יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים עם ביסקוויטים עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים

טריקולד זברה

13 מאי 2015
(Visited 4,678 times, 2 visits today)
טריקולד ז'ברה

טריקולד זברה

אותה עוגה מפורסמת שמשתוללת עכשיו ברחבי האינטרנט בכל הקבוצות ובפורומים.
היו לי פתי בר בשני צבעים קרמל ושוקולד מריר והלכתי להשתעשע מטבח יצאה עוגת זברה מקסימה.  התלהבתי מהעוגה הזאת אני חושבת שמזמן לא הכנתי עוגת מוס כל כך קלה שנראית כל כך טוב.  הכנתי ארבעה פסים הכנסתי להקפאה במחשבה שיהיה משהו מתוק להמשך. טעיתי הילדים מצאו את הפסים ולא השאירו כלום.  הזדמנות להכין עוד…

2 אינגליש קייק

מרכיבים:

פתי בר משני הצבעים
חצי כוס חלב קר

קרם גבינה ושוקולד לבן :
250 מ”ל שמנת מתוקה
80 ג’ אינסטנט וניל
חצי כוס גבינה לבנה
50 ג’ סוכר (2 כפות גדושות)
1/4 כוס חלב קר
חבילת שוקולד לבן (100 ג’)
2 כפות חלב (להמסה של השוקולד)

קרם גבינה ושוקולד חלב :
250 מ”ל שמנת מתוקה
80 ג’ אינסטנט וניל
חצי כוס גבינה לבנה
50 ג’ סוכר (2 כפות גדושות)
1/4 כוס חלב
חבילת שוקולד חלב (100 ג’)
2 כפות חלב

100 ג’ שוקולד מריר מגורד (אופצייה)

קרם שוקולד: (אופצייה)
100 ג’ שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה

להמיס ביחד ולצקת על העוגה

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת מוס קפה שוקולד משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

  • עוגת גזר ב 5 דקות הכנה

    היה לי המון גזר במקרר והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת עוגת גזר.
    בתכל’ס ותשאירו את זה בינינו זאת עוגה לעצלנים אני אפילו לא הוצאתי את המיקסר היא עד כדי כך קלה.
    הוספתי את מה שאני אוהבת קינמון, אגוזים והכנסתי המון גזר, מצאתי תבנית יפהפייה, 10 דקות בהגזמה והעוגה נכנסה לתנור. הריח הרג אותי 🙂 אם יש עוגה שמתאימה לשבת זאת העוגה הזאת והיא פרווה בלי להתחיל לחשוב על תחליפים
    והכי יפה אף אחד לא מנחש שזאת עוגת גזר, הם לא מבינים מה עושה את העוגה לכל כך טובה ורכה
    (לא חייבים לגלות זאת עוגת גזר) לגרד את הגזר להוסיף את שאר המצרכים להכניס לתנור.
    תודה רבה יש לי עוגה לשבת ועכשיו אפשר להכין דברים נוספים.

    תבנית 22

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

הכנות:

1. לטבול את הביסקוויטים בחלב טבילה קצרה ולרפד את התבנית בצדדים ובתחתית, כך לעשות גם עם התבנית השנייה. תוודאו שאתם שמים פעם צבע כהה ופעם צבע בהיר. יכול להיות שבסוף תצטרכו לחתוך ביסקוויט שניים בשביל שיתאים בדיוק לתבנית. איך חותכים בקלות ? טובלים בחלב מחכים כמה שניות ואז עם סכין חדה במכה אחת.

2. להמיס שוקולד ושתי כפות חלב לצנן כדקה. לערבב גבינה וסוכר לשים את כל המצרכים במיקסר כולל השוקולד ולהקציף לקרם יציב.

3. למלא את התבניות עד מחצית מהגובה חצי חצי ולהקפיא לשעה. להכין את הקרם השני אותו דבר ולשים על הקרם הלבן באופן שווה בשתי התבניות.

4. לטבול את הביסקוויטים בחלב ולסגור מעל.

5. להקפיא ללילה, להוציא למקרר כשעה לפני ההגשה. להפוך את העוגה על צלחת הגשה ולפזר שוקולד מריר

הערות:
שבועות עוד כשבועיים, אפשר בקלות להכין את העוגה הזאת כשבוע מראש ולשמור בהקפאה לחג, היא לא תופסת מקום במקפיא ומאוד קל להכין אותה.
אפשר בקלות להכין כמה פסים של העוגה הזאת ולשמור בהקפאה לאורחים שמפתיעים או כשרוצים לנשנש משהו מתוק.
למה רשמתי אופצייה בסוגרים ליד השוקולד המריר ? היא יצאה מקסים בשני הצבעים של הקרמל והשוקולד המריר שלא רציתי לשים כלום מעל.
(אני מנסה לחסוך לי את עשרות המיילים שיגיעו אליי אחר כך “למה את קוראת לזה טריקולד ? זה בכלל לא טריקולד”) הכל בחיוך כמובן 🙂

 

 

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

לאה : “הכנתי את העוגה ויצא נדיררר
המון תודה”

הרשם
עדכן
89 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום ניקי, רציתי להכין לאבא שלי, עם ביסקוויטים ללא גלוטן. בסוף לא היה פה בסופר..
יש אפשרות לעשות בלי ביסקוויטים? או לחילופין להשתמש בפיצפוצי אורז עם שוקולד כבסיס?
תודה רבה!!

היי ניקי! נראה מצוין כרגיל!
שאלה לי.. מה זה ה”קציצות” פה בתמונה?
ניסיתי ללחוץ ואין תגובה..

תודה! ♡

היי ניקי, בוקר טוב 🙂
איך את חותכת את הפרוסות כל כך יפה וחלק? האם העוגה נחתכת בקלות או צריך להרטיב את הסכין או משהו אחר?
תודה!

היי ניקי יקרה,
אני מזמינה מחר בערב אלי וחשבתי לעשות אותה מחר בבוקר, האם זה מספיק זמן הקפאה מ12 בצהריים עד ל8 בערב?

היי ניקי
שבת שלום חג שמח
הכנתי את העוגה ויצא נדיררר
המון תודה

התגובה שלך היי ניקי יקרה,
העוגה נראית ונקראת נפלא,האם אפשר להחליף את שוקולד החלב בשוקולד מריר?כמו כן רציתי לשאול כשאת כותבת חצי כוס גבינה את מתכוונת לחצי גביע (של כמה?) או ממש לחצי כוס?
מאחלת לך ערב נעים 🙂

הי, מה ניתן לשים כתחליף לאינסטנט פודינג וניל??? נתקעתי בלי…