יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות שוקולד קינוחים

עוגת שוקולד חמה פונדנט

14 יוני 2015
(Visited 37,293 times, 4 visits today)
עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

רק לדמיין את הפינוק הנפלא הזה, קרם שוקולד עשיר ושוקולד פורץ החוצה מתוך העוגה לחה עסיסית, עוגת שוקולד אישית שהפנים כולו קרם שוקולד נוזלי וחם שבנגיעה קלה פורץ החוצה. מי יכול לעמוד בתענוג הנהדר הזה ? אחד לא מספיק צריך לפחות שניים.

5 קוקוטים

מרכיבים:

75 ג’ שוקולד מריר
75 ג’ שוקולד חלב
120 ג’ חמאה
2 ביצים
2 חלמונים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
40 ג’ קמח (2 כפות גדושות)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת מוס קפה שוקולד משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

  • עוגת גזר ב 5 דקות הכנה

    היה לי המון גזר במקרר והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת עוגת גזר.
    בתכל’ס ותשאירו את זה בינינו זאת עוגה לעצלנים אני אפילו לא הוצאתי את המיקסר היא עד כדי כך קלה.
    הוספתי את מה שאני אוהבת קינמון, אגוזים והכנסתי המון גזר, מצאתי תבנית יפהפייה, 10 דקות בהגזמה והעוגה נכנסה לתנור. הריח הרג אותי 🙂 אם יש עוגה שמתאימה לשבת זאת העוגה הזאת והיא פרווה בלי להתחיל לחשוב על תחליפים
    והכי יפה אף אחד לא מנחש שזאת עוגת גזר, הם לא מבינים מה עושה את העוגה לכל כך טובה ורכה
    (לא חייבים לגלות זאת עוגת גזר) לגרד את הגזר להוסיף את שאר המצרכים להכניס לתנור.
    תודה רבה יש לי עוגה לשבת ועכשיו אפשר להכין דברים נוספים.

    תבנית 22

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה.

2. לטרוף ביצים חלמונים וסוכר ולערבב עם השוקולד בסוף להוסיף את הקמח.

3. למלא את הקוקוטים כמעט עד הסוף להשאיר מעט רווח

4. לחמם מראש את התנור כ 10 דקות ל 180 מעלות להכניס את הקוקוטים לאפות כ 14 דקות בדיוק!

5. להוציא מהתנור ולהפוך על צלחת הגשה לפתוח עם כפית ולהנות ממפל השוקולד

הערות:
כל תנור והזמן שלו, חשוב להוציא מהתנור בזמן לא לפספס שהפנים ישאר נוזלי, מצד שני לא להוציא מוקדם מידי שזה יספיק להאפות. לא הלך פעם ראשונה ? נסו שוב עד שמצליח.

גולשים מכינים וממליצים:

ליאור : “חייבת לעדכן
בעלי היה בשוק, ומצטטת :” מאז שיש את האפליקציה של ניקי אין צורך לצאת למסעדות המסעדות מגיעות אלינו עד הבית!” תודה תודה ושוב תודה:)”

אביה : “וואו ניקי תודה רבה זה יצא פשוט מושלם הכנתי את זה וכולם התעלפו על זה ואני כל הזמן משתמשת באתר שלך הוא עוזר לי המון ואני מכינה כמעט הכול ממנו תודה רבה…”

ציפי : “הכנתי לשבת ויצא פשוט מושלםם כולם התלהבו וחיסלו בשניות תודה רבה רבה על עוד מתכון מנצח”

יהודית : “תודה על עוד מתכון מושלם!!!”

נעמי : “יצא מצויין! תודה רבה!
מכינה שוב לאחר בקשות מרובות מבעלי… 😉
ממש נתת לי ביטחון באפיה…
מזל שמצאתי את האתר שלך! מודה לך מאוד!
אין על המתכונים שלך!”

מירה : “הכנתי עכשיו את העוגה ויצא מ ע ו ל ה ..
תודה על מתכונים מעולים”

יעל : “ואו ניקי….זה יצא מעעעעעעולה!! מה זה ????
תודה על עוד מתכון שנכנס למועדפים , נוסה והצליח…”

הרשם
עדכן
332 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי תודה על אתר עם מתכונים מושלמים אין עלייך!!!
האם ניתן להכפיל כמויות?

היי ניקי!
תודה על המתכון 🙂
האם אפשר לשמור בהקפאה עד האפייה?
אם כן, האם יש צורך להפשיר את הקוקטים לפני האפייה?
אם לא, כמה זמן ניתן לשמור במקרר לפני האפייה?

תודה רבה

היי ניקי אני לא רוצה להכין יום לפני ההגשה. אפשר? אם כן לכמה זמן אני אופה? וכמה זמן מחממת ההגשה?

הכנתי את הסופלה הזה המון פעמים ותמיד יציא מושלם. היום משום מה, למרות שאני כבר “מנוסה”, יצא מימי-כאילו החמאה צפה בפנים ולא מתחברת לשאר התערובת, לצערי גם אחרי האפיה נשאר ככה למרות שעשיתי הכל אותו דבר! יש לך מושג מה יכול לגרום לזה??

הי ניקי יקרה,
נשארו לי 4 חלמונים ממתכון אחר. אפשר להשתמש בהם במקום ביצים שלמות?

היי ניקי
תודה רבה על המתכונים
יבורכו ידייך

היי ניקי
אפשר להכניס קוביית שוקולד לבן לפני האפיה לקוקט או שזה לא מתאים?
הכנתי את המתכון הזה מספר פעמים הוא מושלם!!