רולדת קוטג’

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
רולדת קוטג'

רולדת קוטג'

זה מה שקורה כשיש קוטג’ שקצת עבר לו התוקף . איך מתכון נולד ? משאריות דברים שיש בבית, הפעם הזאת מתכון נולד מקופסת קוטג’. הרי אני לא אזרוק נכון ? איזה רולדות טעימות, חלבה, שוקולד…

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה
קוטג’
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
440 ג’ קמח (3 כוסות + 2 כפות)
כפית תמצית וניל

ממרח השחר העולה
ממרח חלבה + קינמון

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק ולקרר כשעה, לחלק ל 2 כדורים גדולים ואחד קטן.

2. לרדד למלבן למרוח מילוי ולגלגל, עם סכין חדה לחרוץ באמצע וללפף אחד על השני כמו בורג. ולהניח באינגליש קייק.

3. את הכדור הקטן יותר לרדד למלבן ולמרוח מילוי לגלגל לרולדה ולחרוץ חריצים.

4. לאפות בחום בינוני כ 25 דקות או עד שהן זהובות ויפות.

7261 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רולדת קוטג' מתוקה

רולדת קוטג' מתוקה

רולדת קוטג' מתוקה

רולדת קוטג' מתוקה

28
תגובות

  הרשם  
עדכן
אינה

הי ניקי,
אני מאוד נהנית מהמתכונים שלך, במיחוחד מאלה שגורמים לי לזרוק כמה שפחות אוכל 🙂
הכנתי את הרולדה, יצאה קצת קשה, אבל טעימה מאוד! הכנתי אחת עם שוקולד ואחת עם ממרח תמרים ואגוזים.

mushki

ערב טוב ניקח
הכנתי כבר את הבצק,נשמע מתכון טוב.
האם יש לך רעיונות נוספים למילוי? אני מעדיפה ללא שוקולד וממרח חלוןה אין לי.

תודה רבה מראש

ורד

היי
אשמח לדעת האם זה יוצא רך כמו עוגת שמרים או קשה כמו עוגיות חמאה?
תודה