עוגת תפוזים וקוקוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוזים וקוקוס

עוגת תפוזים וקוקוס

יש לי חיבה מיוחדת לעוגות תפוזים כי עוגת תפוזים זאת העוגה הראשונה שהכנתי ואהבה ראשונה אי אפשר לשכוח בקלות 🙂
טעם התפוזים מודגש בעוגה והוספתי קוקוס שנותן את העסיסיות שלו, אפשר להכין אותה פרווה ואפשר להכין אותה חלבי. אם בא לכם לשנות אגוזי מלך במקום הקוקוס יתנו עוגה משגעת.
היא קלה להכנה לוקח לי גג  10 דקות אפילו פחות והיא נכנסת לתנור.

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים L
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
150 ג’ חמאה מומסת / 180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
240 מ”ל מיץ תפוזים (כוס)
כפית תמצית וניל
קליפה מגורדת מתפוז אחד (בערך 2 כפיות)
210 ג’ קמח (כוס וחצי)
90 ג’ קוקוס (כוס)
כפית וחצי א. אפייה

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. להתחיל להקציף את הביצים להוסיף את הסוכר באיטיות ולהקציף במהירות בינונית כשתי דקות, להנמיך את המהירות להוסיף את המצרכים הרטובים להקציף כמה שניות ולהוסיף את היבשים להקציף עד שהכל אחיד וללא גושים.

3. לשמן תבנית להעביר את הבלילה להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות, העוגה מזהיבה.

90091 צפיות 77 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוזים וקוקוסעוגת תפוזים וקוקוסעוגת תפוזים וקוקוס

גולשים מכינים וממליצים:

רז : “מתכון פשוט ומנצח! יצא מעולה… ושבוע אחרי עושים שוב!”

אביב : “אני ילד בן 12 עכשיו הכנתי עם אמא שלי עוגת תפוזים אמא שלי משתמשת המון באתר ומכינה לנו דברים טעימים .תודה רבה”

דרור : “חייבת לומר הלפני כמה דקות העוגה יצאה מהתנור.. נתתי לה להתקרר ולאחר כמה דקות פשוט נגררתי בעקבות הריח ונכנעתי.. אין דברים כאלה!! עסיסית, רכה, טעימה ושלא נדבר על הקלות! תודה רבה!!”

119
תגובות

  הרשם  
עדכן
יפעת הימן

אם הכנתי את כל העוגה.אפשר לשים במקרר.ולאפות עוד כמה שעות.תודה מראש

שימרית

הי ניקי, גם לי יצאה עוגה נמוכה ודחוסה.
תוכלי לפרט יותר על אופן ההקצפה? האם מחכים לקבל נפח רציני של הביצים? מה הכוונה שרשמת בתגובות שאולי ההקצפה הייתה מדי גבוהה ואז זה נפל באפיה?
ומה האופן שבו מוסיפים את הקמח כך שהבלילה לא תיפול?
תודה מראש.

Nofar

אפשר להוסיף יוגורט?

נירה

הפרסומות מסתירות את המתכון ושמבטלים אותן נשאר ריבוע לבן שגם מסתיר. חבל.. אני אוהבת את האתר שלך

Rabeka

כל המתכונים שלך מוצלחים.
אם אני משתמשת בקמח תופח אני לא צריכה להוביף אבקת אפיה?

אפרת טוב

היי ניקי…האם אפשר לשים כפית סוכר וניל במקום תמצית וניל?

שרה משה

עוגה מעולה הפרדתי ביצים יצאה אורירית וטעימהתודה על המתכון