טריקולד זברה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טריקולד ז'ברה

טריקולד זברה

אותה עוגה מפורסמת שמשתוללת עכשיו ברחבי האינטרנט בכל הקבוצות ובפורומים.
היו לי פתי בר בשני צבעים קרמל ושוקולד מריר והלכתי להשתעשע מטבח יצאה עוגת זברה מקסימה.  התלהבתי מהעוגה הזאת אני חושבת שמזמן לא הכנתי עוגת מוס כל כך קלה שנראית כל כך טוב.  הכנתי ארבעה פסים הכנסתי להקפאה במחשבה שיהיה משהו מתוק להמשך. טעיתי הילדים מצאו את הפסים ולא השאירו כלום.  הזדמנות להכין עוד…

2 אינגליש קייק

מרכיבים:

פתי בר משני הצבעים
חצי כוס חלב קר

קרם גבינה ושוקולד לבן :
250 מ”ל שמנת מתוקה
80 ג’ אינסטנט וניל
חצי כוס גבינה לבנה
50 ג’ סוכר (2 כפות גדושות)
1/4 כוס חלב קר
חבילת שוקולד לבן (100 ג’)
2 כפות חלב (להמסה של השוקולד)

קרם גבינה ושוקולד חלב :
250 מ”ל שמנת מתוקה
80 ג’ אינסטנט וניל
חצי כוס גבינה לבנה
50 ג’ סוכר (2 כפות גדושות)
1/4 כוס חלב
חבילת שוקולד חלב (100 ג’)
2 כפות חלב

100 ג’ שוקולד מריר מגורד (אופצייה)

קרם שוקולד: (אופצייה)
100 ג’ שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה

להמיס ביחד ולצקת על העוגה

הכנות:

1. לטבול את הביסקוויטים בחלב טבילה קצרה ולרפד את התבנית בצדדים ובתחתית, כך לעשות גם עם התבנית השנייה. תוודאו שאתם שמים פעם צבע כהה ופעם צבע בהיר. יכול להיות שבסוף תצטרכו לחתוך ביסקוויט שניים בשביל שיתאים בדיוק לתבנית. איך חותכים בקלות ? טובלים בחלב מחכים כמה שניות ואז עם סכין חדה במכה אחת.

2. להמיס שוקולד ושתי כפות חלב לצנן כדקה. לערבב גבינה וסוכר לשים את כל המצרכים במיקסר כולל השוקולד ולהקציף לקרם יציב.

3. למלא את התבניות עד מחצית מהגובה חצי חצי ולהקפיא לשעה. להכין את הקרם השני אותו דבר ולשים על הקרם הלבן באופן שווה בשתי התבניות.

4. לטבול את הביסקוויטים בחלב ולסגור מעל.

5. להקפיא ללילה, להוציא למקרר כשעה לפני ההגשה. להפוך את העוגה על צלחת הגשה ולפזר שוקולד מריר

הערות:
שבועות עוד כשבועיים, אפשר בקלות להכין את העוגה הזאת כשבוע מראש ולשמור בהקפאה לחג, היא לא תופסת מקום במקפיא ומאוד קל להכין אותה.
אפשר בקלות להכין כמה פסים של העוגה הזאת ולשמור בהקפאה לאורחים שמפתיעים או כשרוצים לנשנש משהו מתוק.
למה רשמתי אופצייה בסוגרים ליד השוקולד המריר ? היא יצאה מקסים בשני הצבעים של הקרמל והשוקולד המריר שלא רציתי לשים כלום מעל.
(אני מנסה לחסוך לי את עשרות המיילים שיגיעו אליי אחר כך “למה את קוראת לזה טריקולד ? זה בכלל לא טריקולד”) הכל בחיוך כמובן 🙂

15307 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

לאה : “הכנתי את העוגה ויצא נדיררר
המון תודה”

89
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

הי ניקי אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך וממליצה עליהם בחום…אך הפורמט החדש לא הכי נוח. לוקח זמן עד שנפתח כל מתכון והמתכונים לא זמינים כמו קודם וחבל..

אורטל

היי ניקי! אני רגילה שאת מחדשת לנו הצעות למתכונים כל הזמן!! ולאחרונה לא כ’כ.. וזה חסר…..

דני

בבקשה תפרסמוי מתכון לרוסטביף ולפריקסה
תודה

ציפי

מתכון מדהים!

יעל

היי ניקי! הכנתי את העוגה והיא יצאה ממש טעימה ויפה. רק שאלה – אחרי לילה במקפיא איפה אני מאחסנת אותה כל השבת במקרר או במקפיא?

רחלי

אפשר לעשות רק את המוס ולשים בכוסיות? תודה רבה

אורטל

היי, בדיוק יש לי את הביסקוויטים האלו וחשבתי להכין את העוגה ככה בספונטני, אבל יש לי רק אינסטנט וניל אחד ושוקולד מריר.
השאלה היא האם ניתן להכין את העוגה ללא שכבות רק עם קרם אחד (במקום שיתחלק ב2 עוגות אעשה עוגה אחת עם קרם אחד) ושהקרם יהיה עם שוקולד מריר במקום חלב/לבן? (נכון שזה כבר לא טריקולד, השאלה אם זה בסדר ויצא טעים גם ככה)
או שכבר לחכות לשבוע הבא כשאשלים את המצרכים החסרים..?
תודה!