עוגת שוקולית קפה
אני קוראת לעוגות אינגליש קייק "עוגות פס" אני אוהבת להקפיא אותן ככה תמיד יש לי עוגה בשעת הצורך אם מפתיעים אורחים או שלילדים מתחשק משהו טעים. אני בדרך כלל אופה בלילה חלק הולך להקפאה וחלק לא נשאר הרבה זמן 🙂 הפעם הלכתי על שוקולית בטעם קפה, שילוב מעולה יצא אחלה.
אינגליש קייק
מרכיבים:
שתי ביצים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 כפות שוקולית
שמנת מתוקה
כף השחר
כפית נס קפה
כוס קמח תופח
הכנות:
1. להקציף ביצים וסוכר כשתי דקות להוסיף את שאר המצרכים בסוף את הקמח.
2. לאפות ב 180 מעלות כ 30 דקות.
העוגה השנייה זאת עוגת אגוזים למה להכין אחת אם אפשר להכין שתי עוגות ?
גולשים מכינים וממליצים:
חן : "יו ניקי.. את לא מבינה…
עשיתי את העוגה לכבוד שבת… בנס פשוט בנס יצאו לי 2 פסים… כי הפס הראשון התחסל כמעט כולו לפני שבת…כולם רצו "רק" לטעום קצת ועוד קצת ועוד קצת… והעוגת אגוזים מכאן בתנור עכשיו… יוו אין על המתכונים שלך אין אין אין!"
חן : "בפעם המיודע כמה שאני עושה את העוגה הזו… הפעם לא היה לי השחר שמתי במקום זה ממרח אגוזי לוז… ויצא מעלףףףףףףף. יוווו איזה עוגה רכה…. אין על העוגה הזו בשום מקום!"