


עוגת שוקולד חמה פונדנט
רק לדמיין את הפינוק הנפלא הזה, קרם שוקולד עשיר ושוקולד פורץ החוצה מתוך העוגה לחה עסיסית, עוגת שוקולד אישית שהפנים כולו קרם שוקולד נוזלי וחם שבנגיעה קלה פורץ החוצה. מי יכול לעמוד בתענוג הנהדר הזה ? אחד לא מספיק צריך לפחות שניים.
5 קוקוטים
מרכיבים:
75 ג’ שוקולד מריר
75 ג’ שוקולד חלב
120 ג’ חמאה
2 ביצים
2 חלמונים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
40 ג’ קמח (2 כפות גדושות)
הכנות:
1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה.
2. לטרוף ביצים חלמונים וסוכר ולערבב עם השוקולד בסוף להוסיף את הקמח.
3. למלא את הקוקוטים כמעט עד הסוף להשאיר מעט רווח
4. לחמם מראש את התנור כ 10 דקות ל 180 מעלות להכניס את הקוקוטים לאפות כ 14 דקות בדיוק!
5. להוציא מהתנור ולהפוך על צלחת הגשה לפתוח עם כפית ולהנות ממפל השוקולד
הערות:
כל תנור והזמן שלו, חשוב להוציא מהתנור בזמן לא לפספס שהפנים ישאר נוזלי, מצד שני לא להוציא מוקדם מידי שזה יספיק להאפות. לא הלך פעם ראשונה ? נסו שוב עד שמצליח.
גולשים מכינים וממליצים:
ליאור : “חייבת לעדכן
בעלי היה בשוק, ומצטטת :” מאז שיש את האפליקציה של ניקי אין צורך לצאת למסעדות המסעדות מגיעות אלינו עד הבית!” תודה תודה ושוב תודה:)”
אביה : “וואו ניקי תודה רבה זה יצא פשוט מושלם הכנתי את זה וכולם התעלפו על זה ואני כל הזמן משתמשת באתר שלך הוא עוזר לי המון ואני מכינה כמעט הכול ממנו תודה רבה…”
ציפי : “הכנתי לשבת ויצא פשוט מושלםם כולם התלהבו וחיסלו בשניות תודה רבה רבה על עוד מתכון מנצח”
יהודית : “תודה על עוד מתכון מושלם!!!”
נעמי : “יצא מצויין! תודה רבה!
מכינה שוב לאחר בקשות מרובות מבעלי… 😉
ממש נתת לי ביטחון באפיה…
מזל שמצאתי את האתר שלך! מודה לך מאוד!
אין על המתכונים שלך!”
מירה : “הכנתי עכשיו את העוגה ויצא מ ע ו ל ה ..
תודה על מתכונים מעולים”
יעל : “ואו ניקי….זה יצא מעעעעעעולה!! מה זה ????
תודה על עוד מתכון שנכנס למועדפים , נוסה והצליח…”
אפשרי להכנה גם כעוגה ולא כפונדנטים?
ניקי שלום
כמה שמן במקום חמאה
תודה
זה סופלה ?
היי ניקי נראה מדהים ממש!! כמה שמן צריך לשים במקום חמאה? תודה!!
נראה מעולה והתמונות מקצועיות.
האם יש צורך לשמן את התבניות החד פעמיות והאם יש גודל מסויים שמתאים לעיניין?
תודה. נראה מעולהץ אשמח לקבל את המתכון לפרווה.
הי, תודה רבה על המתכון! האם יש דרך להפוך את זה לפרווה? (ושעדיין יצא טוב)