


מאפינס מייפל וקינמון
סיפרתי לכם על המחבוא המתוק שיש לי בפריזר ? אני מחזיקה שם המון דברים מתוקים שיהיה משהו לאורחים שמפתיעים או שמתחשק משהו מתוק. זה היה בעבר מאז שהילדים גילו את המחבוא הם מרוקנים אותו. אפילו אביב הפספוס הקטן יודע לאן ללכת שהוא רוצה עוגת שמרים. בהמשך אני אעלה פוסט מסודר מה אני מקפיאה.
18 יחידות
מרכיבים:
3 ביצים
200 ג’ סוכר
3/4 כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן
2 כפות סירופ מייפל
3/4 כפית קינמון
2 כוסות קמח תופח
הכנות:
1. להקציף ביצים וסוכר כדקה על מהירות גבוהה. להוסיף את הנוזלים, קינמון ובסוף את הקמח להקציף במהירות נמוכה לבלילה אחידה.
2. לחמם תנור ל 180 מעלות, למלא את השקעים עד 3/4 גובה ולאפות כ 20 דקות.
26514 צפיות 27 צפיות היום
האם ניתן להחליף מיץ תפוזים בחלב?
בסהכ מתכון לא רע בכלל, מומלץ בחום, רק לא הבנתי למה את שמה קודם רטוב ולאחר מכן יבש. המשך יום קאפקייקי
היי ניקי
נשארו רק שתי ביצים במקרר (ימי קורונה)…
מה יכול לכפר על חוסר ביצה?
האם אפשר להחליף את היוגורט בגבינה לבנה?
בוקר טוב ניקי, האם אפשר להקפיא את המאפינס? תודה וחנוכה שמח:)
אפשר סוכר חום בהיר במקום הלבן? או חצי מהכמות?
חייב קמח תופח ? או רגיל ?