יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות עוגות וקינוחים

בראוניז עם נקטרינות

19 יולי 2015
(Visited 1,293 times, 1 visits today)
בראוניז עם נקטרינות

בראוניז עם נקטרינות

אני אוהבת את הקוביות הקטנות השוקולדיות ועוד איך שוקולדיות כשכל ביס השוקולד מורגש כמו זריקת שוקולד ישר לפה. ההתלבטות היחידה זה האם כדאי להתחיל לאכול  כי אחד לא מספיק והדרך די קצרה לקובייה השנייה ולא אמרתי כלום על השלישית. הפעם הוספתי פנימה את הפרי הנפלא נקטרינות שהתמזג לתוך השוקולד. איזה ביס טעיםםםם.

תבנית : 20X30

מרכיבים:

100 ג' שוקולד מריר
100 ג' שוקולד חלב
100 ג' חמאה
200 ג' סוכר ׁ(כוס)
3 ביצים
140 ג' קמח (כוס)
3 נקטרינות חתוכות לקוביות קטנות

פירורים:
25 ג' חמאה
1/3 כוס קמח
כף סוכר

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2 . להמיס את השוקולד והחמאה להוסיף סוכר לערבב, להוסיף את הביצים ובסוף את הקמח, קצת קשה לערבב לא להתרגש.

3. לפזר את הנקטרינות מעל העיסה להכניס לתנור ולאפות כ 20 בינתיים לעבד את מצרכי הבצק לפירורים ואחרי 20 דקות אפייה של הבראוניז לפזר מעל את פירורי הבצק.

4. לאפות עד שהבראוניז מוכנים, בודקים את זה עם קיסם שאמור לצאת עם פירורים לחים והפירורים מזהיבים.

*5. לקרר ולחתוך לקוביות.

Chocolate Nectarine Brownies

הרשם
עדכן
32 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי, איך אפשר להפוך את המתכון לפרווה? ראיתי שרשמת בתגובות שניתן להמיר את החמאה בשמן, האם ניתן להמיר את שוקולד החלב בעוד מאה גרם שוקולד מריר?

היי ניקי!
יש לי בבית שוקולית שאני רוצה לסיים. יש לך רעיון למתכון שמשלב נקטרינות ושוקולית? אני יכולה להמיר את השוקולד פה בשוקולית?
תודה!

מעולה וקל!! מכינה את הבראוניז פעם שניה השבוע…
תודה רבה!

ניקי שלום לך,
אפשר להוסיף תפוחים במקום הנקטרינות ?

האם את הסוכר הביצים והקמח להוסיף לשוקולד והחמאה תוך כדי ההמסה שזה על הגז? או לאחר שנמס ומחוץ לגז?
וגם…את הפירורים אפשר להכין ביד ? או חייבים במיקסר ? ואני מבינה שהחמאה צריכה להיות קרה ?
תודה לך מראש

טעים וקל להכין תודה רבה

הי ניקי,
לעבד את החמאה. קמח וסוכר-האם לפורר בסיר ?
תודה