הילדים מצאו את הפסים ולא השאירו כלום.  הזדמנות להכין עוד…

2 אינגליש קייק

מרכיבים:

פתי בר משני הצבעים
חצי כוס חלב קר

קרם גבינה ושוקולד לבן :
250 מ”ל שמנת מתוקה
80 ג’ אינסטנט וניל
חצי כוס גבינה לבנה
50 ג’ סוכר (2 כפות גדושות)
1/4 כוס חלב קר
חבילת שוקולד לבן (100 ג’)
2 כפות חלב (להמסה של השוקולד)

קרם גבינה ושוקולד חלב :
250 מ”ל שמנת מתוקה
80 ג’ אינסטנט וניל
חצי כוס גבינה לבנה
50 ג’ סוכר (2 כפות גדושות)
1/4 כוס חלב
חבילת שוקולד חלב (100 ג’)
2 כפות חלב

100 ג’ שוקולד מריר מגורד (אופצייה)

קרם שוקולד: (אופצייה)
100 ג’ שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה

להמיס ביחד ולצקת על העוגה

הכנות:

1. לטבול את הביסקוויטים בחלב טבילה קצרה ולרפד את התבנית בצדדים ובתחתית, כך לעשות גם עם התבנית השנייה. תוודאו שאתם שמים פעם צבע כהה ופעם צבע בהיר. יכול להיות שבסוף תצטרכו לחתוך ביסקוויט שניים בשביל שיתאים בדיוק לתבנית. איך חותכים בקלות ? טובלים בחלב מחכים כמה שניות ואז עם סכין חדה במכה אחת.

2. להמיס שוקולד ושתי כפות חלב לצנן כדקה. לערבב גבינה וסוכר לשים את כל המצרכים במיקסר כולל השוקולד ולהקציף לקרם יציב.

3. למלא את התבניות עד מחצית מהגובה חצי חצי ולהקפיא לשעה. להכין את הקרם השני אותו דבר ולשים על הקרם הלבן באופן שווה בשתי התבניות.

4. לטבול את הביסקוויטים בחלב ולסגור מעל.

5. להקפיא ללילה, להוציא למקרר כשעה לפני ההגשה. להפוך את העוגה על צלחת הגשה ולפזר שוקולד מריר

הערות:
שבועות עוד כשבועיים, אפשר בקלות להכין את העוגה הזאת כשבוע מראש ולשמור בהקפאה לחג, היא לא תופסת מקום במקפיא ומאוד קל להכין אותה.
אפשר בקלות להכין כמה פסים של העוגה הזאת ולשמור בהקפאה לאורחים שמפתיעים או כשרוצים לנשנש משהו מתוק.
למה רשמתי אופצייה בסוגרים ליד השוקולד המריר ? היא יצאה מקסים בשני הצבעים של הקרמל והשוקולד המריר שלא רציתי לשים כלום מעל.
(אני מנסה לחסוך לי את עשרות המיילים שיגיעו אליי אחר כך “למה את קוראת לזה טריקולד ? זה בכלל לא טריקולד”) הכל בחיוך כמובן 🙂

6009 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

טריקולד ז'ברה

טריקולד ז'ברה

טריקולד ז'ברה

טריקולד ז'ברה

גולשים מכינים וממליצים:

לאה : “הכנתי את העוגה ויצא נדיררר
המון תודה”

76
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורלי

היי ניקי, בוקר טוב 🙂
איך את חותכת את הפרוסות כל כך יפה וחלק? האם העוגה נחתכת בקלות או צריך להרטיב את הסכין או משהו אחר?
תודה!

נטלי

היי ניקי יקרה,
אני מזמינה מחר בערב אלי וחשבתי לעשות אותה מחר בבוקר, האם זה מספיק זמן הקפאה מ12 בצהריים עד ל8 בערב?

לאה

היי ניקי
שבת שלום חג שמח
הכנתי את העוגה ויצא נדיררר
המון תודה

רותי

התגובה שלך היי ניקי יקרה,
העוגה נראית ונקראת נפלא,האם אפשר להחליף את שוקולד החלב בשוקולד מריר?כמו כן רציתי לשאול כשאת כותבת חצי כוס גבינה את מתכוונת לחצי גביע (של כמה?) או ממש לחצי כוס?
מאחלת לך ערב נעים 🙂

שיר

הי, מה ניתן לשים כתחליף לאינסטנט פודינג וניל??? נתקעתי בלי…

ליאור

וואווו יצא מושללללםםם תודה ניקי

שגית

שלום ניקי
תוכלי בבקשה לרשום את ההמרה לכוס 80 גרם של אינסטנט וניל? תודה

1 3 4 5