יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות בחושות מהירות עוגות ועוגיות עם שמן עוגות וקינוחים

עוגת וניל קינמון

21 יוני 2012
(Visited 72,616 times, 29 visits today)

עוגת וניל קינמון

עוגה רכה וטעימה לשבת, כזאת שגורמת לילד שלי להגיע בריצה אחרי בית הספר ולומר “אני יודע שהכנת עוגה, הרחתי את הריח שלה כבר במדרגות” והחיוך מופיע על הפנים שלו. אני מוכנה להכין כמה עוגות שהוא רק רוצה בתמורה לחיוך הזה. אפילו להפתיע את הילדים אי אפשר הם ישר קולטים אותי.

תבנית קוטר 24 / תבנית בינונית 20X30

מרכיבים:

4 ביצים גדולות
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
360 מ”ל חלב / מיץ תפוזים (כוס וחצי)
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
2 כפיות א. אפייה
4 כפות אבקת אינסטנט וניל
2 כפיות סוכר וניל
כפית קינמון

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • עוגת שיש רכה ועסיסית פרווה

    הכנתי עוגת שיש ביתית במיוחד לכבוד השבת, רכה, אוורירית, מפנקת, משגעת. מזכירה מאוד את העוגות של פעם שסבתא הייתה מכינה.
    אין כמו העוגות של פעם הרכות והטעם אין משהו שיכול להתחרות בזה.
    העוגה פרווה על בסיס שמן והיא יוצאת נהדר. אם אני מדמיינת את העוגה המושלמת ליד הקפה זאת עוגת שיש רכה ועסיסית והיא על בסיס מים!
    תפנו לכם 10 דקות תכינו את העוגה ותכניסו לתנור, אחרי שעה יש לכם עוגת שיש למשפחה רכה וטעימה בטירוף.
    כדאי להחביא אותה זה מסוג העוגות שלא מפסיקים לישר אותן.
    שמתם לב שבזמן האחרון התחלתי להתעסק עם עוגות מים ? בחיי שאלו עוגות קסם.

    תבנית 26

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות

1. לשים במיקסר את הביצים אין צורך להפריד, להוסיף את הסוכר ולהתחיל להקציף כדקה, תוך כדי להוסיף את השמן והחלב בזרם איטי, להנמיך את המהירות ולהוסיף את הקמח באיטיות, לסיים עם הא. אפייה והאינסטנט פודינג וניל.

3. להוציא 3/4 כוס מהבלילה ולערבב עם הקינמון.

4. להעביר את הבלילה הבהירה לתבנית משומנת, מעל להוסיף את הבלילה הכהה בתנועות ציור, מעט לערבב כדי ליצור צורות לא יותר מידי.

*5. להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה מזהיבה יפה.

 

גולשים מכינים וממליצים:

ליאת : עוגה פשוט אליפות !!!! אני לא מפסיקה לחלק את המתכון 🙂
תודה לך ניקי

שם : הכנתי עם המיץ תפוזים במקום החלב. יצא מדהים@! מומלץ!

תודה לניקי:-)

שם : יצא יאמי יאמי

הדס : :יצאה עוגה פצצתית אין לי מילה אחרת גבוהה רכה אוורירית וחוסלה!!! לא יודעת מה הייתי עושה בלעדי האתר שלך…. בעלי צוחק שלפני השינה כל לילה זה רק להיכנס לאפליקציה שלך ולראות מתכונים….”

הרשם
עדכן
1.1K Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ממה הכוונה בבלילה כהה? תודה

היי ניקי!
האם אפשר להוסיף לבלילה חמוציות ?
אם כן מה הכמות?
תודה מראש

ואווווו סוף הדרך

היי ניקי.
אשמח לדעת האם העוגה מתאימה גם לתבניות שקעים? אם כן, כמה למלא- 3/4 בכל שקע?
תודה רבה!

הי, האם אפשר להכין בתבנית קוגלהוף?

היי ניקי
היכן לאחסן את העוגה במידה והשתמשתי בחלב במקום במיץ תפוזים ?

יאמי יאמי!☻ מתכון ממש מומלץ! קליל ונח