מאפינס שוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מאפינס שוקולד לבן

מאפינס שוקולד לבן, איזה קטע היה לי עם הנסיך שלי. לכל ילד בכיתה א` יש קופסא אישית לאוכל שבה מניחים את הכריכים, אסור להביא שקיות ניילון, שומרים על איכות הסביבה וזה רעיון יפה.

הנסיך מבקש שני כריכים ותמיד מקפיד להזכיר לי שהוא רוצה שתי פרוסות עוגה בנוסף, הוא אוהב לאכול ואוכל הרבה ואצלי מחסלים עוגה בערך ביום וחצי.
יום אחד הנסיך חוזר מבית הספר, פנים כועסות לא מסתכל עליי ובקושי מדבר איתי. חשבתי שקרה משהו בבית הספר ואני מנסה לדובב אותו ופתאום הוא פולט לעברי “איזה אמא את” הייתי בשוק  מה כבר עשיתי שמגיע לי פרצוף כועס כזה ואז הוא ממשיך בפנים כועסות “את יודעת שכבר שיומיים אין עוגה בבית ”  קודם נרגעתי שזאת כל הבעיה, חיבקתי אותו  וטסתי למטבח להכין משהו מתוק…

זמן הכנה: כ -30 דקות

מרכיבים:

150 ג` חמאה רכה
150 ג` סוכר (3/4 כוס סוכר)
2 ביצים
200 ג` שוקולד לבן
חצי כוס חלב
כף סירופ מייפל
280 ג` קמח תופח (2 כוסות)
3 כפיות סוכר וניל

סירופ:
3/4 כוס מים
1/3 כוס סוכר
2 כפות סירופ מייפל

הכנות:

1. להקרים / להקציף חמאה וסוכרים, להוסיף ביצים .

2. להמיס שוקולד לבן וחלב לתערובת אחידה, להוסיף למיקסר ואת שאר המצרכים.

3. לצקת את הבלילה לתבנית שקעים, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 30 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי, לצנן.

4. לבשל את מצרכי הסירופ ולצקת על המאפינס.

5912 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס שוקולד לבן

גולשים מכינים וממליצים:

תמר : “הכנתי ויצא מושלםםםםם”

74
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביגיל

הי ניקי,
הסירופ קריטי? אפשר לוותר עליו?
תודה, אביגיל.

רוני

שאלה- האם אפשר עם שוקולד צ׳יפס ולא להמיס? מאפינס שוקולד צ׳יפס פירות יער?

ניקול

היי ניקי, אם אין לי סוכר וניל, יש איזשהו תחליף שאני יכולה להשתמש בו?
אם אני לא אשתמש בכלל יהיה הבדל גדול?

קרן

ניקי שלום
אפשר להכין את המאפינס כעוגת יום הולדת גדולה? לא בתבניות קטנות?

שרית

הי ניקי
האם לצקת את הסירופ על המאפינס כשהם חמים?
כמה זמן צריך לבשל את הסירופ?