עוגת מייפל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מייפל

עוגת מייפל

עוגת מייפל, יש מספר עוגות שאני אוהבת להכין באופן קבוע ועוגת המייפל נמצאת בינהן,
הכנתי אותה המון פעמים ולא נמאס ממנה היא פשוט עוגה טובה .
אז אם עדיין לא החלטתם איזו עוגה אתם מכינים לשבת ? תעזבו את כל העוגות האחרות ורוצו להכין את העוגה הזאת מעולה!

זמן הכנה: כ – 45 דקות

גודל תבנית: 24

מרכיבים:

180 ג’ חמאה בטמ”פ החדר
4 ביצים
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
2 כפיות תמצית וניל
250 מ”ל שמנת מתוקה / כוס מיץ תפוזים
280 ג’ קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפיה

סירופ מייפל


הכנות:

 1. להקרים / להקציף חמאה וסוכר, להוסיף ביצים אחת אחרי השניה, להמתין עד שהביצה נבלעת ואז להוסיף את השנייה.

2. להוסיף את השמנת בזרם איטי ואת הוניל, בסוף להוסיף את הקמח, א. אפיה ולהקציף עד שהבלילה חלקה וללא גושים.

3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי

4. כשהעוגה יוצאת מהתנור לצקת עליה סירופ מייפל בנדיבות.

26505 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מייפל

עוגת מייפל

גולשים מכינים וממליצים:

חגית : היי ניקי! אפיתי את העוגה לכבוד שבת וחמי וחמותי ליקקו את האצבעות.
טיפ נחמד: אחרי ששפכתי את התערובת לתבנית פיזרתי מלמעלה אגוזי לוז קצוצים מסוכרים ואפיתי הכל ביחד כרגיל.
יצא מ-ע-ו-ל-ה.
תודה רבה ושבוע טוב

תמר : ניקי- העוגה הזו פשוט מדהימה! הכנתי אחת הערב ונכנסו כל מיני שכנים והיא חוסלה במהירות! כרגע עוד אחת יצאה מהתנור- מקווה שהיא תישאר לשבת.. עוגה מעולה וממש קלה להכנה!

שם : עוגה מעולה! היא אחת הקבועות שלי

שם : וואו איזה עוגה נהדרת!!! אני לא מצליחה להפסיק “לטעום” אותה:)
רכה וטעימה, עשיתי בדיוק לפי המתכון ורק חילקתי ל-2 אינגלישקייק. אפיתי כחצי שעה ויצא פשוט מעולה!!! תודה לניקי על עוד מתכון מוצלח

שם : תענוג אמיתי, תודה

שם : עוגה מנצחת !!
אני בדיוק אוכלת ממנה עכשיו..מאוד טעים !! ופשוטה להכנה ממליצה לכולם, אני הוספתי גם חופן של אגוזי מלך וכפית נס קפה.. יצא מצוין !!!!

שם : היי ניקי, העוגה הזו כמו כל המתתכונים אצלך בבלוג פשוט נפלאה. תודה רבה לך על עוד מתכון מוצלח 🙂

שם : תודה עוגה נהדרת וקלה

לירז : אני בת 14 . הפתעתי את הורי השבת והכנתי עוגת מייפל.אין דברים כאלו העוגה חוסלה!!! כולם נהנו וביקשו עוד. יש הזמנה לשבת הבאה מסבתא וסבא… תודה


260
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמי

האם אפשר להחליף את השמנת המתוקה לשמנת חמוצה? תודה

מורן

היי ניקי המקסימה! אני יחסית חדשה באפייה אז אשמח לחדד את סעיף 1 – את החמאה והסוכר אני מתחילה להקציף במיקסר? אחרי כמה זמן להתחיל להוסיף את הביצים?
תודה רבה.

שירה

היי 🙂 העוגה נשמרת טוב בהקפאה?

רויטל

אפשר שמן במקום חמאה ?
אין לי לא חמאה
ולא מרגרינה ….
ותודה רבה על התשובה

עדי

היי ניקי,
רציתי להכין תבנית אינגליש קייק אחת של מייפל והשניה של שוקולד ציפס, האם הבלילה הזו תתאים?

1 15 16 17