עוגת שוקולית קפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולית קפה

עוגת שוקולית קפה

אני קוראת לעוגות אינגליש קייק “עוגות פס” אני אוהבת להקפיא אותן ככה תמיד יש לי עוגה בשעת הצורך אם מפתיעים אורחים או שלילדים מתחשק משהו טעים. אני בדרך כלל אופה בלילה חלק הולך להקפאה וחלק לא נשאר הרבה זמן 🙂 הפעם הלכתי על שוקולית בטעם קפה, שילוב מעולה יצא אחלה.

אינגליש קייק

מרכיבים:

שתי ביצים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 כפות שוקולית
שמנת מתוקה
כף השחר
כפית נס קפה
כוס קמח תופח

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר כשתי דקות להוסיף את שאר המצרכים בסוף את הקמח.

2. לאפות ב 180 מעלות כ 30 דקות.

העוגה השנייה זאת עוגת אגוזים למה להכין אחת אם אפשר להכין שתי עוגות ?

24407 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

חן : “יו ניקי.. את לא מבינה…
עשיתי את העוגה לכבוד שבת… בנס פשוט בנס יצאו לי 2 פסים… כי הפס הראשון התחסל כמעט כולו לפני שבת…כולם רצו “רק” לטעום קצת ועוד קצת ועוד קצת… והעוגת אגוזים מכאן בתנור עכשיו… יוו אין על המתכונים שלך אין אין אין!”

חן : “בפעם המיודע כמה שאני עושה את העוגה הזו… הפעם לא היה לי השחר שמתי במקום זה ממרח אגוזי לוז… ויצא מעלףףףףףףף. יוווו איזה עוגה רכה…. אין על העוגה הזו בשום מקום!”

124
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירב דנין

שלום לך ניקי מה שלומך?? המון זמן שלא כתבתי הייתה לי בעיה עם המייל…. רציתי להגיד לל תודה רבה רבה את מככבת אצלי כל יום וכל שבוע אני מתחילה את השבוע עם מתכונים שלך ומסיימת עם ניחוחות של אוכל מדהימים והכל מהמתכונים שלך… העוגה יצאה נפלא טעימה מאוד… שבועות היה סוף הדרך הכנתי מלה מהמתכונים שלך וכולם נהנו.. תודה רבה לך ושבת נפלאה!!!

עינת

היי ניקי
כמה שמנת? מיכל שלם של 250?
תודה

גיצ

היי ניקי,
עוגה קלה ומעולה. הכנתי עם ממרח שוקולד אחר שהיה בבית ויצא טעים מאוד!
תודה 🙂

איילה

שבת שלום,
אפיתי אמש את עוגת השוקולית…
גם קלה להכנה, וגם קלה ונימוחה בטעמה.
פשוט כייף להכניס אותה לרשימת העוגות הזמינות תמיד להכנה והמועדפות…
אגב, הכפלתי הכל באחד וחצי (כי זה מה שהיה לי בבית) וזה יוצא בול ל-2 אינגליש קייק גבוהות ויפות..
כמו תמיד,
תודה לך ניקי

שרה הירשברג

היי, ניקי

עוגה מעולה, רכה ונימוחה. להכין ולהתענג.
תודה על הכל, שבת שלום לך ולמשפחתך.

דיקלה

היי ניקוש! ערוק וסלט שילדים אוהבים על השולחן. עם חצילים מטוגנים וטחינה.
מחר אני מתכננת להכין את העוגה הזו והעוגה השנייה (אגוזים) . בשתיהן יש ריצ׳. יש לי קופסא גדולה של 425 מ״ל. האם זה מספיק חצי חצי ביניהן? בדר״כ שמנת מתוקה זה 250 מ״ל. השאלה אם קריטי… תודה מראש!!!

לידור

היי ניקי זה ממש אותו מתכון שיש לך באתר רק כמות קטנה יותר ועם נס קפה
אז אפשר פשוט להשמיט את הס קפה? וכמה ואיך ציפוי לעוגה?