אצבעות שוקולד מעוגה
אז מה עושים עם שאריות עוגת שוקולד לזרוק לפח ? מה פתאום. מכינים אצבעות שוקולד מדליקות.
אני יכולה לומר שאחרי שסיימתי להכין אף אחד לא זיהה את העוגה שוקולד. יצא פשוט מקסים!
23X24
מרכיבים:
עוגה מפוררת
כמה כפות חלב
100 ג' שוקולד חלב
שליש כוס שמנת מתוקה
שליש כוס אבקת סוכר
הכנות:
1. להוסיף מעט חלב לעוגה עד שמגיעים לבצק עוגה, לשטח בתבנית ולהקפיא.
2. להמיס שוקולד ושמנת להוסיף את האבקת סוכר. לצפות את העוגה ולהקפיא לכמה שעות.
3. לחתוך לאצבעות. לשמור בהקפאה.