עוגת מייפל קפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מייפל קפה

עוגת מייפל קפה

עוגת מייפל קפה, סוף שבוע בלי משהו מתוק ? אין סיכוי הילדים לא יוותרו לי . מתכון מתוק וטעיםםם. אמרתי שהיא פרווה ?

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
1/4 כוס סירופ מייפל
כפית תמצית וניל
כוס מיץ תפוזים (פריגת)
3/4 כוס שמן
כפית יפה של אבקת נס קפה
קורט מלח
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
2 כפיות א. אפיה


הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר לקרם תפוח וסמיך, להוסיף את המייפל, נס קפה, תפוזים, שמן ותמצית וניל, לערבב את הקמח , א. אפיה והמלח ולהוסיף לשאר המצרכים.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 45  דקות או עד שקיסם יוצא נקי. כשהעוגה יוצאת מהתנור להזליף עליה סירופ מייפל.

לטרוף!

14918 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מייפל קפהעוגת מייפל קפה

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : “הרבה זמן לא קיבלתי כל כך הרבה מחמות על עוגה.
כל מי שטעם התלהב. וטעמו הרבה….
תודה רבה!”

צופנת : “לניקי תודה רבה על כל המתכונים הטעימים זאת עוגה ממש מעולה טעימה מאוד רכה ונימוחה אני וכל המשפחה שלי מאוד נהנו לאכול אותה”

אריאלה : “עוגה טעימה, קלה להכנה, מושלמת ליד כוס קפה או תה.”

מיכל : “העוגה יצאה מושלמת!!!”


663
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורלי

2 שאלות נוספות:
ניתן להוסיף קינמון לבלילה , זה ישתלב טוב או שלא כדאי?

לגבי התמצית וניל אם אין , ניתן להמיר בסוכר וניל?
יש לך המלצה אולי לתמצית וניל מסויימת שהיא יותר איכותית מוניל טהור? ולא הרגילות (של אפיכל , מיימונס ומיה)

אורלי

ניתן להוסיף שקדים טחונים לעוגה כדי שיתן טעם נוסף של שקדים, או לא כדאי ?

ואם כן אז מבחינת היחס לשאר החומרים, אז אפשר כמה לשים בכמות שקדים טחונים?

חופית

היי ניקי,
ראיתי בסרטונים שלך שאת משתמשת במיקסר קיטשיין איד, רציתי לשאול איזה דגם יש לך כי אני רוצה לקנות מיקסר טוב והדגמים האחרונים שלהם יקרים בטירוף. וראיתי שהדגם שלך מעולה.
אשמח אם תעני לי זה חשוב לי מאוד… תודה

רותם

הכנתי את העוגה בשבת לכבוד יום ההולדת של אבא שלי, (לא חסיד של מתוק)
העוגה יצאה ממש טעימה וגבוהה
פיזרתי קצת אגוזי מלך מעל

אורלי

לגבי המייפל
יש לי מייפל אמיתי
מעולם לא טעמתי אותו. מה הכוונה שלך שהחיקוי יוצא יותר מוצלח?
איזה טעם יש לאמיתי , מצד שני את אומרת שהוא חזק ומודגש בטעם אבל מצד שני הוא לא מתוק?
אז אם משתמשים בו צריך להוסיף עוד סוכר?
אני משתמשת בתפוזים אמיתיים אז גם ככה אני שמה כוס ורבע להמלצתך , אז להוסיף עוד?

1 42 43 44