יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים קינוחים

שוטים של מוס שוקולד וקרמל

25 נובמבר 2015
(Visited 38,444 times, 9 visits today)
שוטים של מוס שוקולד וקרמל

שוטים של מוס שוקולד וקרמל

כל מי שמארחת בחנוכה ורוצה להכין קינוח מהמם זה הקינוח, טעים ברמות. שני סוגי שוקולד בכוסית אחת עם פירורים פריכים מעל, קלי קלות אפשר להכין ולשמור בהקפאה לפחות שבוע מראש. יש יותר חיים קלים מזה ?

כ 20 יחידות

מרכיבים:

2 חבילות פודינג אינסטנט וניל
2 שמנת מתוקה
2 כוסות חלב
4 כפות סוכר
100 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ שוקולד לבן
4 כפות חלב

לשכבת הפירורים:

50 ג’ פירורי פתי בר קרמל
50 ג’ פירורי פתי בר שוקולד מריר
50 ג’ חמאה מומסת
2 כפיות סוכר חום בהיר דמררה
קורט קינמון

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

1. להמיס שוקולד לבן ושתי כפות חלב לבלילה אחידה, לקרר קצת.

2. להקציף שמנת (אחת) אינסטנט (אחד) כוס חלב שתי כפות סוכר ושוקולד למוס סמיך, לא אמור להיות יציב.

3. למלא את השוטים עד חצי – שלושת רבעי גובה ולהכניס למקרר לחצי שעה.

4. מוס שוקולד מריר: להמיס שוקולד מריר ושתי כפות חלב לבלילה אחידה, לקרר קצת.

5. להקציף שמנת (השנייה) אינסטנט (השני) כוס חלב שארית סוכר ושוקולד מומס למוס סמיך, לא אמור להיות יציב.

6. למלא את השוטים כמעט עד הסוף ולהכניס למקרר לחצי שעה.

7. לערבב את הפתי בר קרמל עם 25 ג’ חמאה מומסת + כפית סוכר חום בהיר + מעט קינמון
אותו דבר לעשות עם הפתי בר השוקולד המריר.

8. עכשיו עושים כיף, לקחת איזה צבע שרוצים, למשל את הפתי בר הקרמל ולפזר על חלק מהשוטים, אחר כך להמשיך עם הפתי בר השוקולד המריר. מומלץ שיופיעו שני הצבעים זה מקסים בהגשה ומאוד מושך את העין.
דרך אגב אם נותר קצת פתי בר אפשר לאכול עם כפית זה מאוד טעים.

*ניתן להקפיא

שוטים של מוס שוקולד וקרמל

שוטים של מוס שוקולד וקרמלשוטים של מוס שוקולד

שוטים של מוס שוקולדשוטים של מוס שוקולדשוטים של מוס שוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

מיטל : “מעולה!!!
קל להכנה וקוצר מחמאות,תודה”

שיר : “פשוט מעולה!!!!תודה רבה על המתכונים הנפלאים!!”

מורן : “מדהים שאין דברים כאלה… מומלץ בחום! תודה ניקי”

הרשם
עדכן
242 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
תודה על המתכון,
אני רוצה שיהיה בגירסה חלבית,
אפשר לשים קצפת חלבית? שוקולד לבן חלבי ובמקום המריר שוקולד חלבי חום?

מה אפשר לשים במקום חלב כדי שיהפוך לפרווה?

הכי טעים שיש!!

היי ניקי,
יש לי עוגיות לוטוס במקום פתי בר.. האם גם להם צריך להוסיף חמאה וקינמון ?
או שפשוט לפורר אותם מעל ??

וואו יצא מטורף תודה רבה על המתכונים אני ממש נהנת

הי ניקי,
כמה דברים, וקודם כל תודה על כל המתכונים הנהדרים 🙂
1. השוקולד המריר קצת התקשה כשהמסתי אותו עם החלב… לא היה רך ונוזלי כמו עם הלבן
2. המוס הסוקולדי יותר בהיר מאיך שנראה בתמונה שלך
3. איך שמים את המוסים כך שכל שכבה תהיה ישרה? כמו בתמונה שלך, אצלי זה ממש לא יצא ככה

היי, האם אפשר לשים פירורים של עוגיות אוראו למעלה? ואם כן- כדאי להוסיף להן משהו או רק לטחון אותן עם הקרם?