עוגת מייפל קפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מייפל קפה

עוגת מייפל קפה

עוגת מייפל קפה, סוף שבוע בלי משהו מתוק ? אין סיכוי הילדים לא יוותרו לי . מתכון מתוק וטעיםםם. אמרתי שהיא פרווה ?

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
1/4 כוס סירופ מייפל
כפית תמצית וניל
כוס מיץ תפוזים (פריגת)
3/4 כוס שמן
כפית יפה של אבקת נס קפה
קורט מלח
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
2 כפיות א. אפיה

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר לקרם תפוח וסמיך, להוסיף את המייפל, נס קפה, תפוזים, שמן ותמצית וניל, לערבב את הקמח , א. אפיה והמלח ולהוסיף לשאר המצרכים.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 45  דקות או עד שקיסם יוצא נקי. כשהעוגה יוצאת מהתנור להזליף עליה סירופ מייפל.

לטרוף!

29675 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מייפל קפהעוגת מייפל קפה

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : “הרבה זמן לא קיבלתי כל כך הרבה מחמות על עוגה.
כל מי שטעם התלהב. וטעמו הרבה….
תודה רבה!”

צופנת : “לניקי תודה רבה על כל המתכונים הטעימים זאת עוגה ממש מעולה טעימה מאוד רכה ונימוחה אני וכל המשפחה שלי מאוד נהנו לאכול אותה”

אריאלה : “עוגה טעימה, קלה להכנה, מושלמת ליד כוס קפה או תה.”

מיכל : “העוגה יצאה מושלמת!!!”

678
תגובות

  הרשם  
עדכן
חנצ'וק

הי ניקי,
המתכונים שלך אליפות!
חומרים זמינים ועבודה ממש קלה.
אני רואה שכתבת שאפשר להמיר את מיץ התפוזים בשמנת מתוקה. אני רוצה את העוגה פרווה. האם אפשר בריצ’? ומה יותר מוצלח? תפוזים או ריצ’?

יהלי

אפשר לעשות את זה בלי קפה❓

הודיה

ניקי יקרה,
פשוט אין מילים! איזו עוגה נהדרת!
קלה להכנה, יוצאת בכמות גדולה יחסית והכי חשוב – טעימה בטירוף!
תודה על עוד מתכון מנצח!

א

אחרי שהקצפתי את הביצים והסוכר, להוסיף את שאר המצרכים במיקסר או ביד?

אדווה

ניקי מה שלומך? קודם כל אני חייבת לציין שכל מתכון שאני לוקחת מפה זה הצלחה. ואני לא אופה יותר מידי:)
יש לי שאלה.. אם אני אוסיףמעט קינמון למעלה זה יגרע מהעוגה?

ציפקה

שלום,
ראיתי שכתבת למישהו שהחיקוי מייפל מעולה. לפעמים עדיף. האם זה נכון לגבי כל המתכונים , או שזו תשובה ספציפית לכאן?

לירז

הי ניקי. מה שלומך?
האם מתאים להוסיף כאן מעט אגוזי פקאן גרוסים?