עוגת תפוזים וקוקוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוזים וקוקוס

עוגת תפוזים וקוקוס

יש לי חיבה מיוחדת לעוגות תפוזים כי עוגת תפוזים זאת העוגה הראשונה שהכנתי ואהבה ראשונה אי אפשר לשכוח בקלות 🙂
טעם התפוזים מודגש בעוגה והוספתי קוקוס שנותן את העסיסיות שלו, אפשר להכין אותה פרווה ואפשר להכין אותה חלבי. אם בא לכם לשנות אגוזי מלך במקום הקוקוס יתנו עוגה משגעת.
היא קלה להכנה לוקח לי גג  10 דקות אפילו פחות והיא נכנסת לתנור.

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים L
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
150 ג’ חמאה מומסת / 180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
240 מ”ל מיץ תפוזים (כוס)
כפית תמצית וניל
קליפה מגורדת מתפוז אחד (בערך 2 כפיות)
210 ג’ קמח (כוס וחצי)
90 ג’ קוקוס (כוס)
כפית וחצי א. אפייה

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. להתחיל להקציף את הביצים להוסיף את הסוכר באיטיות ולהקציף במהירות בינונית כשתי דקות, להנמיך את המהירות להוסיף את המצרכים הרטובים להקציף כמה שניות ולהוסיף את היבשים להקציף עד שהכל אחיד וללא גושים.

3. לשמן תבנית להעביר את הבלילה להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות, העוגה מזהיבה.

98076 צפיות 150 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוזים וקוקוסעוגת תפוזים וקוקוסעוגת תפוזים וקוקוס

גולשים מכינים וממליצים:

רז : “מתכון פשוט ומנצח! יצא מעולה… ושבוע אחרי עושים שוב!”

אביב : “אני ילד בן 12 עכשיו הכנתי עם אמא שלי עוגת תפוזים אמא שלי משתמשת המון באתר ומכינה לנו דברים טעימים .תודה רבה”

דרור : “חייבת לומר הלפני כמה דקות העוגה יצאה מהתנור.. נתתי לה להתקרר ולאחר כמה דקות פשוט נגררתי בעקבות הריח ונכנעתי.. אין דברים כאלה!! עסיסית, רכה, טעימה ושלא נדבר על הקלות! תודה רבה!!”

121
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמה

שלום ניקי, אנחנו מאוד אוהבים את העוגה הזו והיא תמיד מתחסלת מהר. האם יש אפשרות לעשות אותה כשרה לפסח?

שרון ר

היי ניקי
אפשר להקפיא?

מעין

במה ניתן לקשט מעל ?

דרור

חייבת לומר הלפני כמה דקות העוגה יצאה מהתנור.. נתתי לה להתקרר ולאחר כמה דקות פשוט נגררתי בעקבות הריח ונכנעתי.. אין דברים כאלה!! עסיסית, רכה, טעימה ושלא נדבר על הקלות! תודה רבה!!

ירדן

שלום ניקי
יש לי רק 2 ביצים
האם אני חייבת לעשות חצי כמות,
או אולי יש תחליף לשתי הביצים הנותרות? נגיד בננה, או טחינה…?תודה

אפרת

הי ניקי. ערב טוב!
מתכננת להכין את העוגה הזו מחר בבוקר לערב שבת.
האם היא יכולה לחכות בחוץ עד הערב או שצריכה מקרר?
ואם אקשט בקצפת צמחית(פרווה), היא תצטרך מקרר?

לימור

הכנתי את העוגה והיא צנחה בתנור תוך כדי אפייה 20 דקות לאחר האפייה אשמח לדעת מה יכולות להיות הסיבות לכך
תודה