פאדג’ שוקולד נפלא ביותר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פאדג' שוקולד נפלא ביותר

פאדג' שוקולד נפלא ביותר

פינוק חבל על הזמן זה מסוג הדברים שחייבים להחזיק בהקפאה, כל רגע מישהו ניגש ולוקח קובייה הקטנות האלה מתחסלות מהר. חוויה לאוהבי השוקולד יש כאן ביס נהדר עם המון דברים טובים, הפיסטוקים והשקדים הכל מתערבב ביחד והשוקולד מורגש טוב זה אחד הביסים שהכי כיף לתת.

אינגליש קייק

מרכיבים:

150 ג’ שוקולד מריר
2 כפות אבקת סוכר
200 מ”ל חלב ממותק
50 ג’ מקלות שקדים
50 ג’ פיסטוקים
110 ג’ ביסקוויטים

הכנות:

1. את המקלות שקדים לגרוס כמה שניות במעבד מזון לחתיכות קטנטנות ולהעביר לקערה, את הפיסטוקים לגרוס לחתיכות קטנטנות במעבד מזון ולהוסיף לשקדים, ביסקוויטים לגרוס במעבד מזון לחתיכות קטנטנות ולהוסיף לשקדים, אין צורך לשטוף את הכלי של המעבד מזון בין לבין.

2. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף את החלב הממותק ולהכניס למיקרו להמיס לעיסה אחידה לערבב עד שהכל חלק, להוסיף את האבקת סוכר ולערבב.

3. להוסיף את השקדים ואת כל השאר ולערבב העיסה קצת קשה אבל אפשר להסתדר.

4. להרטיב את הידיים ולשטח את העיסה באופן שווה בתבנית אינגליש קייק, להקפיא לכמה שעות.

*5. בעזרת סכין חדה לחתוך לקוביות אין צורך להפשיר לפני, אוכלים ישירות מההקפאה זה נהדר!

כדאי לדעת ש…
אפשר להחליף את הביסקוויטים באגוזי מלך גרוסים / חתיכות קטנטנות סך הכל 100 ג’. זה חייב להישמר בהקפאה כל הזמן זה נהדר לאורחים שמפתיעים.
ביום קיץ חם זה פינוק אמיתי. אין תחליף לחלב הממותק, אין אפשרות להכין פרווה. זה לא ממלא את התבנית זה מגיע לחצי גובה קצת פחות הקוביות יוצאות נמוכות וקטנות.

8130 צפיות 31 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פאדג' שוקולד נפלא ביותרפאדג' שוקולד נפלא ביותרפאדג' שוקולד נפלא ביותר

13
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטלי

הי ניקי,
אין לי משקל… כמה זה יוצא לפי מידות של כוס מדידה?
והאם אפשר להשתמש בשקדים במקום פיסטוק?
תודה!

ענת

היי ניקי,
תודה על מתכונים מהממים
האם יתאים להחליף את הביסקוויטים בפצפוצי אורז?

מאיה

הייי זה נראה ממש טעים,

אבל יש תחליף למשהו פרווה?

סוזי

מאז הקמת האתר הישן אני לא מצליחה להדפיס את המתכונים קיימת בעייה בנושא?

סיון אלון

היי ניקי, מחפשת מתכון של מתוק עם מעט מלוח האם המתכון הזה עונה על זה? האם יש תחליף לחלב ממותק? פחות מתחברת למתיקות המוגזמת שלו…

אפרת

איזה חלב ממותק את ממליצה?