עוגת מייפל קפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מייפל קפה

עוגת מייפל קפה

עוגת מייפל קפה, סוף שבוע בלי משהו מתוק ? אין סיכוי הילדים לא יוותרו לי . מתכון מתוק וטעיםםם. אמרתי שהיא פרווה ?

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
1/4 כוס סירופ מייפל
כפית תמצית וניל
כוס מיץ תפוזים (פריגת)
3/4 כוס שמן
כפית יפה של אבקת נס קפה
קורט מלח
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
2 כפיות א. אפיה

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר לקרם תפוח וסמיך, להוסיף את המייפל, נס קפה, תפוזים, שמן ותמצית וניל, לערבב את הקמח , א. אפיה והמלח ולהוסיף לשאר המצרכים.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 45  דקות או עד שקיסם יוצא נקי. כשהעוגה יוצאת מהתנור להזליף עליה סירופ מייפל.

לטרוף!

25693 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מייפל קפהעוגת מייפל קפה

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : “הרבה זמן לא קיבלתי כל כך הרבה מחמות על עוגה.
כל מי שטעם התלהב. וטעמו הרבה….
תודה רבה!”

צופנת : “לניקי תודה רבה על כל המתכונים הטעימים זאת עוגה ממש מעולה טעימה מאוד רכה ונימוחה אני וכל המשפחה שלי מאוד נהנו לאכול אותה”

אריאלה : “עוגה טעימה, קלה להכנה, מושלמת ליד כוס קפה או תה.”

מיכל : “העוגה יצאה מושלמת!!!”

678
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

היי ניקי בוקר טוב.
חזרתי לעדכן- הכנתי את העוגה לשבת- יצא רך, אוורירי ונימוח.
אני בד״כ לא אוהבת מייפל, אבל העוגה פשוט מעולה.
אחרי ששפכתי על העוגה את המייפל , חששתי שהעוגה תהיה דביקה, אבל ברגע שזה נספג , זה מסתדר.
תודה על המתכון, בהחלט יוכן שוב!
יום טוב 😉

שם

ניקי, יצא מעולהה!!! הכנתי ביום שישי ולא נשאר כלום… שכחתי לשים את המייפל על העוגה כשיצאה מהתנור אבל עדיין יצאה מושלמת. מרקם מעולה..

תודה לך!

שם

שלום-קצת דחוף..
אם אין לי מיץ תפוזים יש לך הצעה לתחליף? אפשר לוותר לחלוטין על מיץ?
תודה

שם

הי ניקי,
מתכון מעולה! אחרי הפעם הראשונה שהכנתי הכנתי שוב ושוב רק שמתי 1.5 כפיות א.נס קפה כי 0.5 כפית לא הורגשה ויצא טעים יותר…תנסי.
ענבר.

ליאת

הי ניקי, שבת שלום,
קודם כל, תודה על כל המאמץ והמתכונים, כל שבוע אני עושה לפחות משהו אחד מהמתכונים.
יש לי שאלה כללית, האם את מוציאה את העוגה מהתבנית סיליקון בעודה חמה, או מחכה שתתקרר?
תודה.

שם

היי ניקי,

אם אין לי מיקסר (בית של סטודנטים, אחרי הכל…) אפשר לטרוף ידנית?

שם

ניקי שלום,
מברכת אותך על האתר הנפלא, בזכותך יש לי גיוון במטבח. כל המתכונים שלך טעימים וקוצרים מחמאות מילדים. אני נכה אך לאחר שגיליתי את האתר שלך אני מרשה לעצמי לבשל קצת יותר.
ברצוני לשאול אותך, באיזה סירופ מיפל את משתמשת, החיקוי או הסירופ המקורי?
בתודה
נטלי

1 2 3 45