עוגת חלבה קפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת חלבה קפה

עוגת חלבה קפה

מסוג העוגות שכיף להכין זהובה רכה ומפנקת. העוגה הזאת קלאסית ליד הקפה. הילדים היו חסרי סבלנות ברגע שהתחילו להריח את הריח שיצא מהתנור כולנו נהננו לאכול את העוגה. כמה דקות הכנה והתוצאה נהדרת. עוגה קלה מומלצת בחום.
.
תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
240 מ”ל שמן (כוס)
3 כפות ממרח חלבה
כפית גדושה אבקת נס קפה
250 מ”ל שמנת מתוקה 38%
60 מ”ל כוס חלב (רבע כוס)
כף אינסטנט וניל
320 ג’ קמח (2 כוסות + 4 כפות)
12 ג’ אבקת אפייה (שקית)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להתחיל להקציף במהירות בינונית, להוסיף את השמן השמנת והחלב, להקציף במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.

3. להוסיף את ממרח החלבה ולהמשיך להקציף עד שכל הממרח נטמע, בסוף להוסיף את הוניל, נס קפה, קמח והאבקת אפייה.
להקציף עד שהכל אחיד וסמיך ולעצור.

*4. להעביר את הבלילה לתבנית משומנת ולהכניס לתנור, לאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה.

13260 צפיות 51 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

מוריה : “חיפשתי עוגה מהירה לאורחים שהיו אמורים להגיע תוך פחות משעה וכמובן שרצתי לאתר שלך 🙂
יצא טעים!!! והריח שקיבל אותם כשהם הגיעו…”

177
תגובות

  הרשם  
עדכן
אירית

הי ניקי, יש לי חלבה רגילה ולא ממרח חלבה.
האם אפשרי להחלחף? אם כן, באיזה אופן? תודה רבה

מורן

היי ניקי 🙂
איך אפשר להפוך את העוגה לפרווה?

תודה על אתר נפלא!

חגית

היי ניקי, קודם כל תודה על מושלם ועכשיו גם יותר מושקע וכיפי☺☺
יש לי שאלה כללית, כמעט תמיד כל העוגות שאני מכינה נופלות קצת ולא יוצאות אוריריות וגבוהות. אני עושה הכל בדיוק לפי ההוראות – אבל מתבעסת כל פעם מחדש. תוכלמ להאיר את עיני? אולי יש משהו בסיסי שאני לא יודעת. אני משרשרת את זה לעוגת חלבה קפה כי הכנתי עכשיו אותה וגם היא לא יצאה גבוה.
תודה רבה לך

1 10 11 12