עוגת מייפל קפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מייפל קפה

עוגת מייפל קפה

עוגת מייפל קפה, סוף שבוע בלי משהו מתוק ? אין סיכוי הילדים לא יוותרו לי . מתכון מתוק וטעיםםם. אמרתי שהיא פרווה ?

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
1/4 כוס סירופ מייפל
כפית תמצית וניל
כוס מיץ תפוזים (פריגת)
3/4 כוס שמן
כפית יפה של אבקת נס קפה
קורט מלח
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
2 כפיות א. אפיה

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר לקרם תפוח וסמיך, להוסיף את המייפל, נס קפה, תפוזים, שמן ותמצית וניל, לערבב את הקמח , א. אפיה והמלח ולהוסיף לשאר המצרכים.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 45  דקות או עד שקיסם יוצא נקי. כשהעוגה יוצאת מהתנור להזליף עליה סירופ מייפל.

לטרוף!

29686 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מייפל קפהעוגת מייפל קפה

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : “הרבה זמן לא קיבלתי כל כך הרבה מחמות על עוגה.
כל מי שטעם התלהב. וטעמו הרבה….
תודה רבה!”

צופנת : “לניקי תודה רבה על כל המתכונים הטעימים זאת עוגה ממש מעולה טעימה מאוד רכה ונימוחה אני וכל המשפחה שלי מאוד נהנו לאכול אותה”

אריאלה : “עוגה טעימה, קלה להכנה, מושלמת ליד כוס קפה או תה.”

מיכל : “העוגה יצאה מושלמת!!!”

678
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותם

היי ניקי,
אני רוצה לנסות את העוגה
יש לי תבנית קוגלהוף 22 המצרכים נשארים אותו הדבר?

בלי

הכנתי ב2 אינגליש קייק ויצא דחוס.. מה יכולה להיות הסיבה?

בלי

מה הכוונה תבנית 24?

עדי

האם אפשר חלב סויה במקום מיץ תפוזים? בדרך כלל מחליפה בהכל. השאךה אם בעוגה הזאת הטעם התפוזי קריטי?

ענבר

תודה לך ניקי.
מתכון נהדר לעוגה נפלאה.
הפעם הכנתי אותה עם סילאן במקום המייפל ויצא מעולה ויותר רכה ואוורירית, מומלץ לנסות.

מיכל

היי ניקי אפשר להחליף את הקמח בקמח תופח?

גולדי

וואו!
יצא הרגע מהתנור, מעולה!
תבורכי ניקי..