בראוניז עם נקטרינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז עם נקטרינות

בראוניז עם נקטרינות

אני אוהבת את הקוביות הקטנות השוקולדיות ועוד איך שוקולדיות כשכל ביס השוקולד מורגש כמו זריקת שוקולד ישר לפה. ההתלבטות היחידה זה האם כדאי להתחיל לאכול  כי אחד לא מספיק והדרך די קצרה לקובייה השנייה ולא אמרתי כלום על השלישית. הפעם הוספתי פנימה את הפרי הנפלא נקטרינות שהתמזג לתוך השוקולד. איזה ביס טעיםםםם.

תבנית : 20X30

מרכיבים:

100 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ שוקולד חלב
100 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר ׁ(כוס)
3 ביצים
140 ג’ קמח (כוס)
3 נקטרינות חתוכות לקוביות קטנות

פירורים:
25 ג’ חמאה
1/3 כוס קמח
כף סוכר

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2 . להמיס את השוקולד והחמאה להוסיף סוכר לערבב, להוסיף את הביצים ובסוף את הקמח, קצת קשה לערבב לא להתרגש.

3. לפזר את הנקטרינות מעל העיסה להכניס לתנור ולאפות כ 20 בינתיים לעבד את מצרכי הבצק לפירורים ואחרי 20 דקות אפייה של הבראוניז לפזר מעל את פירורי הבצק.

4. לאפות עד שהבראוניז מוכנים, בודקים את זה עם קיסם שאמור לצאת עם פירורים לחים והפירורים מזהיבים.

*5. לקרר ולחתוך לקוביות.

Chocolate Nectarine Brownies

8657 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

32
תגובות

  הרשם  
עדכן
שוש

הי, איך אפשר להפוך את המתכון לפרווה? ראיתי שרשמת בתגובות שניתן להמיר את החמאה בשמן, האם ניתן להמיר את שוקולד החלב בעוד מאה גרם שוקולד מריר?