עוגת שוקולד חמה פונדנט

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

רק לדמיין את הפינוק הנפלא הזה, קרם שוקולד עשיר ושוקולד פורץ החוצה מתוך העוגה לחה עסיסית, עוגת שוקולד אישית שהפנים כולו קרם שוקולד נוזלי וחם שבנגיעה קלה פורץ החוצה. מי יכול לעמוד בתענוג הנהדר הזה ? אחד לא מספיק צריך לפחות שניים.

5 קוקוטים

מרכיבים:

75 ג’ שוקולד מריר
75 ג’ שוקולד חלב
120 ג’ חמאה
2 ביצים
2 חלמונים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
40 ג’ קמח (2 כפות גדושות)

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה.

2. לטרוף ביצים חלמונים וסוכר ולערבב עם השוקולד בסוף להוסיף את הקמח.

3. למלא את הקוקוטים כמעט עד הסוף להשאיר מעט רווח

4. לחמם מראש את התנור כ 10 דקות ל 180 מעלות להכניס את הקוקוטים לאפות כ 14 דקות בדיוק!

5. להוציא מהתנור ולהפוך על צלחת הגשה לפתוח עם כפית ולהנות ממפל השוקולד

הערות:
כל תנור והזמן שלו, חשוב להוציא מהתנור בזמן לא לפספס שהפנים ישאר נוזלי, מצד שני לא להוציא מוקדם מידי שזה יספיק להאפות. לא הלך פעם ראשונה ? נסו שוב עד שמצליח.

30174 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ליאור : “חייבת לעדכן
בעלי היה בשוק, ומצטטת :” מאז שיש את האפליקציה של ניקי אין צורך לצאת למסעדות המסעדות מגיעות אלינו עד הבית!” תודה תודה ושוב תודה:)”

אביה : “וואו ניקי תודה רבה זה יצא פשוט מושלם הכנתי את זה וכולם התעלפו על זה ואני כל הזמן משתמשת באתר שלך הוא עוזר לי המון ואני מכינה כמעט הכול ממנו תודה רבה…”

ציפי : “הכנתי לשבת ויצא פשוט מושלםם כולם התלהבו וחיסלו בשניות תודה רבה רבה על עוד מתכון מנצח”

יהודית : “תודה על עוד מתכון מושלם!!!”

נעמי : “יצא מצויין! תודה רבה!
מכינה שוב לאחר בקשות מרובות מבעלי… 😉
ממש נתת לי ביטחון באפיה…
מזל שמצאתי את האתר שלך! מודה לך מאוד!
אין על המתכונים שלך!”

מירה : “הכנתי עכשיו את העוגה ויצא מ ע ו ל ה ..
תודה על מתכונים מעולים”

יעל : “ואו ניקי….זה יצא מעעעעעעולה!! מה זה ????
תודה על עוד מתכון שנכנס למועדפים , נוסה והצליח…”

284
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירלי

היי ניקי יקרה,
כמה שאלות :
1. התנור שלי חזק יחסית, את עדיין ממליצה על 180 מעלות? או 14 דקות?
2. לא מצאתי קוקטים, יש לי תבנית מאפינס מסיליקון – זה מתאים?

טל

היי ניקי, תודה על מתכונים טעימים! אוהבת מאוד את האתר שלך!!
הכנתי פעם את העוגה הזאת ויצא מדהים, בא לי שוב אבל אין לי קוקטים.. יש מצב להכין אותה בתבנית עוגה רגילה עגולה?

הילה

היי ניקי, שבת שלום, האם ניתן להמיר את הקמח לקונפלור לטובת ציליאקים?

מזל

היי ניקי,
במידה ואני רוצה להכפיל כמויות, אילו מהמצרכים עליי להכפיל ?

יהודית

ערב טוב ניקי
בזמנו אמרת לי שכדי להכפיל כמויות אני צריכה לשלש את כמות הסוכר. האם הבנתי נכון?

אפרת טוב

היי ניקי.יש לך מתכון דומה עם סרטון.אשמח שתפני אותי אליו
בבקשה

בתשבע

ניקי יקרה אם אני מגישה בשבת בבוקר צריך לשמור במקרר?

1 16 17 18