פאדג' שוקולד נפלא ביותר
פינוק חבל על הזמן זה מסוג הדברים שחייבים להחזיק בהקפאה, כל רגע מישהו ניגש ולוקח קובייה הקטנות האלה מתחסלות מהר. חוויה לאוהבי השוקולד יש כאן ביס נהדר עם המון דברים טובים, הפיסטוקים והשקדים הכל מתערבב ביחד והשוקולד מורגש טוב זה אחד הביסים שהכי כיף לתת.
אינגליש קייק
מרכיבים:
150 ג' שוקולד מריר
2 כפות אבקת סוכר
200 מ"ל חלב ממותק
50 ג' מקלות שקדים
50 ג' פיסטוקים
110 ג' ביסקוויטים
הכנות:
1. את המקלות שקדים לגרוס כמה שניות במעבד מזון לחתיכות קטנטנות ולהעביר לקערה, את הפיסטוקים לגרוס לחתיכות קטנטנות במעבד מזון ולהוסיף לשקדים, ביסקוויטים לגרוס במעבד מזון לחתיכות קטנטנות ולהוסיף לשקדים, אין צורך לשטוף את הכלי של המעבד מזון בין לבין.
2. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף את החלב הממותק ולהכניס למיקרו להמיס לעיסה אחידה לערבב עד שהכל חלק, להוסיף את האבקת סוכר ולערבב.
3. להוסיף את השקדים ואת כל השאר ולערבב העיסה קצת קשה אבל אפשר להסתדר.
4. להרטיב את הידיים ולשטח את העיסה באופן שווה בתבנית אינגליש קייק, להקפיא לכמה שעות.
*5. בעזרת סכין חדה לחתוך לקוביות אין צורך להפשיר לפני, אוכלים ישירות מההקפאה זה נהדר!
כדאי לדעת ש…
אפשר להחליף את הביסקוויטים באגוזי מלך גרוסים / חתיכות קטנטנות סך הכל 100 ג'. זה חייב להישמר בהקפאה כל הזמן זה נהדר לאורחים שמפתיעים.
ביום קיץ חם זה פינוק אמיתי. אין תחליף לחלב הממותק, אין אפשרות להכין פרווה. זה לא ממלא את התבנית זה מגיע לחצי גובה קצת פחות הקוביות יוצאות נמוכות וקטנות.