שוטים של מוס שוקולד וקרמל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שוטים של מוס שוקולד וקרמל

שוטים של מוס שוקולד וקרמל

כל מי שמארחת בחנוכה ורוצה להכין קינוח מהמם זה הקינוח, טעים ברמות. שני סוגי שוקולד בכוסית אחת עם פירורים פריכים מעל, קלי קלות אפשר להכין ולשמור בהקפאה לפחות שבוע מראש. יש יותר חיים קלים מזה ?

כ 20 יחידות

מרכיבים:

2 חבילות פודינג אינסטנט וניל
2 שמנת מתוקה
2 כוסות חלב
4 כפות סוכר
100 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ שוקולד לבן
4 כפות חלב

לשכבת הפירורים:

50 ג’ פירורי פתי בר קרמל
50 ג’ פירורי פתי בר שוקולד מריר
50 ג’ חמאה מומסת
2 כפיות סוכר חום בהיר דמררה
קורט קינמון

הכנות:

1. להמיס שוקולד לבן ושתי כפות חלב לבלילה אחידה, לקרר קצת.

2. להקציף שמנת (אחת) אינסטנט (אחד) כוס חלב שתי כפות סוכר ושוקולד למוס סמיך, לא אמור להיות יציב.

3. למלא את השוטים עד חצי – שלושת רבעי גובה ולהכניס למקרר לחצי שעה.

4. מוס שוקולד מריר: להמיס שוקולד מריר ושתי כפות חלב לבלילה אחידה, לקרר קצת.

5. להקציף שמנת (השנייה) אינסטנט (השני) כוס חלב שארית סוכר ושוקולד מומס למוס סמיך, לא אמור להיות יציב.

6. למלא את השוטים כמעט עד הסוף ולהכניס למקרר לחצי שעה.

7. לערבב את הפתי בר קרמל עם 25 ג’ חמאה מומסת + כפית סוכר חום בהיר + מעט קינמון
אותו דבר לעשות עם הפתי בר השוקולד המריר.

8. עכשיו עושים כיף, לקחת איזה צבע שרוצים, למשל את הפתי בר הקרמל ולפזר על חלק מהשוטים, אחר כך להמשיך עם הפתי בר השוקולד המריר. מומלץ שיופיעו שני הצבעים זה מקסים בהגשה ומאוד מושך את העין.
דרך אגב אם נותר קצת פתי בר אפשר לאכול עם כפית זה מאוד טעים.

*ניתן להקפיא

15576 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שוטים של מוס שוקולד וקרמל

שוטים של מוס שוקולד וקרמלשוטים של מוס שוקולד

שוטים של מוס שוקולדשוטים של מוס שוקולדשוטים של מוס שוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

מיטל : “מעולה!!!
קל להכנה וקוצר מחמאות,תודה”

שיר : “פשוט מעולה!!!!תודה רבה על המתכונים הנפלאים!!”

מורן : “מדהים שאין דברים כאלה… מומלץ בחום! תודה ניקי”

175
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירי

היי ניקי,
אני מכינה בעז”ה כמות כפולה לבר מצווה ברביעי, זה בסדר להכין כבר מחר(בראשון) ולהקפיא? או עדיף קרוב יותר?
ואו להכין בלי הפרורים? ואותם להכין בשלישי?

אני מכינה גם את הפאי לימון- אשמח לתשובה בקשר להקפאה גם לגביו.
האמת שאת שתיהם לא הכנתי אף פעם, ושאלו אותי אם זה לא סיכון להכין כמות לאירוע לפני שניסתי!
עידכנתי את כולם שהמתכונים של ניקי, תמיד מצליחים!!!!! ואין מה לדאוג, זה יחטף!!!!

שרון

בהנחיה מס’ 2, כתוב להקציף את הקצפת עם השוקולד, ואז להוסיף פנימה את השוקולד המומס, זה לא כל כך ברור

גבי

יש פה אי הבנה עם השוקולד… משהו לא מסתדר.

חגית

היי ניקי, אני רוצה להפוך את הקינוח לפרווה. אפשרי?

מרב

היי ניקי
אפשר להקפיא את המוס הזה בצורה האלכסונית שלך (עם התבנית ביצים)
תודה רבה

רינה מ.

היי ניקי.
אני רוצה להכין את הקינוח המדהים הזה.
השאלה בכמה שוקולד מריר להשתמש? כי במצרכים רשום חב’ אחת(100 גר’)
ובהכנה לפי מה שהבנתי צריך יותר…

אור

האמת השאלה לא ככ קשורה לכאן ולא מצאתי מקום יותר מתאים- אז אממ..מה אפשר לשים במקום ממרח קרמל?

1 9 10 11