מאפינס וניל משגע ב 10 דקות
קבלו מתכון של גם וגם לפי מה שמתחשק לי להכין, בא לי מאפינס וניל רכים וזהובים זה בדיוק המתכון להכין מאפינס וניל מושלמים, אביב רוצה תוספת של שוקולד ? מאפינס שיש בדרך וזה אותו מתכון אהוב עם שינוי קל.
ואם בא לי ריבת חלב או ריבת תות הכל הולך רק הטעם משתנה לפי מה שרוצים לאכול והבסיס זה אותו מאפינס וניל, זה כל היופי במתכון הוא יוצא מושלם לא משנה מה אני מכינה התוצאה טובה כל פעם מחדש.
אז מה בא לכם להכין ? תחליטו תפנו 10 דקות תכניסו לתנור תראו את המאפינס היפים תופחים לאיטם מפיצים ריח טוב, הלכתי להכין תה.
14 יחידות
מרכיבים:
2 ביצים L
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
2 כפיות תמצית וניל
120 מ"ל מיץ תפוזים (חצי כוס)
80 מ"ל שמנת מתוקה / חלב (שליש כוס)
280 ג' קמח(2 כוסות)
2 כפיות א. אפייה
ריבת תות
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולשמן תבנית שקעים.
2. בעזרת מטרפה לטרוף ביצים, סוכר וסוכר וניל כדקה להוסיף את השמן, מיץ תפוזים והשמנת להמשיך לערבב ולסיים עם הקמח והא. אפייה.
3. לערבב עד שיש תערובת חלקה וללא גושים, למלא את השקעים עד 3/4 גובה לשים בכל שקע במרכז 3/4 כפית ריבת תות לערבב / לקשקש לאפות כ 20 – 25 דקות המאפינס יוצאים זהובים ורכים.
בואו נשתעשע:
להוציא שליש מהתערובת לערבב עם כף ממרח שוקולד / כף א. שוקולית ולהכין מאפינס שיש.
להחליף את הריבת תות בריבת חלב.
להכין מאפינס וניל בלי שום תוספות.
גולשים מכינים וממליצים:
אסנת : הכנתי באינגליש קייק יצא עסיסי וטעים מאד! קראתי לזה- עוגת סופגניה
וכולם נהנו מאד!
– : לניקי תודה מכל הלב יצא מדהים
רחל ג : ניקי יצא טעם גן עדן תודה.
שם : הי ניקי, כמו כל המתכונים פשוט מ-ע-ו-ל-ה שבוע טוב ומבורך
שם : היי ניקי, הכנתי אתמול ויצא משגע, בתבנית שקעים ועם קמח רגיל והוספתי כפית וחצי אבקת אפייה.