שוטים של מוס שוקולד וקרמל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שוטים של מוס שוקולד וקרמל

שוטים של מוס שוקולד וקרמל

כל מי שמארחת בחנוכה ורוצה להכין קינוח מהמם זה הקינוח, טעים ברמות. שני סוגי שוקולד בכוסית אחת עם פירורים פריכים מעל, קלי קלות אפשר להכין ולשמור בהקפאה לפחות שבוע מראש. יש יותר חיים קלים מזה ?

כ 20 יחידות

מרכיבים:

2 חבילות פודינג אינסטנט וניל
2 שמנת מתוקה
2 כוסות חלב
4 כפות סוכר
100 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ שוקולד לבן
4 כפות חלב

לשכבת הפירורים:

50 ג’ פירורי פתי בר קרמל
50 ג’ פירורי פתי בר שוקולד מריר
50 ג’ חמאה מומסת
2 כפיות סוכר חום בהיר דמררה
קורט קינמון

הכנות:

1. להמיס שוקולד לבן ושתי כפות חלב לבלילה אחידה, לקרר קצת.

2. להקציף שמנת (אחת) אינסטנט (אחד) כוס חלב שתי כפות סוכר ושוקולד למוס סמיך, לא אמור להיות יציב.

3. למלא את השוטים עד חצי – שלושת רבעי גובה ולהכניס למקרר לחצי שעה.

4. מוס שוקולד מריר: להמיס שוקולד מריר ושתי כפות חלב לבלילה אחידה, לקרר קצת.

5. להקציף שמנת (השנייה) אינסטנט (השני) כוס חלב שארית סוכר ושוקולד מומס למוס סמיך, לא אמור להיות יציב.

6. למלא את השוטים כמעט עד הסוף ולהכניס למקרר לחצי שעה.

7. לערבב את הפתי בר קרמל עם 25 ג’ חמאה מומסת + כפית סוכר חום בהיר + מעט קינמון
אותו דבר לעשות עם הפתי בר השוקולד המריר.

8. עכשיו עושים כיף, לקחת איזה צבע שרוצים, למשל את הפתי בר הקרמל ולפזר על חלק מהשוטים, אחר כך להמשיך עם הפתי בר השוקולד המריר. מומלץ שיופיעו שני הצבעים זה מקסים בהגשה ומאוד מושך את העין.
דרך אגב אם נותר קצת פתי בר אפשר לאכול עם כפית זה מאוד טעים.

*ניתן להקפיא

39562 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שוטים של מוס שוקולד וקרמל

שוטים של מוס שוקולד וקרמלשוטים של מוס שוקולד

שוטים של מוס שוקולדשוטים של מוס שוקולדשוטים של מוס שוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

מיטל : “מעולה!!!
קל להכנה וקוצר מחמאות,תודה”

שיר : “פשוט מעולה!!!!תודה רבה על המתכונים הנפלאים!!”

מורן : “מדהים שאין דברים כאלה… מומלץ בחום! תודה ניקי”

205
תגובות

  הרשם  
עדכן
בלהה

היי ניקי, ראשית כבר שנים שאני מאוד מאוד נהנית מהמתכונים שלך, קלים וטעימים.
לגבי המוס הזה וכן המוס וורוד עם תותים וגבינה – ניתן להקפיא שבוע מראש??
תודה רבה!!

עדן

למה זמן צריך להמיס את השוקולד הוא נשרף לע כל הזמן

עינת

ניקי שלום,
תודה רבה על כל המתכונים המעולים שלך
רציתי לשאול איך טחנת את הפתי בר לפירורים?

גיטה

פשוט מושלם!!!

שלומית

ניקי אין לי חמאה אפשר שמן במקום?

חטש

אין על המתכונים שלך! תמיד נחטף ראשון!!!!
את הפרורים עם החמאה לא צריך לאפות קצת??

אליה קרופיק

ניסיתי לא מעט מתכונים שלך. כולם ברורים ומדוייקים, טעימים להפליא. אני רוצה להודות לך

1 11 12 13