בראוניז עם נקטרינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז עם נקטרינות

בראוניז עם נקטרינות

אני אוהבת את הקוביות הקטנות השוקולדיות ועוד איך שוקולדיות כשכל ביס השוקולד מורגש כמו זריקת שוקולד ישר לפה. ההתלבטות היחידה זה האם כדאי להתחיל לאכול  כי אחד לא מספיק והדרך די קצרה לקובייה השנייה ולא אמרתי כלום על השלישית. הפעם הוספתי פנימה את הפרי הנפלא נקטרינות שהתמזג לתוך השוקולד. איזה ביס טעיםםםם.

תבנית : 20X30

מרכיבים:

100 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ שוקולד חלב
100 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר ׁ(כוס)
3 ביצים
140 ג’ קמח (כוס)
3 נקטרינות חתוכות לקוביות קטנות

פירורים:
25 ג’ חמאה
1/3 כוס קמח
כף סוכר


הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2 . להמיס את השוקולד והחמאה להוסיף סוכר לערבב, להוסיף את הביצים ובסוף את הקמח, קצת קשה לערבב לא להתרגש.

3. לפזר את הנקטרינות מעל העיסה להכניס לתנור ולאפות כ 20 בינתיים לעבד את מצרכי הבצק לפירורים ואחרי 20 דקות אפייה של הבראוניז לפזר מעל את פירורי הבצק.

4. לאפות עד שהבראוניז מוכנים, בודקים את זה עם קיסם שאמור לצאת עם פירורים לחים והפירורים מזהיבים.

*5. לקרר ולחתוך לקוביות.

2933 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז עם נקטרינות

בראוניז עם נקטרינות

בראוניז עם נקטרינות


30
תגובות

  הרשם  
עדכן
אניטה

היי ניקי!
יש לי בבית שוקולית שאני רוצה לסיים. יש לך רעיון למתכון שמשלב נקטרינות ושוקולית? אני יכולה להמיר את השוקולד פה בשוקולית?
תודה!

רות

מעולה וקל!! מכינה את הבראוניז פעם שניה השבוע…
תודה רבה!

י

ניקי שלום לך,
אפשר להוסיף תפוחים במקום הנקטרינות ?

אילת

האם את הסוכר הביצים והקמח להוסיף לשוקולד והחמאה תוך כדי ההמסה שזה על הגז? או לאחר שנמס ומחוץ לגז?
וגם…את הפירורים אפשר להכין ביד ? או חייבים במיקסר ? ואני מבינה שהחמאה צריכה להיות קרה ?
תודה לך מראש

שביט

טעים וקל להכין תודה רבה

יהודית

הי ניקי,
לעבד את החמאה. קמח וסוכר-האם לפורר בסיר ?
תודה

שרה

היי ניקי,
באיזו תבנית אופים את הבראוניז?
האם את הסוכר ביצים וקמח מערבבים עם השוקולד והחמאה במיקסר או עם כף?
תודה רבה.
שבת שלום.
שרה