יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות שוקולד

פאי שוקולד בקלי קלות

28 אוקטובר 2015
(Visited 13,213 times, 1 visits today)
פאי שוקולד בקלי קלות

פאי שוקולד בקלי קלות

החלטתי לעשות לעצמי חיים קלים אני מכינה פאי ואני לא עובדת קשה, הכנתי את הפאי בצורה הכי קלה שיש בלי להסתבך בדרך אפילו לא השתמשתי במערוך, יצא פאי שוקולד פיצוץ! שוקולדי על שכבת בצק פריך טעים.
אני מבטיחה שלא תעבדו קשה ותקבלו פאי שוקולד נהדר קל הכנה וממכר 🙂

תבנית פאי מתפרקת קוטר 24

מרכיבים:

200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
150 ג’ חמאה קרה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
ביצה

שכבת השוקולד:
3 ביצים M
200 ג’ סוכר (כוס)
120מ”ל שמן (חצי כוס)
100 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ שוקולד חלב
80 ג’ קמח (חצי כוס + כף קמח)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולשים במיקסר, להוסיף את הסוכר קמח, סוכר והביצה ולעבד לגושי בצק לעצור את המיקסר ולאסוף את גושי הבצק לכדור.

3. לשמן את התבנית לשים את כדור הבצק במרכז ולשטח עם כף היד באופן אחיד על כל התבנית, אין צורך בדפנות שיהיה בסיס של בצק פריך, הבצק מגיע בערך עד שליש גובה התבנית.

4. לאפות כ 25 דקות הבצק מזהיב ועדיין נשאר רך, להוציא מהתנור.

5. לשבור את השוקולד לקוביות להמיס יחד עם השמן במיקרו לערבב עד שהבלילה חלקה וללא גושים, להוסיף את הסוכר לערבב ולהוסיף את הביצים אחת אחת בסבלנות, להוסיף את הקמח לערבב עד שהכל אחיד העיסה קצת קשה.

*6. לשטח את עיסת השוקולד באופן שווה על הבצק להחזיר לתנור ולאפות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. מומלץ לקרר לפני שחותכים.

כדאי לדעת ש…
אפשר להחליף את השוקולד החלב בשוקולד מריר, במקום 3 ביצים 2 ביצים גודל XL, אפשר להקפיא.

פאי שוקולד בקלי קלותפאי שוקולד בקלי קלותפאי שוקולד בקלי קלות

פאי שוקולד בקלי קלות

גולשים מכינים וממליצים:

שי: “סוף הדרך….אין מילים!!!!”

יונת : “מושלם, מפנק וקל להכנה!!! נפלא לאוהבי השוקולד!!!”

מירב : ” העוגה עכשיו יצאה מהתנור וכבר נזללת…פשוט מעולה!!”

הרשם
עדכן
206 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי היי, יש לי פאיים אישיים כבר מוכנים , אפשר להשתמש במילוי של זה?

תודה

היי ניקי,
האם אפשר לשפוך מעל העוגה שוקולד ולקשט?
והאם העוגה יכולה להישאר בחוץ יום שלם ??

היי, יילך עם קמח תופח?

היי ניקי
קודם כל אין על המתכונים שלך את אלוופה !!!
כל מה שמכינה יוצא מעולה!!

אין לי תבניות פאי, האם אפשר להכין בתבנית חד פעמי? ובאיזה גודל?
תודה רבה

היי ניקי, האם את ממליצה להגיש חם (לחמם על הפלטה) או קר?

יש לי תבנית 22.5 או 26. מה עדיף?

היי, האם אפשר לשים 100 גרם חמאה והשאר שמן?