יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות בחושות מהירות עוגות וקינוחים

עוגת מייפל קפה

21 יוני 2012
(Visited 28,912 times, 1 visits today)
עוגת מייפל קפה

עוגת מייפל קפה

עוגת מייפל קפה, סוף שבוע בלי משהו מתוק ? אין סיכוי הילדים לא יוותרו לי . מתכון מתוק וטעיםםם. אמרתי שהיא פרווה ?

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
1/4 כוס סירופ מייפל
כפית תמצית וניל
כוס מיץ תפוזים (פריגת)
3/4 כוס שמן
כפית יפה של אבקת נס קפה
קורט מלח
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
2 כפיות א. אפיה

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר לקרם תפוח וסמיך, להוסיף את המייפל, נס קפה, תפוזים, שמן ותמצית וניל, לערבב את הקמח , א. אפיה והמלח ולהוסיף לשאר המצרכים.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 45  דקות או עד שקיסם יוצא נקי. כשהעוגה יוצאת מהתנור להזליף עליה סירופ מייפל.

לטרוף!

עוגת מייפל קפהעוגת מייפל קפה

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : “הרבה זמן לא קיבלתי כל כך הרבה מחמות על עוגה.
כל מי שטעם התלהב. וטעמו הרבה….
תודה רבה!”

צופנת : “לניקי תודה רבה על כל המתכונים הטעימים זאת עוגה ממש מעולה טעימה מאוד רכה ונימוחה אני וכל המשפחה שלי מאוד נהנו לאכול אותה”

אריאלה : “עוגה טעימה, קלה להכנה, מושלמת ליד כוס קפה או תה.”

מיכל : “העוגה יצאה מושלמת!!!”

הרשם
עדכן
712 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי. צריך לשמור את העוגה המקרר או על השיש? היא אחרי הקפאה, אם זה משנה..

הכנתי את המתכון והוספתי למעלה שקדים מולבנים קלויים, יצא אשששש. בעלי לא מפסיק לקחת מהתבנית…. תודה ניקי על עוד מתכון מעולה

יש לי רק ביצים xl, כמה לשים?

יצא מתוק, אוורירי וטעים!! שלחתי לאמא שלי תבנית אחת- 5 דקות לא נשאר אפילו פרור …
תודה : )

תודה רבה רבה על המתכונים המעולים והיחס המקסים!!!!

חנוכה שמח ניקי היקרה 🙂
אפשר להחליף את מיץ התפוזים במיץ קלמנטינות סחוט?

בוקר טוב ניקי, אפשר לשים כפית קפה מגורען? רדמאג וכדו’