עוגת חלבה קפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת חלבה קפה

עוגת חלבה קפה

מסוג העוגות שכיף להכין זהובה רכה ומפנקת. העוגה הזאת קלאסית ליד הקפה. הילדים היו חסרי סבלנות ברגע שהתחילו להריח את הריח שיצא מהתנור כולנו נהננו לאכול את העוגה. כמה דקות הכנה והתוצאה נהדרת. עוגה קלה מומלצת בחום.
.
תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
240 מ”ל שמן (כוס)
3 כפות ממרח חלבה
כפית גדושה אבקת נס קפה
250 מ”ל שמנת מתוקה 38%
60 מ”ל כוס חלב (רבע כוס)
כף אינסטנט וניל
320 ג’ קמח (2 כוסות + 4 כפות)
12 ג’ אבקת אפייה (שקית)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להתחיל להקציף במהירות בינונית, להוסיף את השמן השמנת והחלב, להקציף במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.

3. להוסיף את ממרח החלבה ולהמשיך להקציף עד שכל הממרח נטמע, בסוף להוסיף את הוניל, נס קפה, קמח והאבקת אפייה.
להקציף עד שהכל אחיד וסמיך ולעצור.

*4. להעביר את הבלילה לתבנית משומנת ולהכניס לתנור, לאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה.

22122 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

מוריה : “חיפשתי עוגה מהירה לאורחים שהיו אמורים להגיע תוך פחות משעה וכמובן שרצתי לאתר שלך 🙂
יצא טעים!!! והריח שקיבל אותם כשהם הגיעו…”

186
תגובות

  הרשם  
עדכן
ספיר שושן

היי ניקי.
האם את יכולה להוסיף עמוד לאתר או לאפליקציה שמסביר מוסגים באפייה ובבישול. או למשל מתי צריך לשמן תבנית ומתי לא, למה צריך לשים שמרים, כל מיני הסברים טבלאות. זה מאוד יעזור.
חוץ מזה את פשוט מושלמת ואין כמו המתכונים שלך

חנה

מה זה אינסטנט וניל?..

אסנת

סליחה , לא שלחתי במקום הנכון,
הכנתי עוגת וניל קינמון,
יצאה רטובה,

רויטל

הי ניקי
איזה ציפוי אפשר מעל העוגה?
תודה רבה על האתר המעולה שלך

אלה

שלום ניקי,
להקציף ביצים, כלומר – רק את החלבונים?
תודה

סיגל

היי ניקי,

ניתן לשנות לגרסת פרווה ע”י שימוש בשמנת חמוצה במקום שמנת מתוקה? והאם יש תחליף לחלב? (גרסת פרווה)

נוי

עוגה מדהימה לאוהבי חלבה
החלק החלבי שבה דומיננטי לא לותר