יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות בחושות מהירות עוגות ועוגיות עם שמן עוגות וקינוחים

עוגת תפוזים וקוקוס

6 יולי 2016
(Visited 127,753 times, 6 visits today)
עוגת תפוזים וקוקוס

עוגת תפוזים וקוקוס

יש לי חיבה מיוחדת לעוגות תפוזים כי עוגת תפוזים זאת העוגה הראשונה שהכנתי ואהבה ראשונה אי אפשר לשכוח בקלות 🙂
טעם התפוזים מודגש בעוגה והוספתי קוקוס שנותן את העסיסיות שלו, אפשר להכין אותה פרווה ואפשר להכין אותה חלבי. אם בא לכם לשנות אגוזי מלך במקום הקוקוס יתנו עוגה משגעת.
היא קלה להכנה לוקח לי גג  10 דקות אפילו פחות והיא נכנסת לתנור.

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים L
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
150 ג’ חמאה מומסת / 180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
240 מ”ל מיץ תפוזים (כוס)
כפית תמצית וניל
קליפה מגורדת מתפוז אחד (בערך 2 כפיות)
210 ג’ קמח (כוס וחצי)
90 ג’ קוקוס (כוס)
כפית וחצי א. אפייה

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • עוגת שיש רכה ועסיסית פרווה

    הכנתי עוגת שיש ביתית במיוחד לכבוד השבת, רכה, אוורירית, מפנקת, משגעת. מזכירה מאוד את העוגות של פעם שסבתא הייתה מכינה.
    אין כמו העוגות של פעם הרכות והטעם אין משהו שיכול להתחרות בזה.
    העוגה פרווה על בסיס שמן והיא יוצאת נהדר. אם אני מדמיינת את העוגה המושלמת ליד הקפה זאת עוגת שיש רכה ועסיסית והיא על בסיס מים!
    תפנו לכם 10 דקות תכינו את העוגה ותכניסו לתנור, אחרי שעה יש לכם עוגת שיש למשפחה רכה וטעימה בטירוף.
    כדאי להחביא אותה זה מסוג העוגות שלא מפסיקים לישר אותן.
    שמתם לב שבזמן האחרון התחלתי להתעסק עם עוגות מים ? בחיי שאלו עוגות קסם.

    תבנית 26

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. להתחיל להקציף את הביצים להוסיף את הסוכר באיטיות ולהקציף במהירות בינונית כשתי דקות, להנמיך את המהירות להוסיף את המצרכים הרטובים להקציף כמה שניות ולהוסיף את היבשים להקציף עד שהכל אחיד וללא גושים.

3. לשמן תבנית להעביר את הבלילה להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות, העוגה מזהיבה.

עוגת תפוזים וקוקוסעוגת תפוזים וקוקוסעוגת תפוזים וקוקוס

גולשים מכינים וממליצים:

רז : “מתכון פשוט ומנצח! יצא מעולה… ושבוע אחרי עושים שוב!”

אביב : “אני ילד בן 12 עכשיו הכנתי עם אמא שלי עוגת תפוזים אמא שלי משתמשת המון באתר ומכינה לנו דברים טעימים .תודה רבה”

דרור : “חייבת לומר הלפני כמה דקות העוגה יצאה מהתנור.. נתתי לה להתקרר ולאחר כמה דקות פשוט נגררתי בעקבות הריח ונכנעתי.. אין דברים כאלה!! עסיסית, רכה, טעימה ושלא נדבר על הקלות! תודה רבה!!”

הרשם
עדכן
132 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשק להוסיף לבלילה ריבת חלב כמו שיש כזה או שלא קשור?

היי ניקי אשמח לדעת האם קמח שמרים זהה לקמח תופח, כלומר אפשר לשהשתמש בו כקמח לעוגות

תודה

כתוב 210 גרם קמח, כוס וחצי. ו250 גרם סוכר כוס ורבע. איך זה יכול להיות? מה הכמויות הנכונות?

היי ניקי,
פעם רביעית ברצף שאני מכינה את העוגה הנהדרת הזו. התמכרתי! התחלתי להכין ואני רואה שחסר לי 25 גרם חמאה. כמה שמן להוסיף?

היי ניקי.
אוהבת מאד את האתר שלך. המתכונים שלך מצילים אותי בימי שישי לארוחות חלביות.
לאחרונה הכנתי את בצק הפילס ממולא בתרד והוא נחטף במהירות.

ערב טוב
תודה על המתכון
האם הבלילה יוצאת קצת נוזלית??

צריך להפריד את הביצים?