יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות שוקולד

עוגת שוקולית קפה

10 יוני 2015
(Visited 18,613 times, 3 visits today)
עוגת שוקולית קפה

עוגת שוקולית קפה

אני קוראת לעוגות אינגליש קייק "עוגות פס" אני אוהבת להקפיא אותן ככה תמיד יש לי עוגה בשעת הצורך אם מפתיעים אורחים או שלילדים מתחשק משהו טעים. אני בדרך כלל אופה בלילה חלק הולך להקפאה וחלק לא נשאר הרבה זמן 🙂 הפעם הלכתי על שוקולית בטעם קפה, שילוב מעולה יצא אחלה.

אינגליש קייק

מרכיבים:

שתי ביצים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 כפות שוקולית
שמנת מתוקה
כף השחר
כפית נס קפה
כוס קמח תופח

אולי תאהב גם את...♥

  • מאפינס שוקולד צ'יפס ב 10 דקות הכנה

    מאפינס שוקולד צ'יפס שמרגישים את טעם השוקולד בכל ביס הם רכים ופשוטים ביותר, תפנו לכם 10 דקות זה הכל והמאפינס בדרכם לתנור ואפילו לא הוצאתי את המיקסר לערבב למלא את השקעים ותנו לתנור לעשות את שלו.
    עשיתי שינוי קטן שההפך את המאפינס מטובים למדהימים, רציתי שהשוקולד יורגש אבל לא ישתלט אז החלטתי לא להשתמש בשוקולד צ'יפס אלא לעשות משהו אחר שינוי קטן והמאפינס יצאו רכים נימוחים ושוקולדים, מוזמנים לקרוא את המתכון.
    רוצים להעסיק את הילדים תכינו איתם זה באמת קלי קלות, כמה חבל שזה רק 11 יחידות.

    11 מאפינס

  • רולדת כתמים מדהימה

    איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
    הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
    אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
    בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
    הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
    תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר כשתי דקות להוסיף את שאר המצרכים בסוף את הקמח.

2. לאפות ב 180 מעלות כ 30 דקות.

העוגה השנייה זאת עוגת אגוזים למה להכין אחת אם אפשר להכין שתי עוגות ?

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

חן : "יו ניקי.. את לא מבינה…
עשיתי את העוגה לכבוד שבת… בנס פשוט בנס יצאו לי 2 פסים… כי הפס הראשון התחסל כמעט כולו לפני שבת…כולם רצו "רק" לטעום קצת ועוד קצת ועוד קצת… והעוגת אגוזים מכאן בתנור עכשיו… יוו אין על המתכונים שלך אין אין אין!"

חן : "בפעם המיודע כמה שאני עושה את העוגה הזו… הפעם לא היה לי השחר שמתי במקום זה ממרח אגוזי לוז… ויצא מעלףףףףףףף. יוווו איזה עוגה רכה…. אין על העוגה הזו בשום מקום!"

הרשם
עדכן
153 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות