אצבעות שוקולד מעוגה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אצבעות שוקולד מעוגה

אצבעות שוקולד מעוגה

אז מה עושים עם שאריות עוגת שוקולד לזרוק לפח ? מה פתאום. מכינים אצבעות שוקולד מדליקות.
אני יכולה לומר שאחרי שסיימתי להכין אף אחד לא זיהה את העוגה שוקולד. יצא פשוט מקסים!

23X24

מרכיבים:

עוגה מפוררת
כמה כפות חלב
100 ג’ שוקולד חלב
שליש כוס שמנת מתוקה
שליש כוס אבקת סוכר

הכנות:

1. להוסיף מעט חלב לעוגה עד שמגיעים לבצק עוגה, לשטח בתבנית ולהקפיא.

2. להמיס שוקולד ושמנת להוסיף את האבקת סוכר. לצפות את העוגה ולהקפיא לכמה שעות.

3. לחתוך לאצבעות. לשמור בהקפאה.

3500 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

IMG_9700-001

IMG_9782-001

IMG_9757-001

IMG_9769

38
תגובות

  הרשם  
עדכן
שחר

תודה על מתכונים מעולים! זה כבר נהיה אתר הבית שלנו
אם אין לנו שמנת מתוקה (או ריצ’. כן יש לנו שמנת לבישול)- יש תחליף?

רחל

תודה ניקי.
אפילו בשאריות את עוזרת. לא יאומן

לירז פישלר

הי ניקי.מה המינימום זמן שצריך להקפיא?

שרית

שלום ניקי!
מתכון מאאאאאאלף!!!!!!
כולם ליקקו את האצבעות!

שרית

שלום ניקי!
מתכון מאאאאאלף!!!!!
כולם ליקקו את האצבעות!

שיר

הי ניקי,
אפשר לוותר על אבקת הסוכר בכדי להוריד מתיקות או שיש לה תפקיד בגיבוש הקרם?