עוגת תפוזים וקוקוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוזים וקוקוס

עוגת תפוזים וקוקוס

יש לי חיבה מיוחדת לעוגות תפוזים כי עוגת תפוזים זאת העוגה הראשונה שהכנתי ואהבה ראשונה אי אפשר לשכוח בקלות 🙂
טעם התפוזים מודגש בעוגה והוספתי קוקוס שנותן את העסיסיות שלו, אפשר להכין אותה פרווה ואפשר להכין אותה חלבי. אם בא לכם לשנות אגוזי מלך במקום הקוקוס יתנו עוגה משגעת.
היא קלה להכנה לוקח לי גג  10 דקות אפילו פחות והיא נכנסת לתנור.

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים L
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
150 ג’ חמאה מומסת / 180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
240 מ”ל מיץ תפוזים (כוס)
כפית תמצית וניל
קליפה מגורדת מתפוז אחד (בערך 2 כפיות)
210 ג’ קמח (כוס וחצי)
90 ג’ קוקוס (כוס)
כפית וחצי א. אפייה

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. להתחיל להקציף את הביצים להוסיף את הסוכר באיטיות ולהקציף במהירות בינונית כשתי דקות, להנמיך את המהירות להוסיף את המצרכים הרטובים להקציף כמה שניות ולהוסיף את היבשים להקציף עד שהכל אחיד וללא גושים.

3. לשמן תבנית להעביר את הבלילה להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות, העוגה מזהיבה.

107906 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוזים וקוקוסעוגת תפוזים וקוקוסעוגת תפוזים וקוקוס

גולשים מכינים וממליצים:

רז : “מתכון פשוט ומנצח! יצא מעולה… ושבוע אחרי עושים שוב!”

אביב : “אני ילד בן 12 עכשיו הכנתי עם אמא שלי עוגת תפוזים אמא שלי משתמשת המון באתר ומכינה לנו דברים טעימים .תודה רבה”

דרור : “חייבת לומר הלפני כמה דקות העוגה יצאה מהתנור.. נתתי לה להתקרר ולאחר כמה דקות פשוט נגררתי בעקבות הריח ונכנעתי.. אין דברים כאלה!! עסיסית, רכה, טעימה ושלא נדבר על הקלות! תודה רבה!!”

132
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלי

אפשק להוסיף לבלילה ריבת חלב כמו שיש כזה או שלא קשור?

ורד

היי ניקי אשמח לדעת האם קמח שמרים זהה לקמח תופח, כלומר אפשר לשהשתמש בו כקמח לעוגות

תודה

יהודית

כתוב 210 גרם קמח, כוס וחצי. ו250 גרם סוכר כוס ורבע. איך זה יכול להיות? מה הכמויות הנכונות?

אודליה

היי ניקי,
פעם רביעית ברצף שאני מכינה את העוגה הנהדרת הזו. התמכרתי! התחלתי להכין ואני רואה שחסר לי 25 גרם חמאה. כמה שמן להוסיף?

עפרה קטן

היי ניקי.
אוהבת מאד את האתר שלך. המתכונים שלך מצילים אותי בימי שישי לארוחות חלביות.
לאחרונה הכנתי את בצק הפילס ממולא בתרד והוא נחטף במהירות.

ליאור

ערב טוב
תודה על המתכון
האם הבלילה יוצאת קצת נוזלית??

1 6 7 8