רולדת קוטג’

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
רולדת קוטג'

רולדת קוטג'

זה מה שקורה כשיש קוטג’ שקצת עבר לו התוקף . איך מתכון נולד ? משאריות דברים שיש בבית, הפעם הזאת מתכון נולד מקופסת קוטג’. הרי אני לא אזרוק נכון ? איזה רולדות טעימות, חלבה, שוקולד…

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה
קוטג’
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
440 ג’ קמח (3 כוסות + 2 כפות)
כפית תמצית וניל

ממרח השחר העולה
ממרח חלבה + קינמון

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק ולקרר כשעה, לחלק ל 2 כדורים גדולים ואחד קטן.

2. לרדד למלבן למרוח מילוי ולגלגל, עם סכין חדה לחרוץ באמצע וללפף אחד על השני כמו בורג. ולהניח באינגליש קייק.

3. את הכדור הקטן יותר לרדד למלבן ולמרוח מילוי לגלגל לרולדה ולחרוץ חריצים.

4. לאפות בחום בינוני כ 25 דקות או עד שהן זהובות ויפות.

14708 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רולדת קוטג' מתוקה

רולדת קוטג' מתוקה

רולדת קוטג' מתוקה

רולדת קוטג' מתוקה

33
תגובות

  הרשם  
עדכן
בינה

במה אפשר להחליף את הממרח חלבה?

שיינא

בוקר-טוב! אני רוצה להכין את העוגה, אבל הקוטג שיש פה (אני גרה בחו״ל), קצת שונה במרקם מהקוטג בארץ (יותר נוזלית והכדורי קוטג יותר גדולים). האם זה יקלקל את העוגה? אולי אפשר להחליף בשמנת חמוצה?

רות

איך זה תופח? לא צריך לשים שמרים או אבקת אפייה
ומה עם ביצים?
תודה רבה

נירה גונטרסקי

רולדת קוטג – אם רוצה לעשות אחת עם קנמון וסוכר, האם צריך למרוח את הבצק בחמאה או משהו שומני? תודה. אהבתי נראית קלה וטעימה.

שירה

היי ניקי, אין על המתכונים שלך! אחד אחד!
שאלה קצת מצחיקה, אם יש לי 200 גרם חמאה מומלחת (צבע זהב)? אני יכולה להשתמש בה במתכון הזה, ובכלל במתכונים שדורשים 200 פגרם חמאה? ואם כן צריך להוסיף משהו כדי לאזן את המליחות?
תודה רבה!

רוני

היי ניקי, תודה על מתכונים רבים וטובים,
אבל למה לאכול קוטג’ שעבר לו התוקף…?

Iritettegui

לא הבנתי