עוגת פאי שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת פאי שוקולד

עוגת פאי שוקולד

טעים ואני אומרת הפאי שוקולד הזה טעים ביותר תנסו ולא תפסיקו להכין אותו. בצק פריך עם שוקולד כל ביס עושה חשק לעוד ביס. להכין להנות ולהתאהב.

תבנית 24

מרכיבים:

200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
150 ג’ חמאה קרה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
ביצה

שכבת השוקולד:
3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
חצי כוס שמן
100 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ שוקולד חלב
חצי כוס קמח + כף נוספת

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לרדד לעלה להעביר לתבנית.

2. לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות את הבצק כ 15 דקות הוא מעט מזהיב ועדיין נותר מעט רך.

3. בינתיים להמיס שוקולד ושמן להוסיף את הסוכר ואת הביצים בבחישה מהירה בסוף להוסיף את הקמח.

4. להעביר את העיסה לבצק ולהחזיר לתנור לעוד כ 20 דקות, לבדוק עם קיסם שהוא יוצא עם פירורים לחים.

*ניתן להקפיא

9235 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שי: “סוף הדרך….אין מילים!!!!”

יונת : “מושלם, מפנק וקל להכנה!!! נפלא לאוהבי השוקולד!!!”

מירב : ” העוגה עכשיו יצאה מהתנור וכבר נזללת…פשוט מעולה!!”

144
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאת

יש לי רק תבניות של 18 ו19 ואין לי איך לקנות עד החג
יש לך רעיון לכמות של בסיס פאי שתתאים לזה?

ליאת

הי,ניקי
יש לי תבנית של 19
אותה כמות תצא בסדר?

הילה

האם אפשר להכין עם בצק פריך קנוי של מעדנות?

טל

הי ניקי יש לך עוד מתכון באתר של פאי שוקולד אפוי שהכנתי כמה פעמים ויצא מעולה, רציתי להכין אותו היום אבל אני רואה שאין לי שמנת מתוקה ובמתכון הזה אין שמנת אז אני מתלבטת אם לנסות אותו-האם יש הבדל משמעותי בתוצאה בין 2 המתכונים?
תודה

ליאתי

הכנתי את העוגה לכבוד יום ההולדת של בני הגדול ויצא מצויין !! קיבלתי מחמאות והכי חשוב, טעים לבן שלי למשפחה ולי ממש. תודה ניקי

1 7 8 9