רולדת קוטג'
זה מה שקורה כשיש קוטג' שקצת עבר לו התוקף . איך מתכון נולד ? משאריות דברים שיש בבית, הפעם הזאת מתכון נולד מקופסת קוטג'. הרי אני לא אזרוק נכון ? איזה רולדות טעימות, חלבה, שוקולד…
מרכיבים:
200 ג' חמאה קרה
קוטג'
100 ג' סוכר (חצי כוס)
440 ג' קמח (3 כוסות + 2 כפות)
כפית תמצית וניל
ממרח השחר העולה
ממרח חלבה + קינמון
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק ולקרר כשעה, לחלק ל 2 כדורים גדולים ואחד קטן.
2. לרדד למלבן למרוח מילוי ולגלגל, עם סכין חדה לחרוץ באמצע וללפף אחד על השני כמו בורג. ולהניח באינגליש קייק.
3. את הכדור הקטן יותר לרדד למלבן ולמרוח מילוי לגלגל לרולדה ולחרוץ חריצים.
4. לאפות בחום בינוני כ 25 דקות או עד שהן זהובות ויפות.