


רולדת קוטג'
זה מה שקורה כשיש קוטג’ שקצת עבר לו התוקף . איך מתכון נולד ? משאריות דברים שיש בבית, הפעם הזאת מתכון נולד מקופסת קוטג’. הרי אני לא אזרוק נכון ? איזה רולדות טעימות, חלבה, שוקולד…
מרכיבים:
200 ג’ חמאה קרה
קוטג’
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
440 ג’ קמח (3 כוסות + 2 כפות)
כפית תמצית וניל
ממרח השחר העולה
ממרח חלבה + קינמון
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק ולקרר כשעה, לחלק ל 2 כדורים גדולים ואחד קטן.
2. לרדד למלבן למרוח מילוי ולגלגל, עם סכין חדה לחרוץ באמצע וללפף אחד על השני כמו בורג. ולהניח באינגליש קייק.
3. את הכדור הקטן יותר לרדד למלבן ולמרוח מילוי לגלגל לרולדה ולחרוץ חריצים.
4. לאפות בחום בינוני כ 25 דקות או עד שהן זהובות ויפות.
19738 צפיות 6 צפיות היום
היי האם אפשרי להכין להקפיא לכמה ימים ואז לאפות?
למה אין תמונה?
היי ניקי, אפשר להקפיא?
היי ניקי!
עכשיו עם כל המחסור בביצים חיפשתי מתכונים ללא ביצים 🙂 שאלה לגביי הבצק- אין לי מיקסר, האם אפשר לעבד ידנית? איך אדע שמוכן?
הי ניקי,
אני מאוד נהנית מהמתכונים שלך, במיחוחד מאלה שגורמים לי לזרוק כמה שפחות אוכל 🙂
הכנתי את הרולדה, יצאה קצת קשה, אבל טעימה מאוד! הכנתי אחת עם שוקולד ואחת עם ממרח תמרים ואגוזים.
ערב טוב ניקח
הכנתי כבר את הבצק,נשמע מתכון טוב.
האם יש לך רעיונות נוספים למילוי? אני מעדיפה ללא שוקולד וממרח חלוןה אין לי.
תודה רבה מראש
היי
אשמח לדעת האם זה יוצא רך כמו עוגת שמרים או קשה כמו עוגיות חמאה?
תודה